За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
otkradnaha mi edin i sega nqmam vuzmojnost da si kupa o6te edin. ako ima dobri hora neka pomognat s nqkoi lev 6te im napi6a iban
То и аз събирам за Никон 7000
Хората обикновено търсят помощ при събирането на средства за скъпо лечение на някого. Всеки събира пари за някаква техника ама за сефте виждам някой да иска помощ. Не че нещо ама леко се излагаш така.
А дават и на изплащане но на някои май не им се плащат и лихви.
..........................
Аз събирам за нова кола.До тук имам 100лв.Ако има мераклии да дават нема значение левове ли,евро,долари.....може и китайски юан,стига мъни да са,но важното е повече да са!
..........................
Аз събирам за нова кола.До тук имам 100лв.Ако има мераклии да дават нема значение левове ли,евро,долари.....може и китайски юан,стига мъни да са,но важното е повече да са!
Редактирано от автора , 16.05.2013 18:15:59
Абе те лихвите не са чак толкова големи. Просто на някой не му се дават пари.
Абе може ли такива злобни душици да сте?!!!
Човекът си споделя мъката и пита,ако някой има желание...
Какво сте се юрнали отгоре му?Като няма да помогнеш,върви си по пътя със здраве...
Смешен бил ставал... Не е смешно да потърсиш помощ, смешна и тъжна е злобата,която сте изляли...
А уж сте хора на изкуството,с душата си работите!!!
Засрамете се!!!
Човекът си споделя мъката и пита,ако някой има желание...
Какво сте се юрнали отгоре му?Като няма да помогнеш,върви си по пътя със здраве...
Смешен бил ставал... Не е смешно да потърсиш помощ, смешна и тъжна е злобата,която сте изляли...
А уж сте хора на изкуството,с душата си работите!!!
Засрамете се!!!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!