Популярни снимки за

Всички снимки

Авторски календари за 2014 - ограничен тираж

Както обещах тази година календарите ми са 2 - Дизайна от Венеция от миналата се запазва и един нов само със снимки от Андалусия.

12 листови + корица, размер 31см х45см, дигитален печат. Венеция сме го имали отпечатан и е много добро качество- сега чакам и испанския :)

За сега цената е 24,90лв - много ограничен тираж.
За фирми и по-голям тираж разбира се се предоговаря - мога и лого на фирмата да сложа на някой от двата - който се хареса.

1. Андалусия

2. Венеция

еех Съни , календарите са ти хубави и на добра цена ала нали видя - предлагах авторски,12 листни , по големи 35х50 санта ,пълноцветен печат на последен модел Гутенберг и само за 8лв бройката ... никакъв ентусиазъм
Прав си така е, за съжаление не мога да си позволя голям тираж за да пусна офсет и да докарам по прилична цена. Знаейки колко върви дигиталния печат при по-малки количества дори съм пуснала на цена под онова което гледам от други колеги.

Все пак съм длъжна да го обявя, пък ако някой реши....
Според мен другото предложение тази година не успя понеже на хората не им се занимаваше много да обсъждат кой каква снимка за кой месец - нещата супер се бавят така.. Почва се "тая снимка не ми харесва.. онази не е добре, сега и аз искам да се включа.Спорове за темата. и така всеки почва по малко да се дразни и ентусиазма си отива. Ти имаш "добро око" - действай и избирай снимки, после кажи "На тия и тия автори съм харесал, на такава тематика"...
Познато ми е съдейки по това как ние с Джъмбо оглеждахме нашите снимки.

Редактирано от автора , 28.11.2013 15:25:34

Лени, не си права!

Венци и двете години беше перфектен в организацията, а с една голяма част от авторите в двете издания сме приятели. Цената на бройка беше повече от добра. Проблема, както казах и в другата тема, поне за мен е в това, че целогодишно участваме в различни фотографски проекти (пленери, изложби... разбира се и календари). Сумата, за участие във "фотографският живот" бързо набъбва, спонсори за календари трудно се намират, а си е криза...
Коко възможно е
Не знам миналата година как е било, съжалявам че тази не се е получило..направих предположение - искрено се радвам да е както ти казваш. Кризата е повсеместна за съжаление. С ръка на сърцето казвам че имах готовност да съдействам с някакъв дизайн ако беше станало :)Но все си мисля че ако се бяхме организирали да преведем на сметка на Венци едни парички можеше да се справим и сами без спонсор - 8лв никак не са много за такова издание. Както казвам аз много съжалявам че не мога да си го позволя сама защото този печат излиза изцяло от моя джоб...
Лени, сама се бориш с същите трудности и знаеш как стоят нещата. Поздравления за ентусиазма ти, и двамата знаем, че реално всички тези красиви неща, които правим излизат от нашият джоб.
Трудността не е в цената на бройка, а в тиража. Евала на Венци, че в предишните години успяваше да пласира и част от календарите от "квотата" на другите автори, иначе реално всеки автор трябва да закупи 25 календара...
За спонсорите: не знам дали си спомняш последната вечер на фотоваканция - продължаваха да търсят спонсори, въпреки осигуреният с акредитациите значителен за нашата реалност тираж...

Както и да е... имах възможност да видя част от фотографиите, които са в календарите на фотокафе на живо, отпечатани на канаваца - чудесни са, убеден съм, че и календарите ще са такива. Чистосърдечно желая успех на календарите!

Поздрави!
Коко благодаря :)
Току що пристигнаха първите бройки от печат - с много добро качество са.. а пуснахме и още един дизайн - принципно е за партньорите но не пречи ако на някой му хареса да го поръча

http://photocafe.pro/callendar-2014/
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола