Популярни снимки за

Всички снимки

Кратко ревю на А3000

За любителите на марката малко впечатления и снимки от Андалусия
http://photocafe.pro/sony-a3000/
"Под байонета за NEX обективи (или Alpha с нужния преходник) лежи Exmor™ APS HD CMOS сензор с приблизително около 20,4 милиона пиксела, от които активно се трудят 20,1 милиона"

... добре би било да се каже нещо за физическите размери на матрицата ,или техническите параметри на фотоапарата и примерно,тест с наличните и поносими като качество обективи съвместими за сонито на пазара , щот май се броят на пръстите на едната ръка като бройка и струват повече от камерата,после тест на различно ИСО би било добре да се направи ,тест на фокус режимите и меренето и тн ... то верно тоя сайт е основно за ентусиасти така да се каже има и по напреднали от потребителите на сайта , та според мен това ревю може да се допълни

Редактирано от автора , 09.10.2013 08:22:14

Ето малкото допълнение :) сециално за бат Венцииии
Въпреки че ти като от най-напредналите в сайта едва ли се нуждаеш от пояснения та по скоро споделям допълнения за останалите които се интересуват
Апарата е базов клас :) и просто не искахме да прекалим.
За разбиращите е ясно APS какъв размер матрица е - за неразбиращите - отделили сме отделна тема за матрици и що енормален обектив та малко се повтаряме всъщност :).
До къде стигнах - за да тестовете на ИСО - матрицата е като тази на А58 и там може да бъдат видяни тестовете :).
За обективите - NEX7 е 24 МР и няма проблем с покритието на резолюцията от обективите.
Та какво остава за един 20 МР
Поздрави и наздраве - пийвам си червено винце от Сандански
Съни ,много би ми е било интересно някой ден да коментираме "покритието на резолюцията от обективите"

Редактирано от автора , 11.10.2013 02:13:46

Ко' ми са смейш .. на чашка всичко мога да напиша.. Пак добре че не се изразявам като някой видни родни философи за "Фундаменталните основи на постамента"
Но все пак .. в интерес на истината има такова понятие, чието обяснение струвма доста редове и физични термини, за които мисля чджъмбо може да говори по-добре от мен :)

Редактирано от автора , 11.10.2013 18:52:54

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола