Популярни снимки за

Всички снимки

как се гласува за снимка

напоследък не влизам често в сайта и с изненада открих ,че вляво от снимката която отварям ,където бе зоната за гласуване клечи някакава малоумна реклама ,това предполагам е някакво нововъведение непонятно за мен - с две думи - как се гласува за снимка ???
в дясно, до името на автора ;) Доста дразнещо, но факт!
факт, факт- но пак си е дразнещо, не че съм се залетел да гласувам тук де ;)
Много тъпо решение с още по-тъпо изпълнение! Даже и на вид е грозно...
Неудобството е, че данните за снимката са в ляво, а гласуването в дясно. Въздържам се от коментар ! Има наука "ергономика ".
Тук трябва наука "PHP програмиране" и всичко ще си дойде на място !
iskam si staroto:))
И аз си искам старото, но при старото като отвориш снимка няма първото нещо, което виждаш, да е рекламата...!

според мен следващия етап в ергономичната еволюция на сайта е вместо авторска снимка да цюфне една реклама на "gepime.com" на местото и и да остане само автора и името на снимката ,а отдолу с бутон за гласуване
в този ред на мислu ... сега кат се замисля ,що да няма sms опция за код даващ право на 10 гласувания връз едно фото ;-)
Неудобно е!... под рекламата в ляво мисля, че има достатъчно място за карето за гласуване. Така и вълкът ще е сит и агнето ще е почти цяло...
Аз също го забелязах това и колкото да се опитвам да не му обръщам внимание си е дразнещо. Администраторите не може ли да направите тази реклама да излиза по друг начин.Омръзна ми да я махам от хиксчето и да няма никакъв ефект.
Поне да направят гадната реклама по-малко. Ясно е, че искат да печелят от реклами ама поне да мислят как подреждат нещата....
кой казва че това е сайт за фотография
А за какво е?
За общуване .Създават се групи ,понякога се организират екскурзии с гръмкото има пленери ,но тук не можеш да видиш добра фотография.
Много пъти съм го казвал ,нищо лошо няма в това просто пазарна ниша.
Не и фотография
Сайта се администрира така че ,всички потребители тънат в самодоволно блаженство и заблуда за света около себе си .Посръбват си по малко божествена амброзия и подръпват от розовия опият . .
А администраторите трият постове
Пък на вас как не ви омръзна да плюете по администраторите/собствениците на сайта?Не забравяйте,че сте на гости и никой не ви задържа насила,но е неуважително това отношение към администриращите и останалите т.нар.потребители.
Насила ме задържат .
Напротив! Тук съм виждала доста добри фотографии.
Ама от къде почнахме, до къде стигнахме. Темата беше за друго, да не преминаваме към друга :)
за съжаление си е точно така
За каквото и да се започне тема, винаги се стига до това :)
jino е опасен "терорист" - влезне инцидентно в сайта хвърли две три бомба-стични изказвание и хукне през вратата навън , след малко пак доди ,надникне през вратата и невинно пита: "абе тука къв е тоя дим и пушилка"

хм...нямало добра фотография в сайта , хайде де , окото ти се е насълзило Джино и недовиждаш, от мъка се е насълзило, че не мож се доредиш до "снимка на седмицата" и до ТОП 20 ,затова хленчиш

Редактирано от автора , 25.04.2013 19:46:50

Абе къв е тоя дим и пушилка тука .
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола