Популярни снимки за

Всички снимки
Моля за помощ по отношение на гласуването. Има ли нещо допълнително, което трябва да се направи, за да видя , че гласуването ми е отразено.
КОгато отида на "гласувай" ми се отваря нов прозорец , на който отново натискам "гласувай", но не виждам да ми е отразен галаса.

Благодаря на отзовалите се :)
Кликвате само веднъж върху "гласувай", но брояча не го отразява веднага на вашия екран, затова ще видите брояча+вашия глас когато презаредите същата страница отново.
Биско, задължително оставяш отзив: "добро","хубаво","красиво" "чудничко","прекрасно" или "весела снимка", натискаш ентер и гласа ти се зачита
После, ако успееш да гласуваш с коментар на повече от 100 снимки за деня, редактора на сайта те прави снимач на деня, ако натрупаш повече от 300 гласа плюс коментари в дните четвъртък, петък и събота ставаш любимец на седмицата...
Страхотни сте . Благодаря за инфото. Усмихнат и ползотворен ден от мен.
Фриц...
кефиш максимално .. това е формулата на успеха
Биско_73 Важи и за деня и за седмицата!Виж ги днес,...а и утре!
http://4coolpics.com/photo-forum/4/59922.html
Гласуването е много важно нещо!
В някои случаи се оказва по-важно и от снимането :)
Хак, така е, аз напоследък снимки не гледам, ама тук станах фен на бигфотобрадър ... с особен интерес чакам на доде четвъртъка и да започне героичния напън за седмична квалификация,според мен седмичната фотка ще струва не по-малко от 300 похвални отзива
Дали да не направим залози!? според мен автора на седмичния шидьовър ще требе да направи поне 250 ахакания за периода на номинация
Остава да уговорим админа да уточни наградата за позналия,той и без туй е аджамия и дава награди за секакви "прогресивни" инициативи

Редактирано от автора , 01.10.2014 13:44:31

Това е много интересно!
Ухааа!Гледам днес един автор,направил 70 коментара само за един час!Баси,аз немога да ги направя за месец!Ама те така стават снимките ''най-хубави'' де!Снасяш-печелиш!

Редактирано от автора , 04.10.2014 13:37:32

Как пък не ви омръзна да броите колко пъти другите са коментирали и да дъвчете това "Снасяш-печелиш" ?
Jordan, темата е актуална, защото тази линия на поведение/ с гласувануто/ съсипва сайта.
Никъде в правилата на сайта няма ограничение за броя на гласовете,които можеш да даваш- стига да имаш време и желание. Оставете тези,които искат да упражняват дадената им възможност,да гласуват на воля; не виждам как точно това съсипва сайта? Самоконтрол е ключовата дума.
Въобще не ми дреме , за това съм и премахнал гласуването. А сивото ми паспарту отдалече кара повечето случайни хора да не отварят снимката, защото по тоя начин съм направил изкуствен филтър кой да гледа снимките. Правилно се изказва Jordan, НЕКА ПОКАЗВАТ И ГЛАСУВАТ ХОРАТА за когото си искат. А за страницата,нека си остане такава, това е ниша всеки да покаже според възможностите си. А бе къде са авторите този (тази) ..., къде се загубиха ?
Jordan ... ти не си блондинка, съдейки от снимката на профила ти, ама написаното от теб по-горе е меко казано - тъпо, според мен де, още по изненадващо за мен е пожеланието "НЕКА ПОКАЗВАТ И ГЛАСУВАТ ХОРАТА" на Джоро, ами то така ако я подкараме по-нанадолнището без спирачки и с гуми без грайфер в скоро време ще ... катастрофираме
Казвам катастрофираме, щот все още тая надежда, че сме в един автобус и караме напред и малко нанадолу и подобни позиви да толерираме облекчаването в движение при първата спирачка ще ни оцапа всичките дге
И аз не разбирам защо трябва да обръщаме всичко в лични нападки и квалификации,щом някой- не дай си!- изкаже мнение? Разбира се,всички сме тъпи,с разни тъпи мнения, освен теб - разбиращият и всезнаещ...успех,дано оправиш сайта (а какво точно му оправяме на сайта,че не се сещам -искаме да прилича на всички останали десетнайсет места за споделяне на снимки или....?)
Извинявам се за квалификацията "тъпо" на написаното по-горе от Джордан, оообаче за това, че съм я нарекъл тъпа - не се извинявам, щот не съм казал такова нещо.
Просто се подразних от написаното :

"Правилно се изказва Jordan НЕКА ПОКАЗВАТ И ГЛАСУВАТ ХОРАТА за когото си искат"...

Не може така, не може всеки да показва, не може всички да сме бели - трябва да има апартейд и расова дискриминация
Профила на fritz е деактивиран поради системно нарушаване на правилата на сайта http://4coolpics.com/rules_BG.php
Благодаря че ми изтрихте коментара!Точно по правилата!
Хахахаха ....... ами то така ..... в тази държава въпросителното местоимение "Кой" е забранено, предлагам направо да го затрием от българската граматика
С искрена молба към Admin-а, да преосмисли решенението си за ограничен достъп до страницата на 4CoolPics на Fritz, един отвърден автор, направил не малко за страницата, помогнал на много хора да придобият най-голямото "звание червен квадрат" като автори, без да го овенинявам за грубостта, но определен автор като човек със собствено виждане и авторитет. И сега с обратно мислене, а не е ли виновна администрацията за създаване на конфликтни ситуации и противопоставяне, в слествие на не блестящи уредици и решения? С почит към всички, най-вече към Admin-a !
Казвам го така: Фриц, ще липсва! - без да се мазнуркам и в двете посоки.
"да уважава другите потребители на форума, като всякакви обидни думи и преки характеристики или заплахи ще се считат за грубо нарушение и в резултат постът МОЖЕ ДА БЪДЕ редактиран а автора отстранен."

Зачетох се в правилата. Има съществена разлика между "може да бъде" и "ще бъде" .... може да бъде, може и да не бъде ..... за едни може, за други не може и в крайна сметка кой решава за кого може и за кого не може и кои думи са обидни и пряко характеризиращи, ами ако са косвено ... никъде не пише за косвена обида, това не е ли обида? ..... хмм интересно.
Съгласна съм с риторичния въпрос (и отговор съответно) на Жоро:
"И сега с обратно мислене, а не е ли виновна администрацията за създаване на конфликтни ситуации и противопоставяне, в слествие на не блестящи уредици и решения?"
Ето цитат от пост на новите собственици:

"Как­то написах по-горе развитието на сайта ще се ръководи от желанията на мнозинството. Споделяйте вашите мнения в темата, директно към мен или Катя Димова."

Желанието на мнозинството е да бъдат променени правилата за гласуване и има изписани един куп теми по болните въпроси на този сайт. Джордан написа : "Как пък не ви омръзна ....." което само по себе си говори колко пъти тази тема е разисквана и колко много мнозинството от съфорумниците искат правилата да бъдат по някакъв начин променени към по - добро.
Имам конкретно предложение по болната тема "гласуване", която всъщност не касае гласуването, а необходимостта (за някои хора) да коментират, пък било то и само с препинателни знаци, основно удивителни . Защото... жестът ще им бъде върнат. По-точно, вероятността е много голяма.
Първо предложение - направете така, че да може да се види кой е гласувал за дадена снимка. Абсолютно съм сигурна, че удивителният знак като заместител на "не че ми харесва, ама се обаждам/връщам жеста/" ще зачезне.
Второ предложение - ограничете броя на гласуванията на всеки за 24 ч. на колкото прецените. Така, който има желание да гласува, може би ще погледне в галериите и ще си избере за кои 10/15/20 снимки да си даде гласа. Щото не ми е естествено човек да гласува/коментира/ айде да не споменавам колко пъти
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола