Популярни снимки за

Всички снимки
Мога ли да попитам, кога най-сетне, ще се светне някой от Вас администриращите, че часовника на страницата изостава с 16 минути от реалното време. Така е от месеци. Не може снимка публикувана в 00.15 ч. да излиза с време 23.59 ч.?!? Кому е необходимо това и изобщо има ли някаква цел?
Не съм от администриращите, ама и аз да попитам - какво значение има тоя часовник в точност до минути? И за кого е чак толкова важно? Имаш хубава снимка - качваш я. Нямаш такава, отиваш да снимаш :) Дали в 11,59 или в 13,00 какво толкова :)
Принципно часовникът трябва да е верен.Това,чи на някой в тоалетната не му е нужна тоалетна хартия ,не значи Чи цялата нация требе да го удряме на неглеже
Понеже много неща за българина нямат,като правила значение... сме станали СИТЕ професори и философи разбираш ЛЕ ,нооо ... и аз викам да маНеме и датата .ОТИ НИ Е ДАТА, ОТИ НИ Е И МЕСЕЦО...
Оправено, в час сте
Принципно си напълно прав :)
Дали сме в час е спорен въпрос, но определено вече сме с точно време
Spstefanov - Ама ти вярно си много голям разбирач и на "всяко гърне похлупак", то нямаше тема по която да не си взел отношение и да не си изказал мнение! Как така са те изтървали и не си от администриращите, аз ако съм на тях, ще се оттегля и ще ти дам пълната власт, то по-добре от теб никой няма да се справи.
Един съвет, бъди малко по-умерен и малко по-спокоен и когато видиш някъде написано нещо, каквото и да е не започвай веднага да пишеш, ами първо помисли. Благодаря ти предварително...
Калина, винаги сме в час, а сега вече и с точно време....
Стефчооо.... ,Стефчо! На тебе нали не ти пречеше?!? Постфактум коментарите за това кой е в час и кой не е в час .... нямат нищо общо с повдигнатата тема.
Да благодарим на админа *който и да е ,че коригира проблема... А,вий продължавайте с Калина ... сметам да се разберете кой влиза у час и кой излиза

Редактирано от автора , 12.03.2014 15:20:03

Не ми пречи Тео :) Не ми и помага дали на снимката ми се е отбелязало 11,59 или 12.15ч. Както ти казах по-горе по принцип си прав. Иначе темата със стряскащото заглавие "ЧасовникЪТ!!!" е пусната публично, но явно касае само "любителите на точността" в сайта
"любителите на точността" - Смешник!!!
Крадеца вика, Дръжте крадеца...
"С регистрацията си потребителят декларира, че е съгласен със следните установени правила:

...
да уважава другите потребители на форума, като всякакви обидни думи и преки характеристики или заплахи ще се считат за грубо нарушение и в резултат постът може да бъде редактиран а автора отстранен.
..."
Правила на сайта

Моля userite забелязали проблем в работата на сайта просто да пишат на администратора на ЛС или на support@4coolpics.com
Моите уважения към админа,но тук в този сайт много обиди съм прочел,видял но админа не е реагирал въобще! :) Подмятания и квалификации е имало срещу много юзъри,но само срещу определени хора нещата са ПО ПРАВИЛАТА НА САЙТА! Но в крайна сметка сайта си е ваш и вие си определяте кой да говори и кой не! ХУБАВ ДЕН!
Някой се е почувствал обиден, ах ужас?!?
Извинявам се на нежната му ранима душа, никога повече няма да правя така!
..........след две седмици половината свят ще има проблеми с часовниците си. ДА ВЗЕМЕМ МЕРКИ! Да им се обидим!!!!
Хей, голям купон! Изкуството е ощетено, талантите са неоценени, шедьоврите са останали без внимание заради 15 минутна грешка на сървъра. НЕ админа, всички трябва да се чувстваме виновни. Защото е налице научно откритие - качеството на снимката силно корелира с времето на публикуване в 4coolpics.com. Дали в National Geographic знаят за тази линейна зависимост? - очевидно, НЕ което мултиплицира негативното въздействие върху фотографията. Следователно, за да се изравнят силите, всички претенденти трябва да заемат нисък старт и админа трябва да даде старт с някакъв аналог на стартовият изстрел. Но, като вземем предвид че автори , като traxprax се включват в състезанието много по късно (в късния следобед) и заемат място на стълбицата показва още една несправедливост, която би могла да се поправи, като подобни автори се дисквалифицират защото са закъснели за старта т.е. - фал старт. Хей, админа, след като точността на измерване на времето е 1 мин, следва всички снимки публикувани след 00:01 да се дисквалифицират, щото фотографията да не загуви, подчинявяйки се на гореупомената статистическа зависимост. Има, обаче едно смущаващо обстоятество - налице е силна корелатевна зависимост между успешно стартиралите до 00:01 и...инфантилността. Този факт оставям без коментар.
kdlaz : Alatriste помоли админа да свери часовника! Толкова е просто! Това как виждаш ти нещата всъщност представя твоето виждане по въпроса.То е доста драматично.Всеки тук е качвал снимка след 00.00 часа.В това отношение и ти имаш голям опит.Но нищо,един решил да пробва нещо различно и другите го последвали.Тезата за старта ти е доста тъпичка бих казал,защото като се знае с колко минути е отложен старта,то "състезанието" ще започне с ясно на юзърите отложено време- закъснение. Alatriste и аз считаме,че сайта трябва да има точно време КАКТО ВСИЧСИ САЙТОВЕ в интернет пространството! Толкова Е простичко и елементарно желанието да се отстрани една нередност.Било то случайна или пък НЕ! Тази фактология и аз оставям без коментар.....
Че сайта е пълен с шИДЬОВРИ" - няма спор! Но тово е тема за друг разговор,където бих коментирал качеството на шидЬоврите.
Чета и се радвам, че има дискусия, та дори и за часовника. Всеки си е прав за себе си, няма да вземам страна, но се сещам за нещо. Една японска банка закупи картина на Винсен Ван Гог за сумата от 16000000 долара. Запитани защо влагат толкова огромна сума за "слънчогледите", те отговарят, "Ние демонстрираме финансова мощ" по този начин. И да се върнем към часовника, дребна на вид "забележка", тази неточност и липса на прецизност към страницата на 4CoolPics не трябва ли да се тълкува като "безхаберие" от страна на сътветното оторизирано лице от Админа, или просто "по-късно ще остареем" по този начин. С уважение към всички, и дори към тези, които споменах !
Тео, колеги,има ли разлика между двата аносна: 1)"Часовникът на сайта е изостанал с 15 мин. Моля админа да коригира този неодтатък" - написан в в полето за обяви в началната страница
и
2) "Мога ли да попитам, кога най-сетне, ще се светне някой от Вас администриращите, че часовника на страницата изостава с 16 минути от реалното време" - начало на нова тема!!!

А как да възприемем последвалото "изискано" отношение към забележката на spstefanov - пропито от желание да се уязви опонента до такава степен, че темата за часовника бива изместена. Сигурен съм че никой не си прави илюзии,че тази реакция ще обере бурни одобрителни овации. Какво ни пречи да бъдем хора?

В същност дали разликата не е "първите 7 години"?!
Разлика има разбира се щото някой журират раздават квалификации и за тях всяко разминаване с действителността ги устройва чудесно
kdlaz: Виждам,че човечността "здраво" напира в теб. Толкова е силна,че записа тази сутрин първата си пледоария.Истинските подбуди инспирирали твойта пламенна защита на Стефанов,всъщност е утрешното журиране на снимките от изложбата Туризъм и пътувания 2013.
Хитрец си ти Андрешко....

Що се касае за отношение,то примерите на Стефанов са много. Не веднъж си е позволявал гавра с епитети на снимките на Краси и на други юзъри.Тези неща може би трябва да се забравят или какво? Ти не ми говори за първите седем години.На някой му липсват следващите години,но може би трябва да влизаме в още по дълбоки морални дискусии.Темата беше изчерпана и всеки с правото си на защита на личното си достойнство е защитил по свой си начин мнението си. Явно много точно съм го казал в първия си пост за да се засегнат някои хора така.
Като гледам какви "точни личности" се изкават тук, при това с неуспешно подражание на известен от по рано изказен стил на друг фотограф, ми напомня за какво спрях да качвам снимки и да следя този сайт както преди. И за да продължим воплите на онеправданите и недооценените следовници на точното време да предложим на Админа да премахне наградите на публиката, журирането да става по гласове ПРО, за да видим тогава смешковците с тайни и аноними профилчета с какво ще се похвалят освен с наднормено гласуване!Предлагам също "техническото възпроизвеждане"/от 200 снимки нагоре в "избрани"/ на червени кутийки също да бъде премахнато, защото доста такива станаха големи капацитети в знаенето и моженето, но по чуждите снимки. А какво ще кажете и Админите да си попочистят сайта от всички незнайни и безмислени профили и да се приемат вече регистрации с верни данни за контакт, както е по другите сайтове с верни часовници...
Господин Админ,може ли да върнете пак старото изоставане защото всъщносТ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! Казуса стана много сложен и интелиГентно неподражаем и дискусионен.
Нямам шанс да споря с толкова мъдри мъже!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола