Популярни снимки за

Всички снимки

Продавам Nikkor AF-S 18-70/3.5-4.5G ED DX

Обектива си работи чудесно. Върви си в комплект с 2 капачки, сенник и мек калъф. Аз съм много доволна от него, но го продавам защото си взех 16-85.
От Варна съм, но мога да го пратя с Еконт. Цена 200лв.

П.П.: има малко прах на предната леща, който не пречи!
Телефон за връзка забравих да добавя 0889799126
Добър обектив за парите си, препоръчвам го за смяна на китовия ако мераклията няма пари за по-скъпите му събратя/AF-S 17-55mm f/2.8 DX/ ,по мое мнение замяната на продавачката ГАБЗ с 16-85 ще има козметичен ефект,трябвало е да скочи на 17-55.
Хубаво е да се знае ,че е предназначен е за кроп матрици и дефакто е 27-105 mm.Има вграден мотор и става за евтините кроп никони от 3-та серия .
Конструктивно е доста уязвим на удар и ползване в екстрени условия , но като оптичини показатели определено заслужава цената си
Еми пари за 17-55 няма. Като за любителски снимки 16-85 върши идеална работа. Консултирала съм се предварително и както каза вече за цената си е добър, още повече,че си го взех втора ръка. За мен е практичен и е добър заместител на продавания.
Та по темата 18-70 все още е в продажба. Чакам един господин да се обади, но може да си остана с чакането.
Обектива си е в продажба. При проява на интерес се обаждайте.
Обектива все още се продава :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола