За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Защо участницте нямат равен достъп до визуализираното каре на снимките в конкурсите на страницата НАЧАЛО, а се въртят едни и същи снимки, с натрапчивото усещане за грозната дума "пробутване" и налагане на една и съща снимка от уредника на страницата? Нека това не се чете като отношение нито към авторите, нито към уредника на страницата?
Приеми го като фотоспам :)
Жоро, няма отговор нито от уредника на сайта нито мнение на другите съфорумци(с изключение на hak).Явно няма нередности или никой няма желание за подобна дискусия.
Каквато и да е истината аз никога не съм се надявал на обективна оценка на кадрите в този или друг сайт, а за равен старт не съм си и помислял.
Не може да има обективност в сайт в който авторите са и съдии и участници.Също така не може да се сравнява кадър на цвете с кадър на голо тяло, или снимка на котенце и архитектурен кадър.Но това далеч не е всичко ,нали...?Ами да се забавляваме тогава.
То си го пише на главната страница...
И да се "джавкаме " ,само сеир, нищо градивно.
Иска ми се да видя някакво обединение около идея за промяна на правилата, но не го вярвам, защото сме много, защото сме различни и защото сайта е частен т.е не е наш, за да го променим както ни харесва!Е, можеше да опитаме ...
Каквато и да е истината аз никога не съм се надявал на обективна оценка на кадрите в този или друг сайт, а за равен старт не съм си и помислял.
Не може да има обективност в сайт в който авторите са и съдии и участници.Също така не може да се сравнява кадър на цвете с кадър на голо тяло, или снимка на котенце и архитектурен кадър.Но това далеч не е всичко ,нали...?Ами да се забавляваме тогава.

То си го пише на главната страница...
И да се "джавкаме " ,само сеир, нищо градивно.
Иска ми се да видя някакво обединение около идея за промяна на правилата, но не го вярвам, защото сме много, защото сме различни и защото сайта е частен т.е не е наш, за да го променим както ни харесва!Е, можеше да опитаме ...

Ами според мен дискусията е излишна
Но Жоре, поздравления за ентусиазма

За да коментирате, моля, влезте в профила си!