За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
1.Качваш една снимка,до вторник най-късно.Хубава лоша,няма значение,историята помни как много калпави снимки са ставали ''Снимка на седмицата''
2.Най-важно!Задължително почваш да коментираш и гласуваш почти под всяка снимка!Голям процент от авторите връщат гласчето.
3.Правиш си 15-20 профила с по 2-3 снимки,щото тук анонимното гласуване си е разрешено.
4.Ако случайно някой автор,ти направи критика,триеш коментара и го блокираш.
5.Ако не помогне 2.прибягваш към 3.в събота,може и по рано!
6.Забравих да кажа че е добре да имаш и червено квадратче де!
А честито!
2.Най-важно!Задължително почваш да коментираш и гласуваш почти под всяка снимка!Голям процент от авторите връщат гласчето.
3.Правиш си 15-20 профила с по 2-3 снимки,щото тук анонимното гласуване си е разрешено.
4.Ако случайно някой автор,ти направи критика,триеш коментара и го блокираш.
5.Ако не помогне 2.прибягваш към 3.в събота,може и по рано!
6.Забравих да кажа че е добре да имаш и червено квадратче де!

А честито!

ся, що няма калинка в рецептата ...

Не се харчат вече!Ама ще пусна една ''без рецепта''

Тази в момента е "уникална" бре batgicho.Ко знаеш ти

batgicho

появяването в снимка на седмицата колко оргазма носни след тази душевна @@@@я????
само питам, щото най са ми харесвали стойностни снимки на автори които не са ги пуснали за гласуване
само питам, щото най са ми харесвали стойностни снимки на автори които не са ги пуснали за гласуване
Змей Горянин се прибира в къщи пиян и ядосаната Змеица, без да мисли, му казва:
- Я ми дъхни!
В общи линии, много нелепа смърт ...
- Я ми дъхни!
В общи линии, много нелепа смърт ...

Хубавите неща, се усещат със сърцето. Останалото е...статистика.

Каквито са правилата, такива са резултатите.
Статистически погледнато... правилата удовлетворяват оргазмите :) тоест резултатите

... Всеки, преминава - от себелюбието, до това да харесва и другите /даже повече от себе си/! Това е просто процес. Понякога - дълъг, друг път - още по-дълъг... Да харесваш другите, но да го правиш искрено! И защо? - защото просто това ти доставя удоволствие! Защото така се чувстваш по-свободен, по-истински, по-верен на същността, която е заложена в теб.

Харесването е сложен процес, особено когато става дума за изкуство. То се учи и изгражда с години. Културата на харесване е комплекс от възприятия, емоция и познания в сферата на дадения вид изкуство.
Може би е важен и процеса, в който съпоставяйки харесването произведенията на другите автори с неудовлетворението от личните резултати в работата, самокритичността към постигнатото ни дава енергия и мотивация да четем, да променяме виждането си за нещата около нас, практически да подобряваме нещата си, "вдигайки летвата". :)
Може би е важен и процеса, в който съпоставяйки харесването произведенията на другите автори с неудовлетворението от личните резултати в работата, самокритичността към постигнатото ни дава енергия и мотивация да четем, да променяме виждането си за нещата около нас, практически да подобряваме нещата си, "вдигайки летвата". :)
Това, което казва Стефо, е съвсем вярно. Аз, исках да кажа нещо - малко по друго... Всеки може, с течение на времето, с упорит труд, да усъвършенства познанията си, а от там и възприятията си, емоциите си, и да започне да ВИЖДА неща, които в началото само е гледал. Въпроса е - дали, съпоставяйки собствените си резултати, с тези на другите, е намерил силата да признае (поне в себе си), по-добрите неща, сътворени от друг, или нещо вътре в него, не му позволява да го стори. Нещото, наречено себелюбие, което понякога трудно надскачаме......
Абе, я майната му. На кого ли му пука.
Абе, я майната му. На кого ли му пука.

То май и за снимка на деня е подобна рецептата, само че изпълнена за 24часа и с преобладаваща съставка номер 3.............

Редактирано от автора , 15.04.2014 12:43:59
batgicho, мерси много! Аз се залавям с изпълнението, само не зная съставка номер 6 от къде да си набавя
Я дайте някоя рецепта и за нея

Я дайте някоя рецепта и за нея

Редактирано от автора , 15.04.2014 13:15:46
Към момента ти трябва да имаш около 340 снимки избрани от редактора, за да влезеш в ТОП 100 на избраните.... Виж колко ти остават и мятай по един чувал всеки ден и резултатите няма да закъснеят

Уж всички вече сме на "ТИ" помежду си, а чак сега разказватe за тайните на сайта. И чак сега за "избрано от редактора" се коментира, аз все си мислех, толкова ли са лоши снимките ми, че редактора ги избира, за това избраните ги триех ! Поздрави ! (майтапче)
Редактирано от автора , 16.04.2014 08:29:36
..........и нека творчеството бъде с нас!!!! :) :)
Кshivacheva, голямо МЕРСИ! Сега хуквам да пълня чувала, а някой ако знае какво пие редактора, да ми пише на лични, щото вторник наближава
Тacev, Амин....

Тacev, Амин....
Не знам с какво точно тази тема е полезна. Ако нещо постига е да усложни нещата още повече. Преди няколко години 120 гласа не гарантираха снимка на седмицата, сега - 50тина са достатъчни. Заради подобни теми почти никой не гласува вече и така печелят или снимките сложени от редактора на първа страница или на малкото останали, които не им пука и обръщат внимание на повече снимки/ловуват гласове (зависи от гледната точка).
Полезните теми са "скучни", скандалните "интересни" - виждаме как в медиите и ФБ всички се надпреварват да "ВИКАТ" с главни букви и шокиращи заглавия, с нищо не кореспондиращи на жалкото съдържание на материалите.Тук е същото.
Кой го интересуват теми за техника, композиция, обработки, осветление, нощни снимки и прочие подобни неща, които ще ни карат да се замислим, попрочетем и потрудим.
Живеем във времето на агресивната посредственост, която ни залива отвсякъде. Истинската промяна идва не чрез правила и разпоредби наложени с полицейщина, а от самите нас. Естествено, ако имаме волята и желанието да я направим. За себе си. Едва ли!
Кой го интересуват теми за техника, композиция, обработки, осветление, нощни снимки и прочие подобни неща, които ще ни карат да се замислим, попрочетем и потрудим.
Живеем във времето на агресивната посредственост, която ни залива отвсякъде. Истинската промяна идва не чрез правила и разпоредби наложени с полицейщина, а от самите нас. Естествено, ако имаме волята и желанието да я направим. За себе си. Едва ли!

А как се дават червени квадратчета?
За какви точно заслуги
За какви точно заслуги

PRO - Участвал в 8 и повече изложби; Самостоятелна изложба; Жури на конкурс; I-во, II-ро или III-то място в конкурс; Наградена снимка на Фотоваканция 2007, 2008, 2009, 2010; ТОП100 на авторите в `Избрано`; ТОП10 на авторите по гласове; Професионален фотограф; Фоторепортер.

За да коментирате, моля, влезте в профила си!