Популярни снимки за

Всички снимки

начинаем зарабатыват бинарних опционах

бих искал да попитам COOL-егите не Ви ли дразни факта, че опцията да заработите бинарни опциони е няколко милиметра над опцията да напишете коментар под снимка ... един вид хитра тактика в бързината да попаднеш в рекламна дупка и да снесеш едно кликане връз тъпия рекламен банер
По принцип супер дразнещо.
Но се чудя защо не си блокирате тая идиотска навалица от реклами и подобни изчадия на човешката алчна мисъл с някоя безплатна приставка без значение дали за Мозила,Опера,Хром и т.н.
.......
За Опера NoAds Multilingual e фантастична приставка
Лисичката с AdBlock

Чисто чисто та чак свети
В Оперетката е същото както и в хрома.

Редактирано от автора , 07.12.2013 00:31:05

как се инсталира това?
Мерси Светльо!
Опитах да го направя на браузер Опера но не ми се получи.
днеска опцията е
Sudocrem

За защита на бебешкото дупе от дразнещите субстанции на урината и изпражненията
За след бръснене и обезкосмяване
..... на два пъти аха да напиша коментар, ама рекламата не дреме
Кой знае какви кремчета си търсил за да ти пуска google тази реклама
Как какви???!
За бебешки дупета :)
сега ш излезе ,че гугъл е виновен , той си пуска реклами напосоки дет си иска ... аданоаманадали
Мястото е избрано, но гугъл пуска реклама с тематика според търсенето на usera

да бе да !Судокрем против подсичане
не мога да гласувам за любимите ми снимки,тоя крем за бебешки дупета ми излиза в полето за коментари, а ако не напиша коментар после мимоза как ще ми върне гласа !??

Редактирано от автора , 21.12.2013 09:09:13

В моята Опера не пускам мърдащи картинки и са спряни просто плагините. Над полето за коментари не ми излиза нищо, без да съм инсталирал специални програми за спиране на реклами.
В Крома подскачат и отляво и отдясно, ама аз не го ползвам него за този сайт.
Трябва все пак да ги пускате рекламите да се зареждат като немърдащи картинки с техния линк. Иначе сайтът ще умре без доходите от рекламата, пък вие това не го искате. Никой не ви кара насила да кликате по линковете, но не е джентълменско да пречите на рекламите да се показват.
А иначе Операта си има едно бутонче, което или спира всички снимки или показва всички снимки или само снимките от кеша. Аз съм го изнесъл да ми е долу в лентата под ръка и на някои тъпи сайтове го ползвам, с цел да не ми зарежда снимки които не искам.
Чалъми има много да спирате рекламите, в Операта като й кажете да не приема нищо от сървъра на фейсбук и не ги виждате повече профилите на разни хора.
Ама те тия сайтове дето ги посещавате, те трябва отнякъде да изкарват пари.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола