Популярни снимки за

Всички снимки

Фотоизложба "Туризъм и пътувания 2013" , 17 март - 31 март 2014 г., комплекс „Софарма Бизнес Тауърс“, централната част на етаж партер – Търговския център

4CoolPics.com със съдействието на
Софарма Бизнес Тауърс

и Артекспрес 2004 ЕООД

представя фотоизложбата "Туризъм и пътувания 2013", която ще може да видите от 17 март до 31 март 2014 г.в комплекс „Софарма Бизнес Тауърс“, централната част на етаж партер – Търговския център.

На 17 март 2014 г. от 19 часа ще бъдат връчени наградите на победителите от фотоконкурса "Туризъм и пътувания 2013".

Победителите и участниците в изложбата ще бъдат обявени на 7 март 2014 г.

Редактирано от администратор , 07.03.2014 09:59:51

Фото конкурса се провежда с любезното съдействие на Фактор България ЕООД, АртЕкспрес 2004 и Хотелски комплекс "ЕЗЕРОТО" Костенец.
http://4coolpics.com/photo-forum/2/59564.html

Наг­радата на публиката
Две нощувки за двама в Хотелски комплекс "ЕЗЕРОТО" Костенец
http://www.ezeroto.c­om/

Печели Alatriste със снимка "нос Чиракман"

нос Чиракман - Снимка - 4CoolPics.com...
Източник: 4coolpics.com

http://4coolpics.com/photo-konkurs/votes/110.html

Редактирано от администратор , 05.03.2014 05:00:47

Получени са снимките на:

dimana123, dobnej, Gabz, kdlaz, SeaGlow, Bistra Stoimenova, vilinik, ANTONI, rafayamaha, mm_stan, kshivacheva,holandec­a, tu6e, Alatriste, dority, arthuro, fon3, petracho, invisible, valia999, mimoza5, burberry, v_ern, yes, ceco, iasen_vd, penny_lane, ppaulina, Valedon, Donsky, Arcadia

Ако има не точности, моля, още днес пишете на ЛС. Журирането е в четвъртък.
A кои са авторите, които ще участват в изложбата?
Хубав въпрос...
Тук е описано всичко за номинираните автори и предстоящата изложба :)
http://4coolpics.com/photo-forum/2/59735.html
Само че така излиза, че изложбата ще бъде само от снимки на тези 14 автора, въпреки че уж журито е избрало 50 кадъра. И като се има в предвид, че всички номинирани са професионални фотографи - с наистина впечатляващи кадри - това обезсмисля участието на автори които не се водят професионални фотографи.
Нищо лично към журито, но не ми се вижда много честно спрямо другите участници.

Все пак - честито на номинираните и нека най-впечатляващия кадър спечели! :-)
Bistra_Stoimenova, не всички номинирани са професионални фотографи - аз съм още в категорията любител ;) Фотографията ми е хоби и снимам отвреме навреме, когато пътувам.

И не съм съгласна, че наличието на добри снимки в конкурса "обезсмисля участието на автори които не се водят професионални фотографи". Напротив - лично мен това ме е вдъхновявало и мотивирало да се старая още повече и да се развивам.
Аз имах в предвид червеното квадратче до името ти. Как се самоопределяш не мога да знам. Наличието на добри снимки в конкурса е чудесно и похвално, това никой не го коментира.
Червеното квадратче показва в колко изложби съм участвала. Това не означава, че съм професионален фотограф. Преди да започна да участвам в конкурса и аз не съм имала никакви квадратчета :)
Bistra_Stoimenova, 4CoolPics е една страница, една свободна ниша, която позволява свободен достъп на всеки, който иска да сподели радостта си от направената си снимка. До колкото виждам, сред нас има само един професионален фотограф със солидно име, доайен на обособен тип фотография. Професионалната фотография е не само професия, но и ниво. Общото ниво на страницата на 4CoolPics е задоволително. Всички останали сме любители, някои много добри в своята си извън фотографията професия. А за квадратчетата, нека да гледаме на тях като "едни излязоха с шапки, други-без шапки". Така че нека да качваме снимки, да споделяме радостта си от красивия миг на "правене на фотография", да дискутираме градивно. Поздрави на теб Bistra_Stoimenova, поздрави и на другите снимащи и качващи на страниците на 4CoolPics !
В изложбата ще участва 40 фотографии на 26 фотографа. На плакатът са показани само номинираните за награди от журито фотографии.
Заповядайте на изложбата там ще бъде ясно всичко. Очаквайте изненади!
С доста закъснение пиша тук.Аз не съм професионален фотограф но въпреки това спечелих конкурса така че не мога да приема критиката към журито!!!Квадратчето получих след конкурса.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола