Популярни снимки за

Всички снимки

Седмична сБирка на КууЛегите от София

За другия четвъртък участвам....този съм го пропуснал за съжаление!
До тук сме 4 ма :)
Чудесно. Присъствам. Къде?
Имаме и стартова сума, поне за по бира на калпак
Аз утре съм на коледно парти, но ако решите друга дата и час да окнеме по бира ще дойда :)
Весело парти spstefanov и...умната
Мерси
Колеги този четвъртък ще има ли сбирка
Колеги от София и околиятя Имам предложение за сбирката този четвъртък. Кръчмата се казва "Контеса" и се намира в градинката до църквата "Св. Николай" на ул. Опълченска и Пиротска. Тръгва се по Пиротска в посока Константин Величков и около 20 метра след църквата в дясно в края на градинката е заведението. Готвят много хубаво, а сръбската дюлева... няма равна :))) Приемат се и други предложения :) Начален час 19:00 или 19:30 ч. Пздрави на всички и ако има желаещи пишете на лични и ли тук в темата!
Аз съм ЗА!
Станахме трима
За съжаление зает съм по това време и най вероятно ще пропусна този път. Поздрави и най добри пожелания на всички, надявам се повечко да се съберете!!
Колеги, както се вижда няма стане явката тази седмица Ще го отложим за другия четвъртък Поздрави на всички и дано се съберем повече от трима души тогава!
Здравейте кУУлеги :) Идеята на сБирките е да са всяка седмица ли? И ще има ли такава идната в такъв случай :) Поздрави и ползотворен уикенд :)
Ако има кворум поне от няколко човека, ще има А доколкото разбрах, има желаещи за идващия четвъртък!
Колеги! Утре ще мина да запазя маса в "Контеса" За тези които не са разбрали адреса, да прочетат по-горните ми коментари
За всеки случай : Кръчмата се казва "Контеса" и се намира в градинката до църквата "Св. Николай" на ул. Опълченска и Пиротска. Тръгва се по Пиротска в посока Константин Величков и около 20 метра след църквата в дясно в края на градинката е заведението.
Колеги!!!Какво правим със сбирката???
vladimir12, Владе,
Еййй, една сбирка не можете да направите СОФТиянчетата, големи сте ФАЛтографчета ! Явно имате нужда от странична намеса за създаване на организация! КО ША ВА ПРАВИМ ?
Колеги! Срещата се отменя за следващия четвъртък. Дано този път да се получи Часът и мястото остават същите
Колеги от София! Ще ви помоля, с по една дума да отбележите желанието за присъствие утре на срещата Защото, ако няма желаещи е излишно да се разхождаме, двама или трима човека! Поздрави Мястото и часа са същите: 19:00 - ресторант "Контеса"! Подробности за местоположението, в по-горните постове
А бе vladimir12, къде си тръгнал да подквасваш морето ? Я си хвани основното моделче, може и другото дето ми го показа, или пък братовчедката и, може и комшийката, направи си кефа да поснимаш, пък може и а ти се отвори парашута. От колективната работа е приятен само секса, фотографията е индивидуално мероприятие. Поздрави !
ако има сбирка почти сигурно и аз съм там
Ще участвам. Дано да стане.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола