Популярни снимки за

Всички снимки

Цари Мали Град - Легендата оживява

Една разходка с докосване до античността и съвремието. Цари Мали Град е повод за гордост и национално самочувствие. Масто на което трябва да заведете приятелите си от чужбина.
Ето и видеото

Цари Мали Град - Легендата оживяв...
Източник: youtube.com
&feature=share&list=UUnUh-Y3vIkCvtULZTRDYWNw

Редактирано от автора , 12.09.2013 16:27:09

Хубав парк но нищо повече.
Даже бих казал смехотворна бутафория.
Тва ми намирисва на Скопие 2000 и некоя си е верно е само една малка пръ.ничка в сравнение с Мъкедонските комплексарски грандоманщини.
jino, сега остава да кажеш като чудомировия герой "Един килограм пироксилин му е майката..."

Защо, за Бога, трябва вечно да отричаме направеното и все да му намираме кусур... Сигурно си има недостатъците, особено през твоите очи на архитект, но далеч по-достойно е да кажеш едно "Браво!", дори да не си на 100 % съгласен... Просто ей така, за да насърчиш хората...

Позитивизъм, братя, позитивизъм ни трябва на нас!

Айде, със здраве!
Браво и на автора на видеото Иван Андреев - IvanAndreev.

Личи си, че клипчето е правено с много мерак!
"Една разходка с докосване до античността и съвремието. Цари Мали Град е повод за гордост и национално самочувствие. Място на което трябва да заведете приятелите си от чужбина." Напълно съм съгласен с автора Иван Андреев и го поздравявам и за хубавото клипче!
Браво.Хубаво филмче.
Вечно да отричаме направеното ?
Няма такова нещо .
Казах ,цитирам :"...хубав парк..." за да бъда по-точен даже много хубав ,разходихме се интересно е .
Но да е повод за гордост с претенции за автентичност е чиста проба смехотворно.
Това там не е нищо повече от декор.
Четете бе хора .
Аркадия, бил ли си в Скопие да те питам ?
Ако си бил ще разбереш за какво иде реч.
Аз мисля че интелигентните хора разбират какво искам да кажа.
Ама айде викаш дан се излагаме пред чужденците
Много хубаво клипче! Добра работа, Ванка! Ако, не си ползвал статия, значи имаш спокойна ръка или стабилизатора на камерата е много добър, или... и двете

От една страна съм съгласен с jino, но от друга примери като това място по света колкото искаш - от нищо да направиш туристическа атракция щом туристите си дават парите с удоволствие и са на ясно до каква степен е измамата

Още веднъж поздрави на автора за добрата работа
jino,

Цялата идея на изказването ми беше (и продължава да бъде), че трябва да търсим позитивното в живота ни. И когато някой нещо е направил - да го поздравим...

В Скопие съм бил много отдавна - далеч преди мегаломанския проект да започне. Но мегаломанщината на макетата си я имаше още тогава. И от нея ми се повдига... Но това е друга тема.

Поздрави!
Аха, просто си говорил принципно ,и без да искаш си ме споменал за пример .
Ти сега ме "утепа"!!!

Не съм те споменавал "без да искам", напротив - по-горе, още в първия ми пост (а и във всички останали постове) съм отговорял конкретно на теб и имах предвид точно теб.
Все още не съм започнал да чета проповеди по сайтовете, за да се обръщам "принципно към аудиторията".
Както и да е .
Кой разбрал разбрал.
Благодаря на всички за отношението.

Мястото наистина ме вдъхнови и затова му отделих малко повече време и старание, радвам се че ви харесва.

По повод това дали ни трябват такива места и как се отнасяме:
Трябват ни много такива места; и тракийските светилища и Созополския комплекс, Ловешката крепост и много, много други - територията тук е населена от хилядолетия и за мене беше много особено усещането, някак си има присъствие. нещо ме дърпа към миналото и изкристализира гордостта, че съм потомък.

Автентичност... абе още витаят съмненията Аполо 11 казал ли е въобще на Луната но хората живеят с вярата. Гърците от всеки камък изкарват история и туристически атракции - ние защо да сме по-назад.

#Краси, камерата е Oly E-PL3 всичко е снимано от ръка, което е и най-голямото ми притеснение. Мисля, че имах голям шанс при засменмането , с много хора - картината стана по-жива, времето и светлината бяха много добри, но се изненадах и от пена - прави много добър баланс между много осветени места и сенки в кадъра. Понеже ми е първи опит, ми се щеше да получа някой положителен съвет относно техническата част: продължителността на на отделните сцени и на филма като цяло, така ли се правят субтитрите, нещо дето пропускам при заснемането или монтажа.
IvanAndreev
И аз мисля, че ни трябват такива места! Много имаме, а малко показваме! И от мен поздравление за клипа!
Точно това място може би най-малко заслужава да се излеят толкова пари, но за късмет Симеон Пашов от там е родом и... се оказва, че всичко започва от Белчин
Но такива места колкото щеш по света и ще е хубаво забогателите да покажат някакъв вид родолюбие (тъй чуждо на нашето племе) подобно на сътвореното от г-н Пашов. Но, ако няма печалба ще чакаме да се отделят стотинки от държавния бюджет (щот' родолюбието не изисква непременно печалба). Така или иначе ще ни е приятно ако има повече подобни места.
Според моето скромно мнение, Ванка, "водиш" чудесно обектите, кадрите са с подходяща дължина и преходите са професионално подбрани.Съобразил си големината на субтитрите с дължината на кадрите (само който не е правил филм само той не знае колко е трудно с малко думи много да се казва). Озвучаването е чудесно и тук ще отбележа, че или не е имало вятър или камерата великолепно се справя с паразитните шумове. Повече - на следващия пленер. Поздрави
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола