Популярни снимки за

Всички снимки
Много моля новите собственици да обърнат малко внимание на галериите. Масово снимки се качват без да имат нищо общо с избраната галерия. Само като влезна в галерия репортаж и ми призлява. Преди години някои се стараеше да мести снимките в подходяща галерия. Сега аз предлагам направо да се трият. А на авторите които системно нарушават условията и изискванията да им се налагат санкции.
С уважение: deadlirics.
Абе що се хабиш.Отдавна на никой не му пука за този сайт.Те редакциите вместо да оправят ги досъсипаха и сега каквото и да качиш там става един голям мазняк.Оставили са го на самотек сайта и предишните и новите.Като гледам новите как са го взели присърце ми се струва че нищо хубаво няма да се случи....или поне за сега не са показали че искат.Единствено "най-голямата болка на сайта" хванаха да оправят - логото.То нали е най-важното....живи и здрави да са.
Много съм развълнуван от този определено недооценен портрет:

http://4coolpics.com/gallery_photo/12/707820.html
Лошото е че човек като сгреши галерията единствения начин да редактира е да изтрие и пак да качи кадъра в правилната.
Виждам че са минали няколко месеца откакто съм пуснал темата. Поразрових днес пак любимата си галерия репортаж, хаоса там е неописуем. Има ли кой да поразрови малко галериите и да премахне снимките които не отговарят като съдържание по темите????
Здравейте и от мен Катя Димова.
С някой от Вас имах удоволствието да се срещна лично, с други се чух по телефона или разменихме по няколко имейла и се стремя да се отзова на нуждите на потребителите тук. Искам да Ви уверя, че сайта не е оставен безпризорен, но екипа взе решение да се концентрираме изцяло по работата на новата платформа. Преместването на снимки от една галерия в друга в момента е наистина време отнемащ процес, който е обезпечен в новата платформа. Понеже планираме обединяване на галерии, създаване на нови галерии и прочие решихме подбора да се извършва поетапно след като стартираме новата версия на сайта, която се надяваме да стане факт до месец.
Въпрос: Снимката ми     http://photoplace.bg/flow/photo/736243/latest?order_by=id    беше преместена от галерия "Други" в галерия "Пътуване".... Понеже мястото, където съм снимал е на 150 м.(метра!) от дома ми (където живея вече 26 години), чудя се-  това означава ли, че съм "пътувал" достатъчно, за да намери място снимката ми в тази галерия ("Пътуване")? Поздрави на екипа и на съфорумците !
ами... преместих си снимката там, където според мене (автора!) и е мястото. Дано няма обидени
цитат от dinkoi
Въпрос: Снимката ми     http://photoplace.bg/flow/photo/736243/latest?order_by=id    беше преместена от галерия "Други" в галерия "Пътуване".... Понеже мястото, където съм снимал е на 150 м.(метра!) от дома ми (където живея вече 26 години), чудя се-  това означава ли, че съм "пътувал" достатъчно, за да намери място снимката ми в тази галерия ("Пътуване")? Поздрави на екипа и на съфорумците !

Дестинацията ми се стори "екзотична" и аз лично бих се наслаждавала на пътуване с такава гледка. Но нямаше как да предполагам, че тази снима за Вас е правена в "задния двор". Извинявам се ако с това съм Ви засегнала.
Благодаря за отговора! Хич ни най- малко не съм се засегнал. Аз съм от поколението, което много- много не му придиря и не се правим на "ощипани госпожици", когато не ни щипят (надявам се, разбирате от майтап) А "задният ми двор"  наистина си заслужава пътуването (на който му се пътува). Поради естеството на работата ми в най- хубавите за снимане месеци съм "прикован" към това иначе чудно местенце и използвам малкото свобoдно време да щрaкна туй- онуй... все  наоколо, все в "задния двор" :) C' est la vie!

Редактирано от автора , 14.09.2015 20:46:05

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола