Популярни снимки за

Всички снимки

Практически съвети за по-добри снимки - Дебат за размера

Привет на всички.
Ще публикувам линк към 1 част от една кратка серия от статии с малко съвети от трима професионалисти. За онези които следят събитията във Фотосинтезис, може би ще се сетят за седмицата на Сони когато доц. Абаджиев, Джъмбо и Дилян Марков споделиха малко идеи от своята практика в един "Дебат за размера"

Ето първата част
http://photocafe.pro/how-to-1/
Опитай с нещо по-интересно и различно! Мисля, че подценяваш голяма част от потребителите тук!
П–Е–Т–Ю за всеки влак си има пътници, аз например като по-напреднал ще пропусна практическите съвети и ще чакам втората част на статията - дебат за размера!
това ми звучи интересно, пък и може дискусия да стане по-темата с COOL-ежките
... Ако някой, има наглостта тайничко да се надява, чее - размера няма значение, със сигурност ще срещне отпор /макар и таен!/
Венци изхождайки по спомени какво говориха тримата лектори едва ли ще има нещо с което да те изненадам точно теб. И хабер си нямам защо решиха така да кръстят лекцията.. предполагам за настроение.
ПетЮ :) ако смяташ че подценявам някого приеми го така - малка подсказка за неща които понякога забравяме че знаем. За всички останали добри идеи.
Мдааам, много поучително. Карай в тоя дух...
Съни,
Frequency Separation (FS) technique
е най-актуалната в момента мода в обработката на цифрови изображение в раздел Портрети,
предлагам да се напише статия по темата в сайта ти , обзалагам се че такава статия ще дигне не само рейтинга ти ,а че даже и поумрялото либидо на Петю към статиите вэф фотокафето
"вэф фотокафето" ... Веф12, примерно.

Редактирано от автора , 05.12.2013 20:15:53

Я админите да вземат направо да ми забършат всички теми у форума щото явно бъркам в здравето на някои хора.

Редактирано от автора , 06.12.2013 09:43:15

Не се самонаказвай чак толкова!

Просто ти подсказах, че подобни теми /като тази от линка, в първия ти пост/ са "минавали" многократно оттук. И щом/ако?!/, имаш възможност - просто представи нещо по-различно и интересно. Това беше.
...А за нечие здраве - хич не се тревожи!
Има си време :)Мерси
Айде по-весело празник е днес
На мен ми харесва, за вас не знам
Я едно цитатче от тази статия:
Сенки.
Слънцето е незаменим помощник на фотографа. Търсете моменти, в които е още сънено (изгрев) или пък си тръгва за дома (залез). Тогава се получават дълги сенки които биха дали интересни графики.

Да, това с графичното чертожническо мислене на някои фотографи ми е познато. Способни са да превърнат използването на черни сенки в абсолютно самоцелно занимание. И между съмишленици си оценяват много високо работите.

Редактирано от автора , 24.12.2013 00:09:48

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола