Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте обръщам се към вас надявайки че ще ми помогнете!!!!
Не съм тясно специализирана с фотографията но мн обичам да снимам и винаги съм искала да имам апарат с обектив и т.н. Но все някой ме разобеждава и пак си купивам разни дребни любителски.....
/ползвам Канон ixus 100, но не съм мн очарована/
Моят приятел е решил да мо прави подарък но все пак ме заведе в магазина и ми го показа , като цяло винаги съм харесвала Канон и Никон но като че ли за това което искам повече се спирам на Никон
Ето го и апарата който мислим да вземем
Nikon D 7100 +18-140 или с базовият обектив 105
Като за любител и човек който мн силно се надявам че ще разуча и ще използвам апарата правилно това би ли ми свършило работа.....
Като първоначален избор, това което си харесала е много добро. Трябва Обаче да знаеш, че тези обективи са доста тъмни. Не очаквай чудеса от тях.
Успех и Хубави Снимки пожелавам.
Привет! Утре ще стана собственик точно на този апарат в комбинация с: 18-105mm+35f1.8+70-200f4! Надявам се, че след няколко дена ще мога да споделя лични впечатления и ще пиша непременно добра ли е машинката, за което искрено се надявам Поздрави
Обещах да споделя мнение и за няколкото дни от както го имам, съм много доволен
Ето още една молба. Живея във Варна и снимам с Nikon D 90. Имам желание да сменя апарата си с Nikon D7100, но ми се иска да опитам как работи той.
Имаше един период, когато от Фотосинтесиз даваха под наем техника, но сега няма подобна възможност. Може ли някой от вас да ми подскаже как може да се реши тоя проблем или пък някой да ми даде такъв под наем срещу разумно заплащане?
Снимам с Nikon D90 със Sigma 18-250 мм ,разкошен е ! За Nikon D7100-с допустима цена за неговите огромни възможности може сбъдната фантазия да ти стане !

Редактирано от автора , 16.10.2014 11:31:16

Честито!!!
Ползвам въпросния никон от година и моето мнение е, че за цена качество е много добре.Съвета ми е да не се взима с 18 - 105 а с 16-85.Ако все пак искате повече zoom 18 - 140.От опит ще ви посъветвам да не снимате много видеа,само кратки любителски клипчета - снима много добро видео,но горят пиксели на матрицата при прекомерно снимане на видео.Гаранционно ми сменяха матрица(при професионална употреба разбира се)сега вече си снимам видеата с отделна камера hc-x 920 panasonic.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола