Популярни снимки за

Всички снимки
бих искал да попитам админа , или този дето раздава званията - кой е редактора на 4кулпикс тази седмица? ... ако не е тайна де
Няма да ти отговорят!Строго секретно е!
Наш колега утвърден автор, участник във фотоизложби,конкурси и др.
Много благодаря на админите че са ме избрали за редактор на седмицата, сега дупе да ви е яко :).
Значи трябва да почерпиш за повишението

Редактирано от автора , 05.10.2014 15:04:19

Въйййй.., какъв ужас, Deadlirics редактор !!! А ми ти никаква снимка няма да одобриш, какво ще правим сега ? Аз ще подкупя оня твой хубав модел и ще се вредя веднага. И да почерпиш за ПОНИЖЕНИЕТО !
Djoro,Брат от два дни се черпя по случая по предложение на Светльо. Чак днеска успявам да отворя сайта, гледам че нищо не ми е на фокус. В сайта ли е проблема или във фотографите не знам. Ще поизплакна малко поглед в твоя профил и продължавам с редакцията на сайта :).
Та по случая да кажа, отварям галерия репортаж и какво да видя, праснат един пеизаж да речем от остров Крит. Една купчина народ взели че го харесали. Пеизажа може и да е хубав, но какво събитие отразява, какво нещо важно се е случило което да е убягнало от погледа на общественоста... в същата галерия гледам снимки на разни хора на разни места, и авторите не обелват и дума за какво иде реч. Реално оставам с впечатлението че присъствието на тази галерия или не е првилно разбрана или е напълно безсмислена, поне като присъствие на първа страница.
Вероятно твоите критерии са високи за този любителски сайт, но мисля, че си пропуснал снимката на arthuro, която би могла да те заинтригува http://4coolpics.com/photo/arthuro/709903.html

:)
kdlaz: Няма такова нещо като висок критерии, особено към наследството оставено от Пламен. Липсата на отговорен редактор, админ или пък модератор си е казала думата отдавна. Добрия вкус се възпитава и изгражда, качествената фотография се постига с много труд и обсъждане, особено в любителски форум. Аз съм искрено възмутен от липсата на каквито и да е било скруполи , липсата на познания и нежеланието на таргета да се съобразява с правилата в сайта.
Има много истина в думите ти. Оставам резервиран към необходимостта и ролята на модератора, но трябва да има промяна.
Deadlirics, НИЕ си имаме един лаф "Къде си тръгнал да подквасваш морето ?"

Редактирано от автора , 07.10.2014 15:32:39

Искам специално да поздравя и благодаря на редактора за днешната снимка "избор на редактора" на Мимоза5 ! ЗАСЛУЖЕНО селектирана и качена !

Редактирано от автора , 07.10.2014 15:33:03

Защо редактора търпи да е качена открадната снимка на фотографа Франц Щайнер в раздела "голо тяло", въпреки забележките и на други от страницана на 4Coolpics, с посочен линк ? Или трябва да напиша въпроса си "Къде е редактора ?"
аз пак да попитам - КОЙ, е редактора ?
Кой е тоз "Наш колега утвърден автор, участник във фотоизложби,конкурси­ и др."?
Какъв редактор какви пет лева.
Гледай каво лого си избрахте .
Данчо, ти сега не мърмори, хубаво си е логото , а и авторката е симпатяга и аз съм съгласен тя да ми е логистка, аз тука имах парламентарно питане - ако ти си редактора - признавай бърже
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола