Популярни снимки за

Всички снимки

Рецепта за ''Снимка на седмицата''

1.Качваш една снимка,до вторник най-късно.Хубава лоша,няма значение,историята помни как много калпави снимки са ставали ''Снимка на седмицата''
2.Най-важно!Задължително почваш да коментираш и гласуваш почти под всяка снимка!Голям процент от авторите връщат гласчето.
3.Правиш си 15-20 профила с по 2-3 снимки,щото тук анонимното гласуване си е разрешено.
4.Ако случайно някой автор,ти направи критика,триеш коментара и го блокираш.
5.Ако не помогне 2.прибягваш към 3.в събота,може и по рано!
6.Забравих да кажа че е добре да имаш и червено квадратче де!
А честито!
ся, що няма калинка в рецептата ...
Не се харчат вече!Ама ще пусна една ''без рецепта''
Тази в момента е "уникална" бре batgicho.Ко знаеш ти

batgicho
появяването в снимка на седмицата колко оргазма носни след тази душевна @@@@я????

само питам, щото най са ми харесвали стойностни снимки на автори които не са ги пуснали за гласуване
Змей Горянин се прибира в къщи пиян и ядосаната Змеица, без да мисли, му казва:

- Я ми дъхни!

В общи линии, много нелепа смърт ...

Хубавите неща, се усещат със сърцето. Останалото е...статистика.
Каквито са правилата, такива са резултатите.
Статистически погледнато... правилата удовлетворяват оргазмите :) тоест резултатите
... Всеки, преминава - от себелюбието, до това да харесва и другите /даже повече от себе си/! Това е просто процес. Понякога - дълъг, друг път - още по-дълъг... Да харесваш другите, но да го правиш искрено! И защо? - защото просто това ти доставя удоволствие! Защото така се чувстваш по-свободен, по-истински, по-верен на същността, която е заложена в теб.
Харесването е сложен процес, особено когато става дума за изкуство. То се учи и изгражда с години. Културата на харесване е комплекс от възприятия, емоция и познания в сферата на дадения вид изкуство.
Може би е важен и процеса, в който съпоставяйки харесването произведенията на другите автори с неудовлетворението от личните резултати в работата, самокритичността към постигнатото ни дава енергия и мотивация да четем, да променяме виждането си за нещата около нас, практически да подобряваме нещата си, "вдигайки летвата". :)
Това, което казва Стефо, е съвсем вярно. Аз, исках да кажа нещо - малко по друго... Всеки може, с течение на времето, с упорит труд, да усъвършенства познанията си, а от там и възприятията си, емоциите си, и да започне да ВИЖДА неща, които в началото само е гледал. Въпроса е - дали, съпоставяйки собствените си резултати, с тези на другите, е намерил силата да признае (поне в себе си), по-добрите неща, сътворени от друг, или нещо вътре в него, не му позволява да го стори. Нещото, наречено себелюбие, което понякога трудно надскачаме......

Абе, я майната му. На кого ли му пука.
То май и за снимка на деня е подобна рецептата, само че изпълнена за 24часа и с преобладаваща съставка номер 3.............

Редактирано от автора , 15.04.2014 12:43:59

batgicho, мерси много! Аз се залавям с изпълнението, само не зная съставка номер 6 от къде да си набавя
Я дайте някоя рецепта и за нея

Редактирано от автора , 15.04.2014 13:15:46

Към момента ти трябва да имаш около 340 снимки избрани от редактора, за да влезеш в ТОП 100 на избраните.... Виж колко ти остават и мятай по един чувал всеки ден и резултатите няма да закъснеят
Уж всички вече сме на "ТИ" помежду си, а чак сега разказватe за тайните на сайта. И чак сега за "избрано от редактора" се коментира, аз все си мислех, толкова ли са лоши снимките ми, че редактора ги избира, за това избраните ги триех ! Поздрави ! (майтапче)

Редактирано от автора , 16.04.2014 08:29:36

..........и нека творчеството бъде с нас!!!! :) :)
Кshivacheva, голямо МЕРСИ! Сега хуквам да пълня чувала, а някой ако знае какво пие редактора, да ми пише на лични, щото вторник наближава

Тacev, Амин....
Не знам с какво точно тази тема е полезна. Ако нещо постига е да усложни нещата още повече. Преди няколко години 120 гласа не гарантираха снимка на седмицата, сега - 50тина са достатъчни. Заради подобни теми почти никой не гласува вече и така печелят или снимките сложени от редактора на първа страница или на малкото останали, които не им пука и обръщат внимание на повече снимки/ловуват гласове (зависи от гледната точка).
Полезните теми са "скучни", скандалните "интересни" - виждаме как в медиите и ФБ всички се надпреварват да "ВИКАТ" с главни букви и шокиращи заглавия, с нищо не кореспондиращи на жалкото съдържание на материалите.Тук е същото.
Кой го интересуват теми за техника, композиция, обработки, осветление, нощни снимки и прочие подобни неща, които ще ни карат да се замислим, попрочетем и потрудим.
Живеем във времето на агресивната посредственост, която ни залива отвсякъде. Истинската промяна идва не чрез правила и разпоредби наложени с полицейщина, а от самите нас. Естествено, ако имаме волята и желанието да я направим. За себе си. Едва ли!
А как се дават червени квадратчета?
За какви точно заслуги
PRO - Участвал в 8 и повече изложби; Самостоятелна изложба; Жури на конкурс; I-во, II-ро или III-то място в конкурс; Наградена снимка на Фотоваканция 2007, 2008, 2009, 2010; ТОП100 на авторите в `Избрано`; ТОП10 на авторите по гласове; Професионален фотограф; Фоторепортер.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола