Популярни снимки за

Всички снимки

Актова фотография - ВЪПРОС

Имате ли интерес, от провеждане на УОРКШОП - за Художествена Актова фотография.
Имам възможност да организирам този УОРКШОП, ако има интерес към този тип фотография.
Ще очаквам, лични съобщения, или отговор в темата.
Актовата фотография е изградено усещане към красотата и формите на човешкото тяло, особено към женското и хармонията му с околната среда. Тя не се учи, тя се изгражда през целия човешки живот на твореца. Лично аз се възхищавам от Фишер. В българските сайтове има само 2-3 автори с подход, другите са снимачи за мъжки списания и онанисти. Ако те интересува, имам 2 чисто нови ръководства на Фишер, добре илюстровани на немски език, които ми са в повече. Но добре е когато предлага човек курс на тема, да покаже какво може на сайта си. Успех !
Благодаря, за описанието.
Колкото до мен, справям се някак с жеското и мъжко тяло.
Относно Онанистите, не смятам че съм от тях. Можеш да попиташ, моделите и съпругата ми.
Просто попитах, имали интерес.
Относно 2-3 автори, смятам че са повече.
Подкрепям темата за снимачите за женски списания!
Успех и на теб.
Радвам се за предизвикания диалог, такава трябва да е страницанта. Успех и на теб !
Когато имаш път към Пловдив, си добре дошъл да обменим мисли и разсъждения, и да се запознаем.
Май няма желаещи, за такъв тип УОРКШОП.
Преди години доста хора ги вълнуваше голото тяло. Едвам събрах желаещите в студиото.
Май сега всички, за пейзажисти.
kpstudio, художествения ми ръководител фотограф художника Георги Радев беше пловдивчанин, вечна му памет. Пловдив има една от най-силните и известни школи и извън страната. Фотографската задруга от Пловдив ми е чест гост на моята лична страница във фейсбука, получих и признание чрез Милан като почетен гост. Хубаво е когато можеш да си кажеш с някого градивни думи, особно ако бягате в една пътека. Поздрави !
Аз винаги съм бил за градивната критика и различните мнения. Няма нищо лошо в това да се чуят различни мнение и да се видят различни гледни точки. Човек се учи докато е жив и попива знания. Точно за това се опитвам да организирам и някякви събития в този град, но явно в България няма интерес към такъв тип неща. Хората си мислят, че знаят всичко и няма какво повече да научат. Докато навън не е така. Хората се образоват, посещават курсове и семинари, искат да бъдат в крак с новите тенденции и техники, сверяват си часовниците непрекъснато.
Както казва един мой приятел, вскуса се изгражда и се оформя с наученото и видяното. Не можех да Очакваш хората да харесват Класическа музика, като са възпитавани да слушат Чалга.
Май идваме на темата за снимачите за Мъжките вестници и Списания.
Хайде весел и хубав ден от мен.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола