Популярни снимки за

Всички снимки

Тодоровден в Бачево - 2013

22март 2013 - късен петъчен следобед ,малка но задружна група кулпиксфотографи окупира хотел Припеците в очакване на утрешния Тодоровден в село Бачево .
Вечерта групата от 26 броя топ и не толкова топ фотографи разпусна в ресторант Припеците под музиката на местната група "Годлевските старчета"
имаше снимки на групата - требе колегите да пуснат ,щот аз кат седна на маса не обичам да снимам
та така ,рано на другата сутрин групата потегли към Разлог - на кафе и канонците да наточат фокуса ... на фонтана
в Разлог на площада намерихме две поизмръзнали кифли които ставаха за фотомодели ,съжалихме ги и ги взехме с нас

и към 10.00 бяхме на линия на ТОДОРОВДЕН-ския празник в село Бачево

хорото вече се виеше на площада

а местните симпатяги позираха охотно на куулпикс фотографите

аз като по напреднал с материала с умиление гледах практическите упражнения на добре подготвените теоретически кооолЕЖки и коолеЖовци по снимане на неподвижен фотомодел от коляно и прав в упор контражурно

докато орото вървеше с пълна сила

току зад мен съзрях един канонец преклещил сам един юначен бачевски фотомодел

модела бе малък но видимо отегчен от звука на канонския затвор и след няколко кадъра подвикна на канонерката :

- беги бе, бегай оттука !!!

малък бе, ала уууумен

..... to be continued

Редактирано от автора , 24.03.2013 20:34:14

но да си дойдем на приказката , към 11часа на Тодоровден в Бачево почват да димят скарите на баира над селото

и народа со коньето се качва нагоре - дето ще е компетишъна
Бат'Венци, всичко е така както си го описал, само последния разговор си го пропущил... Модела-юнак накрая заръча: "И пак да се върнеш да ме снимаш! Чу ли! На никонци вера немам!!!"
състезанията с коне са най-атрактивната част от празника и ...затова ще ви я представя с избрани кадри от участниците в заснемането на Тодоровден ,с които кадри си направихме фотоконкурс

резултатите от фотоконкурса след анонимно гласуване на всички участници бе :
3 място с 12 точки

фаерфайтър/Никон Д700/,тоест моя милост
-----------------------------------------------
2 място с 13 точки

Силвия Боерикова /Никон Д7000/
------------------------------------------------
1 място с 16 точки

кокоФреша/Никон Д600/
Коко получава награда - Уикенд за Двама с мадама в хотел Припеците
-------------------------------------------------
подгласници на призовата тройка са
гери66 - 7 точки,
петър боериков-7точки,
атанас атанасов -наско с 6 точки,
николев-5точки,
любаша4точки,
калина шив. - 4 точки

Редактирано от автора , 24.03.2013 22:12:21

to be continued
Венци, благодаря за организацията, а за фотопътеписа нямам думи
Благодарско за организацията и доброто настроение! Само не разбрах къде продават прочутите разлошки банички
И от мен благодарност за организацията и за чудесното настроение! Фотопътеписът е просто класика в жанра.
Благодарско и от мен! Изкарахме си чудесно :)
Поздравления на бат'Венци,за организацията и всичко останало.Беше чудесно!
Направи ми впечатление че,
"някакви си Никони" спечелиха първите три места...прокрадвадсе всякакви мисли...
Честито на победителите
Ревностен почитател на Канон
чакам снимки от събота вечер за да продължа темата, инак отбора на Никон удържа и друга победа ,в ранните часове на неделята /24 март/ в спортната зала на хотела се проведе турнир по тенис на маса и билярд.
И щот имаше интересни моменти ще разкажа как протекоха състезанията ...
При тениса на маса на полуфинала моя противник КокоФреша избяга да си полегне опровдавайки се че е уморен ,а в другия полуфинал с международно участие Холандеца победи младата надежда на "Хебър" Пазарджик - Петър Боериков,очертаваше се международен финал Холандеца - Фаерфайтър , когато П.Боериков изказа смело предположение относно класата ми и пожела да премери сили с мен ... трябва да отбележа че се беше подготвил тактически - извика две отвличащи вниманието ми навиячки - Силвия и Калина , и пусна в употреба известната си тактика "сервис - мрежа - ръбче" , по старите играчи на тенис наричат тази тактика - клизмарска, общо взето първата половина на срещата Боериков-Гълъбов беше равностойна ,но после гълъба литна и нямаше стигане ... доде ред на финала ,Холандеца-Фаерфайтър ,холандеца отпочинал и боцнал едно уиски в паузата докат се потях с Боериков дръпна с 5-0 ,11-4 и таман обичайната му усмивка да стане перманентна ... моя милост го награби , сервис точка сервис точка ,късо дълго сечено и право ... мача стигна до равенство 20-20 ... и тук прочутия български дух надделя над холандския вятърномелничарски порив ,три мач бола и 25-23 за ... по-добрия

Редактирано от автора , 25.03.2013 21:55:34

Венци, рИва от смях
E прото си е про ама и ние бяхме достойни съперници и благодарско за поредното организирано от теб мероприятие
Благодарско Бат Венци всичко беше перфектно !
(Invalid img)

Редактирано от автора , 26.03.2013 14:07:08

Видният представител на Btv-ту (Бачевската телевизия) Никола Колев (ni_kolev) трудно устоява, когато на дансинга се появят представителките на отбора на Olympus... не устоя и този път...

Редактирано от автора , 26.03.2013 17:15:19

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола