За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Тео, очевидно примитивизмът не ти позволява нормално възприятие на действителността, защото користта очевидно доминира и контролира разсъжденията ти, което всъщност е забавно, потвърждавайки корелацията с..инфантилността. Бъди щастлив с точното време

В момента на теб ти се изпариха първите седем години!
Аз със снимки в конкурса не УЧАСТВАМ!Тъй,че който не е разбрал да проумее - аз не преследвам награди и призове! Гласове също! Даже за близо три месеца спрях да влизам и качвам снимки в сайта.
Но,квалификацията ти като директно обръщение много ме трогна
Аз със снимки в конкурса не УЧАСТВАМ!Тъй,че който не е разбрал да проумее - аз не преследвам награди и призове! Гласове също! Даже за близо три месеца спрях да влизам и качвам снимки в сайта.
Но,квалификацията ти като директно обръщение много ме трогна

"И за да продължим воплите на онеправданите и недооценените следовници на точното време да предложим на Админа да премахне наградите на публиката, журирането да става по гласове ПРО, за да видим тогава смешковците с тайни и аноними профилчета с какво ще се похвалят освен с наднормено гласуване!" - О ВЕЛИКИ фотографе, истински ме расмя!!! Ти от кръстословиците нощем ли научи да използваш толкова Ентелилигентни и високопарни слова и да ги подреждаш в такива сложни изречения?

А виждам че следовниците на неточността са се по размърдали един се сме а друг с думи беснее пък лошо няма важно е да се прекалява

Редактирано от автора , 17.03.2014 06:57:36
"ПобедителЮ на публиката", ако ползвах думички от кръстословиците- щеше да си ме разбрал и да не сменяш темата, но явно точността вече не ти е приоритет...поне така казват кръстословиците и жълтата преса за такива ,като теб...
Антракс...напоследък се справяш добре ,като фотограф...зарежи поезията и си свери и ти часовника с темата ,че явно снощната тирада, която я редактира тази сутрин е била под въздействието на стимуланти...;)

Антракс...напоследък се справяш добре ,като фотограф...зарежи поезията и си свери и ти часовника с темата ,че явно снощната тирада, която я редактира тази сутрин е била под въздействието на стимуланти...;)

arthuro : Щестлавието на простичката ти душа е запленило въобще погледа ти към света и хората които имат също фотоапарати и снимат за удоволствие.Тази мания за величие е нормално да определя състоянието ти ,като се има предвид успехите ти в живота.Та за намеците които ако не беше страхливец може би щеше с права дума да ми кажеш в очите.... Първо ако продължаваш да твърдиш и да подмяташ за тайни никове,то това преди всичко трябва да се докаже защото всяко обвинение без конкретно доказателство е гнусно и отвратително.Кой гласува и не се пише,незнам! Регламента на сайта го е разрешил като опция. Но ми омръзна тука да ми подмятате за тайни никове защото е просташко.Такива подмятания са правени и в друго време от господина който ме определя като примитивен и инфантилен.До сега съм си мълчал от възпитание,НО ВИЖДАМ че с такива като вас тактично не става. Та като говориш за тайни гласове то същите тези тайни гласове ГИ ИМА И ПОД ТВОЙТЕ СНИМКИ! Та същото мога и аз да го кажа и много повече мога да кажа. Тази ваша КЛИКА НА "творци" е доста натрапваща се като визия и манталитет и е с доста изкривени представи за качествена фотография. Така ви идва и наглостта да налагате мнения и да лаете,ако някой от вас бъде уязвен.Величайте се колкото си желаете,простейте с наглостта си,но НЯМА ДА МИ ПОДХВЪРЛЯШ НЯКАКВИ ТУКА ОБВИНЕНИЯ ЗАЩОТО ВЕЧЕ ЩЕ ПРИЕМА ТОВА ЗА ЛИЧНО!
Цалата ви интелигентност отиде на пУХ И ПРАХ! ХАЙДЕ ДОВИЖДАНЕ! Достатъчно се ощетих!
Цалата ви интелигентност отиде на пУХ И ПРАХ! ХАЙДЕ ДОВИЖДАНЕ! Достатъчно се ощетих!
teototi: НЕ се занимавам с теб отдавна, защото не общувам с долното съсловие на хора, които плюят и после лижат на същото място-сигурен съм ,че се сещаш за какво става въпрос.
...и те0т0ти, ако бях страхливец - щях да съм ти приятел....
Сбогом ЕнтЕлЕгЕнтино!

arthuro : Ми,като казваш думата лизане,мисля,че по-голям лицемер и подмазвач не съм виждал от теб и резултатите са налице.
- Кажи,бе за какво става въпрос? Нали не си страхливец! Аз на всеки съм казвал винаги в очите какво мисля. Затова не ме обичат такива елементи дето се мазнят.
НЕ МОЖЕШ ДА СИ МИ ПРИЯТЕЛ - съжалявам,че това толкова те угнети и озлоби.
КЛИКАТА НА НЕОБИКНОВЕНИТЕ!
- Кажи,бе за какво става въпрос? Нали не си страхливец! Аз на всеки съм казвал винаги в очите какво мисля. Затова не ме обичат такива елементи дето се мазнят.
НЕ МОЖЕШ ДА СИ МИ ПРИЯТЕЛ - съжалявам,че това толкова те угнети и озлоби.

КЛИКАТА НА НЕОБИКНОВЕНИТЕ!

вЕЛИКИ ФАКтографеее, ти си бил много лесен бе сладур, подадеш му пръст и то захапе ръката до рамото!!!
Виж какво сладък, разбрал съм те много отдавна и ми е под нивото да се занимавам с теб, че да занимавам и други хора с твоята напълно анонимна и ниЗко интелигентна псевдо особа. Що се отнася до жълтата преса, тя се занимава с успелите, богатите и известните, ти кога ще стигнеш до там.....
А, между другото понеже съм любител на точността, да ти кажа, че имам 5-6 обекта и се нуждая от нощен пазач, ако си навит, добре плащам.

Виж какво сладък, разбрал съм те много отдавна и ми е под нивото да се занимавам с теб, че да занимавам и други хора с твоята напълно анонимна и ниЗко интелигентна псевдо особа. Що се отнася до жълтата преса, тя се занимава с успелите, богатите и известните, ти кога ще стигнеш до там.....
А, между другото понеже съм любител на точността, да ти кажа, че имам 5-6 обекта и се нуждая от нощен пазач, ако си навит, добре плащам.

Към семейство Алатрути: Видя се колко сте интелигентни...за пореден път....и понеже много си назад с данните за мен/от жена ти/- гледай ти да не ми станеш клиент/лаф на жена ти/....
Дотук с вас! Весело писане по темата!

"гледай ти да не ми станеш клиент" - хахахаха, ще ми миеш колата ли, или нещо друго от този род, което изобщо не е свързано с фотографията, защото там няма да успееш, повярвай ми. Просто не ставаш, имай ми доверие, за това помисли за предложението ми, няма да е валидно дълго. Всичко хубаво ти желая, отбивай се понякога...

kdlaz ,arthuro честно казано, мислех ви за по-улегнали хора на възраст.Не ,че някой ми иска мнението,но пък то и вашето никой не го иска.Темата беше за изоставащото време пък то взе че се отприщи една злоба нечувана, всъщност нищо ново за нашите географски ширини.По принцип не взимам отношения по теми в този сайт.Но сега като видях как се изкриви една тема и то съвсем умишлено за да се нападат определени хора....Това си е комплексарщина. Само да кажа,че злобата не е здравословна и има сериозни отричателни последици върху здравето.Казвам го като професионалист.Няма да отговарям на просташкия изказ на arthuro ,но мисля че е истински недостойно и елементарно такова поведение.Не ме репликирайте ,ако е възможно,защото по този начин няма да подобрите имиджа си.ВСИЧКО ДОБРО!
Админите....темата стана съвсем за триене...включиха се и съпругите-фотографи...да предпазим поне децата от излагане!!

Странна тема със странни и не дотам лицеприятни изказвания.
Между другото, ако я нямаше , нямаше и да схвана, че има някакъв часовник , от който да зависи съдбата на нещо си в този сайт !
Между другото, ако я нямаше , нямаше и да схвана, че има някакъв часовник , от който да зависи съдбата на нещо си в този сайт !

А бе Артурко ти съвсем се разбесня,викаш да не редактирам ма грешка съм направил и после съм оправил кво кат в рима предупредих по в горния си пост че ще се разбеснееш ето гледам цял ден хвърляш злоба и жлъч като бесен редиш простотия и обиждаш на воля ами те така то безконечното и не регламентирано консумиране на апчета и други знайни и незнайни вещества и на края изтрещя!

Редактирано от автора , 17.03.2014 20:24:57
........ а защо трябваше да си мерите пишките на площада?!?!?!
Да темата бе за един изоставаш часовник но изкара следовниците на неточността и задкулисните игри , часовника да се разминава е нещо тривиално да се персонално обижда и напада да се унижава също, срамота!Но нейсе така става като се прекалява с простотията ,злобата и наглостта от следовниците на неточността

За да коментирате, моля, влезте в профила си!