Редактирано от автора , 04.07.2013 06:56:26
Мисля, че Венци е един от малкото, за да не кажа единственият, който прави нещо за да има живот в сайта през последната година - дали пленер ще организира, дали календар, дали тема във форума...
Истината е, че на огромната част от титолованите автори не им пука за сайта, качват си кадрите тук и бягат да коментират във фотофорума... после що така се получило. Доскоро се опитвах да компенсирам това гласувайки по съвест именно за тези автори... днес вече и на мен ми е писнало да го правя... да бяха поне веднъж погледнали моя снимка... за последните години... да бяха помогнали на друг автор... но не...

Ако трябва да обобщя - не ми е проблем колко дена ще стои снимка Х на автор Y като избор на редактора (и моя е стояла и след вторият ден съм се чувствал неудобно), проблем ми е, че хора, като Венци все по-рядко се намират в сайта...
Успешен и усмихнат ден на всички!

Поздрави

Колкото до въпроса на файтъра - и по трите точки казвам - редактора каквото си иска да прави,не ми дреме!
То каквото е трябвало не е направено та ще ми дреме за това.
.............
firefighter по-горе много добре беше написал,не трябваше да триеш поста си.

Редактирано от автора , 04.07.2013 19:49:39
Но това не е най-важното. Каквото си построиш в това ще живееш.
Същественото може да се каже с една дума: Самоуважение!
1. Който няма съвест и реална преценка за възможностите си, няма и самоуважение. Той властва тук по един или друг начин...
2. Който има съвест и преценка, но няма самоуважение, търпи номер 1
За третия вариант питам: Нормално ли е човек да търси истински познание за фотографията правейки много саможертви (не екзкурзии за удоволствие) и да търпи всичкото това? Когато го осъзнаете, ще видите огромен път, над който грее слънце. И носталгия никога няма да има... Въпроси като този в темата никога няма да съществуват. Защото местата където уважението на способностите е истинско не са малко по света. И тогава промяната на сайта ще е въпрос на оцеляване. Какво по хубаво от това!
Редактирано от автора , 05.07.2013 09:57:08

Та така драги ми друзя,престанете да пъшкате под лошите снимчици и от само себе си сайта повече ще ви хареса

Приятен ден на всички.

Редактирано от автора , 06.07.2013 10:06:43
Редактирано от автора , 07.07.2013 18:36:53
- първите 5 най-харесвани автори,
-първите 5 събрали най-много точки в топ листата на авторите,
-първите 5 коментирали най-много,демек най- активните
и т н ,аз по принцип съм за най-харесваните щот предполагам че творчеството им е обобщен израз на предпочитанието на масовия потребител в сайта ... естествено това което предлагам по-горе не е ултиматум,то подлежи на корекции и допълнение и е само един скромно предложение да се подобри отчасти визията на първа страница в сайта

"- първите 5 най-харесвани автори,
-първите 5 събрали най-много точки в топ листата на авторите,
-първите 5 коментирали най-много,демек най- активните ".......ПЪРВИТЕ 5 как са харесвани , как са събрали най-много точки , как са коментирали
най-много .....С ТЕЗИ ЗНАЦИ

??????????????????
повече от гласуването и поставянето на посочените коментари са с цел очакване за връщане на гласуване ....има ли в сайта лицемерие , приятелско гласуване !? Не Неееее няма такова нещо

РОТАТИВКАТА , според мен не трябва да я има , трябва да се махне !

............
Мдаа ротативката и аз съм съгласен да се разкара за да се престане с преточването на картите

.........................
vladimir12 стига с тоя изтъркан лаф за забавляването.Много хора са тук за да гледат хубави фотографии.За забавленията сайтовете са други.А червените квадрати не значат нищо.Те просто са си едни червени квадратчета!Прословутите квадрати ако ги даваха за добра фотография повечето с червени тук не трябва въобще с никакъв да са.Незнам що не ги разкарат идиотските квадрати.Това ако стане ще е едно от най-смислените неща които са се случвали в тоя сайт от 5 години насам!И да ти кажа защо много хора почервеняха за нула време - защото като качат нещо дали читаво или не редактора много много не подбира и им ги прибира разбирай като избор на редактора и като минат еди каква си бройка и...........пльок червеното квадратче.Е и.......голеем праз!??Само дето се почва със "смислените" коментари от тяхна страна.
Смешни историйки,това е истината.
А мислех повече да не пиша............
Редактирано от автора , 09.07.2013 23:04:48

П.С.: Светльо, и аз така мислех, ама... :)
Не гледайте общото, то няма смисъл!
Редактирано от автора , 10.07.2013 13:48:24
Ама вече "пораснах", разбрах, че егото само пречи. Продължавам да качвам тук...по-рядко

Още нещо...преди научавах разни неща от тук, полезно ми беше. За съжаление всичко е различно вече. Обърнало се е на махленска седянка/а може и да не съм права, като не чета редовно тук.../
Редактирано от автора , 10.07.2013 19:26:57