Популярни снимки за

Всички снимки

Кой може да снима с Nikon D700 ?

Здравейте!
Нова съм във форума, но се регистрирах, защото имам нужда от фотограф, или някой който да може да снима с Никон.
Става въпрос за следното: с приятеля ми искаме да си направим хубави снимки, имаме Nikon D700, но ни трябва някой, който да ни снима с нашия фотоапарат.
Мисля,че точно тук е мястото, където ще намеря точния човек за тази работа! Срещу символично заплащане, разбира се.
Ако някой изяви интерес, моля да ми пише!
аз снимам с Никон Д700 ,пиши ми какво точно имаш впредвид "искаме да си направим хубави снимки"
Здравейте,идеята ми е за сватбена фотосесия. Няколко снимки на открито,останалите на закрито.
Просто не съм разучила всички функции на моя Никон, а и ще ни трябва някой който да ни заснеме.
То не били компютри... ами компоти. И не сме ги изнесли... а ни ги върнали...

Позволявам си този "хумуристичен" коментар, защото по-странно представяне на нещата не бях срещал скоро.
Фотоапаратите (телата) имат нужда от обективи, фотограф и някои други нещица... дори и тези от професионален клас... не се обиждай ама твоята ситуация е да имаш ферари, а да нямаш шофьорска книжка.

П.С.: Венци (firefighter) е твоят човек - чудесен фотограф с чудесни обективи и знания. Това с вашият фотоапарат го забрави. Дай го ня някой приятел да се прави на втори фотограф. На Венци ще му е по-лесно да Ви снима с неговият си фотоапарат, вместо да отделя време да настройна менюто на Вашия... и да човек като Венци не заслужава "символично заплащане"
Няма проблем за коментара . Да допълня имаме и 2 обектива към фотоапарата. Просто настройките не смея да ги пипам,защото не разбирам. Знам, че е по-добре професионален фотограф да ни снима, но доста парички трябва да отделим. А ако някой се съгласи да ни щракне за 1 час, ще сме многооо доволни
Щтрак Марийка на портрет!
мишел99 -аз съм в Благоевград,като сте мераклии - може да се договорим за един час ,палите колата и идвате ,показвам,и беж обратно - нищо няма да ви струва да ви покажа основни настройки и похвати ,инак мен да ме наемете да снимам ... възможно е но , както казва кокофреша - висока ми е цената
:)
Седя и се чудя по силата на каква логика такъв чудесен фотоапарат е попаднал при човек който не знае как да го държи. Ако не е някаква шега разбира се :)
Ако знаеш само каква техника има при хора, които не са се занимавали с фотография, с какви комплекти по 20000 евро разполагат, още повече ще се очудиш ! За да се научи един Nikon d700 трябват 6 месеца усилена работа и четене, още толкова, когато е и със светкавица окомплектован. Не е ли смешно да работиш с Nikon висок клас с далекофокусен обектив и да снимаш на автофокус решетка? Успех на страницата !

Редактирано от автора , 13.03.2013 21:43:27

Малее...й... ,кво става тука бре
Нищо, няма кой да хване Никона
Hak, само 5 Nikon-a съм имал, средно около 300000 кадъра всеки един изштракан, твърде скромно в сравнение с мои приятели. Незнам какво съм научил, знам какво трябва да се учи, но винаги ми е смешно като видя някой как държи Nikon с два пръста, като че ли държи мръсни чорапи. Виж страниците на авторите, да се посмеем заедно. Поздрави и успехи на всички с фотоапароати в ръка ?
Все още си търсим човек. А и разбира се ако някой прояви интерес да ни снима, може да му върнем услугата като и ние го снимаме. Само да вметна, че сме намерили много стилен интериор за снимките.
Е толкова да няма един колега да помогне - ако не си правите майтап - пишете на лични ( само че ще снимам с моя никон ))))
Тази страница взе да става все по-интересна. Опасно е да не вземе да стане по-интересна от НАШИТЕ СНИМКИ !
Ще взема да се навия
Никона е хубава машита но Д700 ми идва малко голям :)
mishel99, всичко е много смешно и забавно това с интериора и снимай ме,снимам те. Започвам да си мисля,че неКой си прави майтап от съфорумците. Но ако сте сериозни ,то ще дам едно сериозно предложение.Продавате фотоапарата с обективите,с парите плащате на фотограф а с рестото може да ходите на кръчма. Но ако се замисля ша остане за по една лимонада и фаФла. Ех,каква безбрежност на желания и весел живот
Пари за Никон D 700 има пък за професионален фотограф няма... е къде е уловката тогава. Хубаво е щом сте дали пари за такъв фотоапарат да седнете малко и да почетете как се работи с него (нещо което е нормално) и другото което е аз поне (лично) не познавам професионален фотограф който не би си дошъл с техниката, а би се съгласил да снима с вашия апарат. Все пак всеки си е свикнал с неговата си техника. Нищо лично изказвам мнение
Ясно! Хора за приказки бол. За снимане нема
Работата отива на Честит 1-ви Април, май :). Пълно е с абсурдизми в тоя разговор. Голям майтап.
петъчна тема просто
Не намерих моя коментар, сигурно е изтрит. Бях вежлив, вече загубих интерес. Доскуча ми "обявеното" търсене, сигурно и като модели нямате въображение, сигурно сте и скучни. Може пак да изтриете коментара. Успех и търпение на фотографа, който намерите. Пожелавам му богато въображение !!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола