За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Здравейте.
Съфорумци,няма никакво значение, кой колко гласува, или по колко снимки качва дневно.Има хора,живеещи и осмислящи живота си чрез разните сайтове.След като имат потребност и нужда от това, нека не им я отнемаме.Самотата,скуката и еднообразното ежедневие, могат да бъдат ужасяващи.Щом правилата позволяват подобни действия - какъв е проблема?Лично аз гласувам почти винаги тайно,за да се предпазя от добре известното явление - аз на тебе-ти на мене
Съберете се пийте по едно питие и всичко ще е ОК
В крайна сметка няма какво да делите
Има достатъчно места, където критериите са доста големи, та който е по ербап да се пробва там
Поздрави на всички!
Съфорумци,няма никакво значение, кой колко гласува, или по колко снимки качва дневно.Има хора,живеещи и осмислящи живота си чрез разните сайтове.След като имат потребност и нужда от това, нека не им я отнемаме.Самотата,скуката и еднообразното ежедневие, могат да бъдат ужасяващи.Щом правилата позволяват подобни действия - какъв е проблема?Лично аз гласувам почти винаги тайно,за да се предпазя от добре известното явление - аз на тебе-ти на мене

Поздрави на всички!
sorcerer: Не ви ли е любопитно какво ще стане, ако започнете да коментирате с добре обосновани аргументи. Щом за вас забавлението и удоволствието от самото снимане, е по-важо тогава има ли значение колко гласове имате? Има ли значение дали Ви връщат гласовете? Ако Вие, оставяйки коментар, сте воден от добри подбуди, като споделяне на опит примерно и насърчаване на новите потребители, какво Ви интересува дали ще Ви върнат гласа и как ще се изтълкува коментара Ви? Аз смея да твърдя, че това е по-добрия вариант отколкото въобще да не коментирате, защото Вие има какво да кажете.
danivas79,проследявайки коментарите ми в сайта, може да си отговорите и сама дали има значение за мен, колко гласа имам
Някой хора имат нужда от това да се чувстват активни в нещо. Да харесват или критикуват,да показват разбиране на дадени материи и прочие неща
В това няма нищо лошо.Други просто споделят заснети от тях моменти.Има си хора за всичко,такива които критикуват градивно и такива, които си дърдорят безпочвено.Някой харесват всичко, а други не харесват дори себе си
Светът е пъстър и има място за всички.
Лично аз не бих се нагърбил да ставам ментор и съдник, на който и да е тук.Пък и нямам времето да седя и да коментирам"градивно" тази или онази фотография
Смятам, че има достатъчно много съфорумци, съумяващи да се справят с това.
Поздрави!

Поздрави!
Споделям казаното от sorcerer "Светът е пъстър и има място за всички. Лично аз не бих се нагърбил да ставам ментор и съдник, на който и да е тук." Бих добавил само,че ще е хубаво повече хора да мислят така :) ..... а и да избягват ролята на съдник (има си админ ) :)
Редактирано от автора , 07.11.2014 16:53:34
Молбата на Djoro е изпълнена предварително, линкове няма! Въпреки, че идеята е много добра
,не е нужно за всичко да питаме Гугъл, може да проявим малко "творчество" например jino човек употребяващ/злоупотребяващ/ джин и вино, темата за качеството, количеството и пропорциите е отворена
.Съгласен съм с Djoro по темата за знаене и незнаене, можене и неможене, моето допълнение е, че знаещ и можещ не е равно на талантлив! Предлагам една хипотеза "срещат се случайно Djoro и VREDITEL, хапват, пийват, говорят си, снимат заедно, на следващия ден Джоро и Джоровица слагат срещу името на Вредител едно червено квадратче и хоп чудо, нескопосаните до вчера снимки на Вредител стават автоматично творби а самият той творец почти виртуоз ХАХАХА, вярвате ли в тази глупост, аз НЕ!" Ще повторя Джоро, че сайта е непрофесионален и ще напомня на всички ,че сайта е за забавление, не за заяждане, злоба и завист.
Уважавам и подкрепям усилията и идейте на Джоро да съживи и поддържа интереса към сайта, и по конкретно тази замираща вече дискусия
.

Уважавам и подкрепям усилията и идейте на Джоро да съживи и поддържа интереса към сайта, и по конкретно тази замираща вече дискусия

Щом има спорове значи сайта още е жив

Vian, да, прав си ! Но снощи коментирахме една българска дума "будител", която няма аналог в нито един чужд език, защото няма и "заспали". С уважение към нашите "сънародници будители" и техния принос ! А бе правете си кефа, качвайте снимки! А пък думата "кеф", турцизъм, няма буквален изпълнен със съдържание дума-аналог в българския език ! Почесохме си езиците !
Така, аз познавам поне 20тина много добри автори които ще започнат да публикуват тук при уека промяна на условията в сайта.
Основното което трябва да се промени е лимита за публикуване на фотографии.
За съжаление обаче ще се промени таргета и сайта ще загуби според мен 70-80 проц от сегашните си потребители.
При засилване на нивото обаче също имайте пред вид че останалите 20-30 проц от сегашните автори няма да могат да прескочат бариерата и снимките им ще останат незабелязани.
Естествено, пазарната ниша ще се запълни и ще се появи нов сайт който ще приеме недоволните 80 процента и същите теми ще започнат наново.

Основното което трябва да се промени е лимита за публикуване на фотографии.

При засилване на нивото обаче също имайте пред вид че останалите 20-30 проц от сегашните автори няма да могат да прескочат бариерата и снимките им ще останат незабелязани.
Естествено, пазарната ниша ще се запълни и ще се появи нов сайт който ще приеме недоволните 80 процента и същите теми ще започнат наново.
Лошо нема бе.
Снимайте учете се кефете се, развивайте се екперементирайте и един ден ако почуствате нужда ще се преместите на друго по-добро място
.
Снимайте учете се кефете се, развивайте се екперементирайте и един ден ако почуствате нужда ще се преместите на друго по-добро място

Към : danivas79 - Всеки ден отварям сайта и като си харесам нещо или преценя, че може и да не е някой кадър шедьовър ама автора му се е представил много добре, напреднал е си гласувам анонимно и по съвест. Не страдам за оценки на моите снимки от години /може да се забележи като се разгледа профила ми ;)/. Не коментирам, защото както сте забелязали авторите са много чувствителни и обикновено започват тълкования на коментарите ми от сорта на: завист, злоба, умисъл и какви ли не други умилителни и добронамерени....квалификации. Ако някой иска да му се казват нещата в очите и да му се обясни и теория и практика на фотографията, както за начинаещи, така и на тези подминали първите стъпки в това хоби, може да заповяда на адрес: http://academy.jobs-pl.org/course/category.php?id=25 където водя фотографски курсове. Нека това не се счита от админите за конкурентна реклама.
За останалите от София можем да си организираме на по бира седмична среща.

За останалите от София можем да си организираме на по бира седмична среща.
Най сетне едно хубаво предложение
Но часът, датата и мястото са още неизвестни

В най-скоро време съм на адреса
Чудесно е, че го сподели

jino прав си, но нали от някъде трябва да се започне

Кдлаз, да се започне какво?
Бях се объркал
по едно време и пишех по някой коментар.
После осъзнах че всъщност нямате нужда от това.
Това не е сайт за фотография в чистия смисъл на думата.
По-скоро е сайт за забавление общуване.
Всъщност след като ти блокира моите коментари проумях нещата тук.
Бях се объркал

После осъзнах че всъщност нямате нужда от това.
Това не е сайт за фотография в чистия смисъл на думата.
По-скоро е сайт за забавление общуване.
Всъщност след като ти блокира моите коментари проумях нещата тук.

Пак лимонджйиски номера пък и оплаквачки си имаш но не се коси вече си у челото

Тоя сайт е мъртъв. И то много отдавна :) Останаха да му се радват само щракачите с голямо самочувствие, които хабер си нямат от това как се снима
И такива, на които фейса не им стига.
Иначе рекорда трябва да бъде подобрен, 38сек на коментар нищо не е, "Харесва ми!" се пише за по-малко от 15сек

Иначе рекорда трябва да бъде подобрен, 38сек на коментар нищо не е, "Харесва ми!" се пише за по-малко от 15сек

Изучихме фотографията и го ударихме на писане.
Очаквам сборник с вълнуващи коментари от Куул-еги от 4култ пикс
Очаквам сборник с вълнуващи коментари от Куул-еги от 4култ пикс

За съжаление си много прав.
И кой е виновен за това???

vladimir12 - всички ние, или почти всички

За да коментирате, моля, влезте в профила си!