Популярни снимки за

Всички снимки

Рецепта за ''Снимка на седмицата''

Останах без червено квадратче значи
Мерси за отговора
е, ако не за квадратче, винаги може да се пробваш за червено кръгче ...

Преди години живеех в циганската махала, от всички цигани само Аз нямах шушлек, бях горд. Сега съм горд, че нямам червено квадратче, не е за мен, аз страдам от "червеноквадратнофобия". Предлагам да мислим за снимките, да осмисляме кадрите, като ти видят снимката веднага да познаят кой е автора, да си доставяме удоволствие от работата и удоволствие да споделяме снимки. И ако си силен автор, да изработиш снимките на някой да придобие "червено квадратче", а ти да си останещ без него. Голям КЕФ е ! Успехи на всички !

Редактирано от автора , 28.04.2014 06:42:20

Отговорът е лесен: "Избор на редактора" не трябва да бъде снимка от текущата седмица. Така ще се избегне падението на тези дето по навик стрелят по 300 коментара от сорта "Харесва ми", "Гот" ... в очакване на възвращаемост от да речем 25%, което ще е достатъчно за един солиден вот за седмицата, но с рядко изказан смислен коментар. Лесно е: "Ако премахнеш дори неволното желание за порочност, порок няма да има"!
Честито...отново!
Да ви е честита!С два анонимни гласа снощи,единият в 23:40,другия в 23:57!Щото толкова трябваха де! Кой...кой,кой решава коя да е снимка на седмицата? Новият админ може да каже!А дано,ама надали!
batgicho, обърни всичко на смях, защото ние от 4CoolPics, които си пишем и говорим извън страницата, имаме лаф "Толкова ли е лоша снимката ми, че ми я избраха в рубриката "Избор на редактора?" Гледай като на шоу на някои неща, весело да е ! Поздрави и за тези, които заслужено им е посочена снимката в "Избор на редактора", пишех и говорих по принцип !
Абе, хора толкова ли е важно да имаш снимка на седмицата, избрано от редактора и еди кво си.
В тая България всеки иска да си мери П*****е с другия. И да се доказва колко е велик и добър. Хайде да разискваме, фотографски теми, не кой, къде и колко гласа имал.
KPstudio а разгеле някой у тоя форум каза нещо смислено. За съжаление такива сме си ние по природа, точкогонци и то не само в тоя форум а навсякъде.. тука пак по на майтап го обръщат, ами иди да видиш другите ...
ОФффффффф, май е верно за толкова години нещата не са се променили. Аз доста години не бях качвал нищо по сайтовете именно за това. Хубаво е да се дискутира да има градивна критика,младите да научават нещо от по-старите и по-опитните фотографи. Да има сбирки, боже преди години как сме се събирали и колко весело беше. Като си спомня какви години бяха само. Нямаше събота или неделя да не излезем да снимаме. Беше голям Купон. Сега като гледам, нещата отиват на снимки на тераски с цветя и тук таме нещо наистина фотографско. Дано с новият собственик нещата да се променят към по-добро.
Хайде успех на всички снимки на Седмицата
Прецаканата снимка,пак с анонимни гласове!
Така... За да не бъда голословен, ще отбележа, че въпросната снимка стоя една седмица като избор на редактора на първа страница. Освен това обърни внимание, колко анонимни гласове има. И за последно ще отбележа, че снимката е наистина далеч по добра от моята, в това няма спор. Да си жив и здрав и все така критичен
vladimir12Не лъжи,че снимката е стояла цяла седмица като избор на редактора!Аз винаги не съм харесвал анонимните коментари!Ако се вижда кой е гласувал,ще е много добре!За останалото което си написал...поздрави
Позачетох се по-горе относно съмненията в творческия пУтенциал на снимката на седмицата и рекох да чукна два три бутона - да видя аджеба как платноходка щракната на кутура от брега става шедьовър на седмицата,ама първо да попитам Владимир12 - ти на 12 години ли си ?
Инак нямам обясниение как за три дена си напукал 230 коментара/ударно 100 в последния ден - неделята/ със съдържание "хубаво""готино" "чудесно""харесва ми" "гот" и десетина кофи удивителни !!!
(за справка - http://4coolpics.com/ownpage.php?aut=29885&autcomments&pg=13 )
Та в контекста на темата по-горе да попитам това някакъв вид тийнейджърски оргазъм ли е, че то 230 коментара ако ги турим по една минута ще да отнеме 6 часа тупуркане по клавиатурата, и за какво са тия "Радини вълнения" - за да станеш седмичен образец за агресивна посредственост?
Снимката с платноходката откровено не носи високи естетически и технически послания, в нормален сайт за качествена фотография ще остане тотално незабележима, според мен

Редактирано от автора , 01.09.2014 16:31:26

Вероятно си прав за снимката с платнохода. Няма особена художествена стойност. Но явно и ти си на около 12 години имайки предвид голата горска нимфа и още няколко "шидьовра" от подобен тип, които ни представи А за коментарите, които визираш - с толкова време разполагам. За снимки които е имало какво повече да се каже, съм бил по-обстоятелствен, а тези просто са ми харесали и не съм сметнал за необходимо да им правя художествен анализ. Явно не си виждал международни сайтове, в които 90% от коментарите са от една или две думи. А и от човек с два или повече профила съвети и упреци не приемам. Да си жив и здрав
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола