Популярни снимки за

Всички снимки

Извиняваме се за временно причинените неудобства. Ако забележите бъгове, моля пишете в тази тема.

Извиняваме се за временно причинените неудобства. Ако забележите бъгове, моля пишете в тази тема.

Редактирано от администратор , 13.12.2013 11:06:33

днес всичко е наред

Редактирано от автора , 28.11.2013 18:03:53

Защо като се влезе в действащите конкурси и искаш да видиш класацията, ти излиза някаква обща класация на всички конкурси? Така е и в двата действащи конкурса?!?

Редактирано от автора , 28.11.2013 18:05:24

Имам проблем с гласуването... прозореца за гласуване не се затваря, ако се върна след това на първа страница горе виждам зелен надпис "търсената от вас снимка не съществува". в същият момент глас се отчита...
Аз помислих, че ми е от компютъра това с гласуването
Извинявам се за спам-а, но получих съобщение от админа, че снимката ми е избрана за най-интересна за деня, та въпроса е къде мога да видя за коя снимка става въпрос
При гласуване не се появява надписа "Благодаря...". Отваря се нов прозорец. При погрешно второ гласуване не се явява предупреждение, а се отчита и още един глас.
.........и командата: "BACK" не работи при мен.
Един бъг, който не е от сега:
Не мога да гласувам за снимка, отворена през Фейсбук, въпреки че съм логнат.
Проблемът е с браузър Mozilla Firefox, нямам представа дали го има и в IE.

И като казах Mozilla Firefox, се сетих и за проблем с този браузър по отношение на скриптовете на менюто с инструменти под снимките - хистограма, кадриране, на цял екран и т.н. Във Firefox работи само скрипта "хистограма" и "на цял екран".
Освен това само на две от менютата излиза подсказка за какво е инструмента, защото само те имат атрибут "title", при останалите е "alt". Мисля си, че е добре да се дублират. Добре ще е това да стане и с атрибутите в менюто за смяна на фона на снимката - и там са указани етикетите (цветовете) само с атрибут "alt".
При качване на снимки, падащият списък "филм/памет" съдържа само въпросителни
Поомешали са се.

Редактирано от автора , 01.12.2013 20:43:30

Хич да не ти пука, Светльо - важното е, че аз съм на първо място...!!!

В чата кирилицата все още е ???? ???????????? (само въпросителни) ...
Направих опит да променя категорията, в която съм публикувал снимка, но се оказа неуспешен.
Дайте линк към снимката, за да видим какво става
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола