Популярни снимки за

Всички снимки
Щом бат'Венци се е заел,значи ще стане календара! Не е зле и да се полее при получаването.....:).
Имам пациент,който ми показа страхотен дизайн на календари,трябва да видим цената. .
Сега скиторя по Баския,кат се върна ще се чуем с шефа!
И да кажа:Без такива широко скроени,добронамерени,раздаващи се хора кат Бат'Венци простотията , тъпоумието и дебелокожието щяха да ни довършат....

Редактирано от автора , 05.10.2013 00:14:11

"Така като гледам публикациите в сайта се очертават цяла серия календари:
1.Чуждоз­емски туристически чудеса;
2.Български­ туристически чудеса;
3.Български­ нетуристически чудеса от типа "Поглед...";
4.Пейз­ажни чудеса от типа "Ултра ХДР";
4.Акт Арт /задължително/;
5.М­акро буби /за почитателите на микроскопските препарати и фифирудите/"

Ако всичко се обедини в един проект, също би било интересно. Може да се включат повече снимки за месец. Една основна и няколко по-умалени, отразяващи празник в месеца. Например за март: основен кадър, свързан с 1-ви март (мартеница, пейзаж с щъркели...), а до него по-малки, свързани с 3-ти (кадър от Шипка), 8-ми (цветя, "фифируди") и т.н. Кадри от различни градове в зависимост от това, кога имат празници. Така ще има по-голямо разнообразие от автори и снимки.
Желая успех на начинанието!
Добре де , моите станаха поне 10, 25 са ми много, засега по натам не се знае
Добре е също така да не се месят БГ и Чуждоземски , може да са две издания БГ и Чуждоземско .
eх, може Джинго, ала за две издания требват 2х12 автори , а ний дотук и половината от 12 не сме се събрали
Не е ли вече време да избираме темата?
Спонсори трябват - снимки бол.
Някаква схема на Бартерна основа трябва да се търси - по 15 календара на всеки автор и останалото от тиража за фирмата, без да плаща за кадрите. С един типов договор за еднократна употреба на кадрите за конкретния случай /т.е. за Календара/.
Темата трябва да е една, разработена в 12 кадъра според 12-сезона, разкриващи българското. Не всичко става за печат от настоящата страница на 4Coopics.Снимките трябва да са богато експонирани, сочно поднесени и с подходящ формат, да грабват очите от далече, да държат погледа. Според мен не е подходящо на български каледар да има примерно кадри от Темза. Ученически изпълнения на оформление на страница не са допустими. Фотографията е част от визуалните изкуства, трябва да се поднесе календара грамотно. Един хубав календар с ограничен тираж е около 30-50 лева. Ако и при календара се подходи като гласуването, голям срам ще падне. За организатора на календара Firefighter, моите адмирации и успех !
Предлагам да предлагаме вече

mimoza5

и от мен един октомври
или автуст

или юли

или февруари

Редактирано от автора , 09.10.2013 23:06:25

Само от България ли?
основния вариант ,който засега се коментира от реално желаещи да се включат е само гледки от БГ ,но ако се появят автори изявили желание за красиви места по света ,може да минем и на такъв вариант - засега изявилите желание са 5 автора , с мен 6, остават още 6 вакантни месеца, за спонсор засега нямам мераклии ,ако някой COOL-ега има позиции и познанства да оферира евентуална реклама чрез календара може да се преговаря с евентуален спонсор - ще се радвам да обсъдим детайли
Привет на всички!
Не мислех да се включвам в тази тема, както направих миналата година примерно. Но като гледам че се искат мнения... ще си кажа.

Когато за пръв път възникна идеята и се направи календар аз писах тук моето мнение и ще го повторя: не се натискам за участие, щото досега поне желаещите бяха много, а един повече още проблеми за ентусиаста-организатор на мероприятието. Но ако няма желаещи и има свободен месец, профилът ми е на разположение. Аз не мисля да давам предложение, ако нещо се харесва, давам го. :-)

От гледна точка на бройките - ако има моя снимка вътре, вземам колкото е необходимо - мнимум 25 примерно. Може и повече. Ако няма снимка - като предишни години - 2-3 до 5 бройки.

Колкото до тематиката - аз съм за пейзажите и интересните места. Независимо дали в България или извън нея. Просто защото други снимки почти нямам. Да не говорим, че моите са предимно зимни и това ограничава и месеците, за които могат да се ползват. Макар че се сещам и за някои есенни...

Това от мен. Ако съм допринесъл с нещо градивно - добре. Ако не съм - здраве да е!

Редактирано от автора , 10.10.2013 14:47:16

iasen_vd , имаш страхотни кадри за зимните месеци ,според мен един от зимните месеци трябва да е за теб .....

Благодаря за мнението.

Писах ти лично съобщение.

Показаните кадри са само от България, в това отношение си уцелил.

Поздрави!
Венци ето ти една августовска
Ноемврийска
Августовската може и цветна
Венци, аз също мога да участвам, нямам претенции дали само Бг гледки, или чуждоземски! Може и от двете, но определено съм ЗА да има заглавна страница. Кажи кой месец, или ако нещо от това, което е в профила ми става, може и от там!
Alatriste
Засега авторите твърдо заявили участие са :
firefighter
Alatriste
iasen_vd
Staykov
mimoza5
beaver
.........
търся още 6 автори
темата е Пейзажи от България/резервна тема -Beautifull places in da world/
, включването в групата автори ангажира автора с откупка на дял от календарите /20 бр х 8 лв =160лв/, както вече споменах календарите по проект са ландскейп 60х40см ,12 листни

това бе миналогодишния календар, вероятно дизайна ще претърпи промени ако стигнем до него
тъй като времето напредва, предупреждавам заявилите участие в календара 6 автора/с мен 7/ , че няма повече желаещи да се включат и идеята отпада ,като реализация ,допитах се и до миналогодишните участници, но повечето от тях се отказаха ... явно кризата тая година ще се отрази и на фотографското изкуство
Благодаря ти Венци, важното е, че и тази година опита и не се отказа!
.. така и така нещата са добре когато са хубави и гарантирано пристрастни, заради ползите имам едно скромно предложение - защо да не се учреди "Календар на медия - Свежест в снимка" * или "с естетическа и техническа комисия от НЕУЧАСТНИЦИ, от род и пол прилежащи на разбирането за красиво и трудно .. просто и преценено &" .. защо да няма ? ... темата е достатъчно дълга, за това си позволявам лукса само да загатна и за общ уют, нека да има мнения!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола