За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте
Тъй като съм абсолютно начинаещ в DSLR категория фотоапарати
съм се спрял на Nikon D5200 или Canon EOS 650D. Но проблема е че незнам кой е по-добър като марка!! Вие какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително

Абсолютно е без значение.....

Благодаря ти spstefanov
, но все пак разликата в цените е около 200 лв. между двата и затова се зачудих
Като хванах Канона определено ми беше по удобен от Никона, но пък продавача много напираше за Никона само него хвалеше

Важно е в чии ръце ще е. Вземи си апарат, подобен на апаратите на твоите приятели, които имат комплекти с обективи, за да си ги разменяте. Мисли за снимките, фотоапарата е средстнво като писалката или пишещата машина. Някой трябва да умее да работи с тях ! Успех !
Djoro - Абсолютно :)
http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-650D-vs-Nikon-D5200
Стига сте баламосвали човека ,че не е важен апарата а сръчните ръце, ето реално сравнение между двете камери , победител естествено е Никон Д5200
Спасе взимай Никона и влизай в А-група
Стига сте баламосвали човека ,че не е важен апарата а сръчните ръце, ето реално сравнение между двете камери , победител естествено е Никон Д5200

Спасе взимай Никона и влизай в А-група

firefighter
Тъкмо се засилих да си вземам Канона и сега с твоя коментар пак се замислих
Почти всичките ми приятели са с Канон и много го хвалят питах познати и с Никон и него го хвалят и накрая ще отида в магазина и който грабна
. Благодаря на всички за коментарите

Почти всичките ми приятели са с Канон и много го хвалят питах познати и с Никон и него го хвалят и накрая ще отида в магазина и който грабна

Лафа на фотографите е "фотоапарат Никон, фотомодел Ритон" ! Успех !

право казва Джоро че Лафа на фотографите е "фотоапарат Никон, фотомодел Ритон" !

firefighter ,

Редактирано от автора , 11.05.2013 19:31:20
Без значение, учи се и ще направиш хубави неща с който и да е от двата. Успех!

За да коментирате, моля, влезте в профила си!