Популярни снимки за

Всички снимки

Относно променливия брой страници на общото ежедневно представяне

Прави ми впечатление, че общия брой страници на общото нетематично представяне на снимки варира от 4 бр. (както е в момента на поставяне на въпроса), до 12 броя страници в други случай. Така 4 страници по 20 броя, се получават 80 броя снимки, които преминават и не присъстват за общо разглеждане повече от 8 до 12 часа, затрудняващи всички нас да следим снимките и преценяваме за техните естетически и художествени качества. 4CoolPics създаде условия за телефонни контакти извън страницата си, трябва ли да спазвам инструкциите на добронамерени автори, от колко до колко часа да качвам снимки, да гласувам повече за еди коити автори с многоточково гласуване, за да покажа невзрачното си присъствие и съответно точково отговаряне ? И всичко това не е ли причина за "обилен теч" на солидни автори, заслужили уважението ни?
Жоро,не знам какво се опитваш да кажеш,но според мен броят на страниците в общото ежедневно представяне(както си го нарекъл)зависи от броя на качените снимки,което пък (с известни изключения)силно зависи от деня на седмицата-най-много са в неделя/понеделник,когато се отпуска новата седмична квота и към края на седмицата са най-малко-затова и има само 4 страници в събота.
Jordan,според мен броя на стрниците трябва да бъде постоянна величина, примерно 12 броя. При 4 страници, съдържащи само 80 снимки, качената снимка престоява 7-8 часа на страницата за общо представяне. При пълнеж , по мое мнение от естетически неиздържани мои снимки, чуждите хубави снимки пребивават много малко време на страницата и се изпускат интересни кадри. За това и намекнах по-горе, че вече има автори ,които са създали цяла методика за качване на снимки, с цел по-благоприятно за тях поднасяне. Сигурно имат право.
няма как да стане, все едно да да ти излиза надпис: сори лимита за дена на сайта е запълнен, опитайте пак утре....

всеки потребител има определен брой снимки за качване и всичко зависи колко потребители и колко снимки ще се качат... в "дъждовни" дни се качват малко снимки... в дни след пленери се избумкват лимитите на куп и става мазало от снимки
jumbo,не те познавам, сигурно и няма да се познаваме. Така инкогнито без нито една снимка в сайта не се ли чувстваш като облечен с костюм на нудистки плаж, а вземаш мнение. Моето скромно мнение е по въпроса за пребиваване на снимките в общата папка , че трябва да бъде осигурено по едно и също продължително време на показване на всяка една снимка. Поради тази причина след като моите скромни постижения като снимки изпаднат вече извън общата папка, аз ги трия. И без това сайта заприлича на онагледяване на фауната и флората, не ги свързвам нито с моя, нито с твоя прякор или псевдоним. С уважение Jumbo !
Казвам се Иван Масларов, имам над 10 самостоятелни изложби и още толкова с общо участие. В момента нямам снимка качена в нито един форум, макар да съм качвал и печелил конкурси. Позволявам си да давам мнение защото съм член на всички известни форуми от самото им създаване и съм наясно със случващото се последните 12-13 години. Запознат съм много добре със системите за качване на снимки и няма как да се наложи цензура. За да се постигне твоята мечта е необходимо на потребител да се дава възможност да качва само 1 снимка дневно и то да не могат повече от да речем 160 потребителя на ден. Сам разбираш колко е абсурдно това. Никой не може да задължи потребителя да да не си качи всички снимки за които има право на куп.
По мои наблюдения, снимки се качват активно уикенда и най-малко средата на седмицата (по обясними причини) така, че ориентирай се в този часови пояс за да преседяват повече време, щом е толкова важно.
jumbo, имаме единомислие ! Целия диалог е стремежа ми снимките да пребивават поне 24 часа на общата страница. Извън страниците на 4CoolPics съвсем нормално се породиха връзки между авторите по интереси към фотографията. Желанието ми е да се върнат много автори с творческо виждане, може би трябва да се направи още нещо малко от администраторите. Сигурно и ти можеш да помогнеш, аз нямам такива познатства и въздействие. Поздрави !
Няма снимки които да пребивават по-малко от 24 часа във въпросната галерия. Нулирането става в 24:00 всеки ден. Времето за представяне е от 24 до 48 часа в зависимост от момента на качване. Виждането на екипа е, че това е справедливо поради следните факти:
Снимките качени веднага след полунощ стоят най-дълго но тогава има най-малко юзери онлайн. Качените вечер сe радват на голяма гледаемост и стоят най-малко.
Всеки юзер може сам да избира "ефекта" от момента на качване.

Редактирано от администратор , 26.03.2014 11:20:21

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола