Популярни снимки за

Всички снимки

Незабелязаната снимка

Понякога , забързани да поздравим приятели, покрай нас минават незабелязани снимки на млади и добри автори. Искам да повдигна тази тема, на тази страница, като поставям изискването : Снимката да е на млад като присъствие автор, да е стояла повече от 24 часа на страницата и да няма повече от 5 точки примерно. Ето първата снимка, предложена от мен :
http://4coolpics.com/author_photo/31845/647242.html
Понякога , забързани да поздравим приятели, покрай нас минават незабелязани снимки на млади и добри автори. Искам да повдигна тази тема, на тази страница, като поставям изискването : Снимката да е на млад като присъствие автор, да е стояла повече от 24 часа на страницата и да няма повече от 5 точки примерно. Ето първата снимка, предложена от мен :
Като цяло ,предлагам на автора на посочената снимка да спре да ползва този дигитален блър ,и да се съсредоточи върху сюжета и композирането на снимките си .
Разгледах профила и открих доста по-добри кадри от този ,за съжаление повечето "развалени" с недобра постобработка.
jino, благодаря ти че се отзова, но аз виждам снимката с моите очи, с моята фантазия. Жена и снимка се гледат с фантазия. Бих се радвал да гледам снимки, направени с фантазия. Успех на теб !
http://4coolpics.­com/author_photo/318­45/647242.html
...........не мога да го отворя!
Авторът(то па един автор)благодари на Djoro за подкрепата и тържествено обещава като се види в излишни средства да запише курс по фотография, защото, спор няма,не отбира почти нищо.
За някои жини и снимки обаче е необходимо голямо количество фантазия, така, че да ги видиш някак си :)
При мен проблемът е, че се интересувам главно от портрет и гледам такива галерии. Инцидентно минавам през други галерии и гласувам. И така изпускам жестоки снимки и автори.
uglyoldwitch,
"Курс по фотография" може да завърши всеки, все едно да се научиш да пишеш букви. Но за да ги свържеш тези букви в мисъл, се иска интелект, виждане, житейски опит и мъдрост, индивидуален подход. В противен случай човек ще стане като преписвач на теми. А ти ги имаш тези качества, и други автори на тази страница също. Успех на всички !
Djoro,благодаря ти!Това е може би най-хубавото нещо,което са чели очите ми напоследък .Ама,че имам да уча мнооооого неща-имам- спор няма.
Благодаря ! Според авторите на фотошоп, за да се научи, трябва човек да прочете 43 тира натоварени с книги за фотошоп и плъгините към програмите, след това да вземе 5 годишен интензивен практически курс, за да може да работи с фотошоп. Може да усвоиш фотошопа след всичко това, но да не чувстваш кадъра. Скоро ми казаха за един много известен диригент, завършил при много известни преподаватели, придобил страхотна техника, но не чувствал музиката. Жалко за музиката ! Поздрави !
Една незабелязана снимка на Milena_t, според мен непринудено снимана.
http://4coolpics.com/author_photo/32143/648541.html

Редактирано от автора , 17.05.2013 13:35:38

http://4coolpics.com/photo/saanii/651019.html
Тази снимка е моя.. На почти 15 години съм и се занимавам със снимане от 3 години .. Понякога и ми получават супер снимки и доста приятели ги харесват но според мен има някои неща които ми куцат .. Моля ви кажете си мнението за тази снимика ..
saanii - требе се почете малко - като за начало , да се прочете упътването за ползване на фотоапарата,после да се разгледат малко снимки от добри автори, в тематиката която снимаш - пейзаж,флора и макро, по-натам да се почете как се правят такива снимки /има статии в нета/, да се почете малко за софтуеърната обработка на снимки , и чак когато добиеш представа къде да пипнеш по настройките на апарата ,къде и как да го насочиш може да почнеш да щракаш ... това е ако имаш претенции да се развиваш като автор , инак ако искаш за запечатиш жизнерадостнато си ежедневие в личния албум и така си го щракаш добре
Благодаря .. Четох доста.. Но явно има още какво да прочета .. Не мисля за в бъдеще да се занимавам пеофесионално с фотография, това за сега е просто хоби .. Но ще се радвам ако стана малко по добра ..
saanii не си чела каквото трябва , мойто ръководство прочете ли го !??

Emi towa tochno ne sam .. ;dd
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола