Популярни снимки за

Всички снимки

Приключи журирането на фотоконкурса „Туризъм и пътувания 2014“

Приключи журирането на фотоконкурса „Туризъм и пътувания 2014“. Определени бяха победителите в конкурса и участниците в предстоящата фото изложба.

Изборът бе труден. В конкурса участваха 1370 фотографии, от тях бяха избрани първите 300 с най-много гласове. Получихме 185 фотографии с висока резолюция, отпечатани на хартиен носител те бяха предоставени на жури в състав:
• Валери Христов
• Стефан Стефанов
• Пенчо Чуков
• Емил Михов

I-ва награда журито присъди на Ралица Бялкова (Racho) със снимка: „Монблан ...“

Наградата е осигурена от Фактор България ЕООД

Принтер Ricoh 3110. Принтер за сублимационен печат върху фото-подаръци - чаши, подложки, фото-панели, протектори за телефони, полиестернифланелки и материи, награди, плакети, баджове и т.н. Комплект сублимационни гел-мастила Sawgrass SubliJet-R, 2 пакета по 100 л. сублимационна хартия TruPix. Пълна гаранция 1 година! Важно! За да трансферирате изображението върху фото-подарък е необходима термопреса.
http://www.factor.bg/

II-ра награда журито присъди наИлия Атанасов(fototo) със снимка: „Вода, вяра, небе“

Наградата е осигурена от АртЕкспрес 2004 - Партньор на професионалисти

Създайте свой собствен арт шедьовър! Ваучер от 50 лв. за разпечатване на фотография – една или повече, върху немска канава Hahnemuhle или фотохартия по избор, лакиране или ламиниране, изпъване на канавата върху под рамка и/или рамкиране.
http://www.ramki-bg.com

Наградата на публиката получи Йордан Русев (jordan_rusev) със снимка: „Света София в Истанбул“

Наградата е осигурена от Хотелски комплекс „ЕЗЕРОТО“ Костенец

Две нощувки за двама в Хотелски комплекс „ЕЗЕРОТО“ Костенец
http://www.ezeroto.com/

2 Поощрителни награди:
Александра Лещарска (Asinka) със снимка: „Thai sunset“

Валери Доневски (Valedon) със снимка „Самарканд - стълба към небето“

Наградите са предоставени от АртЕкспрес - отпечатване на фотография в размер 30х45 см. и каширане върху пенокартон 5 мм.

Изложбата ще се открие на 06.04.2015 г. в 19:00 часа в комплекс „Софарма Бизнес Тауърс“, централната част на етаж партер – Търговския център“. На събитието ще бъдат наградени победителите. Всеки един от участниците в изложбата ще получи официална грамота за участието си.
Авторите на фотографиите, които няма да участват в изложбата ще могат да получат своите принтирани фотографии по куриер или на място в София (непосредствено след откриване на изложбата) или Габрово. При желание на авторите да получат своите фотографии, логистиката ще се уточни допълнително през следващите дни.
За допълнителна информация: k.dimova@stssoft.com­, +359 (66) 817 413; +359 (882) 467 110

http://www.businesstowers.bg/

Списък на получените фотографии и участниците в фотоизложбата.
http://4coolpics.com/files/receive_photographs_win.xlsx

Редактирано от администратор , 06.04.2015 13:34:43

Честито на победителите - наистина чудесни кадри :)
Все пак кои са участниците в изложбата освен тях?

Редактирано от автора , 17.03.2015 17:12:57

Ето списъка на участниците в изложбата, слагам го за улеснение, а и да се похваля:) - ще има три мои снимки на изложбата!

Зима в балкана 5 fototo Илия Атанасов
Залез над Кръстова гора 25 exobexo Светлозар Аспарухов
Sydney Opera House 43 kdlaz Красимир Лазаров
Sydney 84 ehnaton Ангел Караиванов
Мека топлина 27 ndaneva Надежда Данева
Дубровнишка класика 13 Donsky Антон Донев
Over the hills ... 20 Racho Ралица Бялкова
Пустинно в Израел 10 Gabz Габриела Сгънатова
Theatro Politeama 41 ehnaton Ангел Караиванов
Солната мина „Унирея” 26 BoDim Борис Димитров
Hernen Castle 28 petracho Петър Шипчанов
зелено кадифе и бял сатен 26 tany Таня Анастасова
Уличката ме поведе...и доведе 33 ndaneva Надежда Данева
Очите на Рила 61 mimoza5 Минка Христова
Мраморния храм в Банкок 5 I_bozhinov Иван Божинов
Сутрин 31 ANTONI Антоанета Обретенова
Чикаго ви посреща 10 ndaneva Надежда Данева
Стълбица 35 jordan_rusev Йордан Русев
И аз возя меко, не само конят 10 marinizam Марина Низамска
True Colours 7 JeniKoleva Жени Колева
Залезно от "гъбите" 27 mimoza5 Минка Христова
Язовир Пчелина 7 Kapest Асен Асенов
Бразилски карнавал 3 I_bozhinov Иван Божинов
завръщане на север 5 nanuk Милена Рачева
Orange is the new Blue 28 JeniKoleva Жени Колева
Леден блясък 15 SeaGlow Петър Великов
Под меча на Версенжеторикс 19 ceco Цветан Остромски
АМБРОЗИЯ 5 Justren Ренета Върбанова
Монблан.. 24 Racho Ралица Бялкова
Вода, вяра, небе 38 fototo Илия Атанасов
просто прекрасно утро 27 tany Таня Анастасова
Thai sunset 11 Asinka Александра Лещарска
Света София в Истанбул 98 jordan_rusev Йордан Русев
Faroe Islands in the summer 10 Asinka Александра Лещарска
Света София в Истанбул 14 jordan_rusev Йордан Русев
Самарканд - стълба към небето 29 Valedon Валери Доневски
Melbourne - поглед от Eureka 19 kdlaz Красимир Лазаров
Мъгливите планини 35 ceco Цветан Остромски
Anse Sourse dArgent, La Dique 8 SeaGlow Петър Великов
North Face в подножието на Eiger28 Torr Петър Георгиев
Тевно езеро 16 Frubche Галина Новакова
с дъх на Родопи 19 tany Таня Анастасова
Честито на победителите!

За в бъдеще би могло да се помисли за обратна връзка при изпращане на снимките, защото сега виждам в приложения списък, освен ако не е грешка, че са получени 2 мои снимки, а съм изпратил 3...
Честито на победителите!
Здравейте petracho,
моля проверете си пощата за писмо от k.dimova@stssoft.com изпратено на 04.03.2015г. в което Ви моля да ми изпратите фотография с име "От Еразъм".
Лично аз се занимавах със събирането на фотографиите и придружаващите ги данни. И съм отговаряла на всеки един пристигнал имейл,изисквала съм не попълнена информация или съм настоявала да ми се изпрати фотография без воден знак.
Няма такова, но е възможно да съм го изтрил без да догледам...
Доколкото разбирам, причината ще да е в заглавието - изпратил съм снимката с друго заглавие, че ми се стори по-подходящо, но снимката така или иначе си е/беше същата...

Редактирано от автора , 21.03.2015 00:09:35

Всички снимки, са разкошни и журито определено е видяло зор. Честито на победителите и от мен! За първа година май се правят грамоти, което е много хубаво!

До админа: предполагам тези, които няма да могат да присъстват на откриването, а участват в изложбата, ще си получат по пощата своята грамота.
Честито на победителите! И на участниците в изложбата!

Редактирано от автора , 20.03.2015 12:15:56

Честито на победителите, както и на всички участници в изложбата!

Чудесни фотографии!

Поздрави на всички!
Честито на победителите!
Поздравления за чудесните снимки и честито за признанието!
Gabz, след откриването на изложбата ще се свържем с всички не получили грамотите си на място и ще уточним получаването им.
Честито на победителите! И на участниците в изложбата!
Честито на победителите!
И на тях и на всички останали - успех!
https://www.facebook.com/events/1553986014864759/

Туй дето излиза като пътен знак с надпис 404 е плаката

Редактирано от автора , 02.04.2015 11:03:44

spstefanov, голямо разминаване на принципите ! "Туризъм и пътувания е под егидата на 4CoolPics, а не PhotoPlace ! До колкото знам още не е прието второто название. Нека да уважим и труда на предишния собдственик, който е автор на предложението, на когото още горе стои знака 4CoolPics. Пак се почват неяснотии, аматьорска работа! И от чие име правиш всичко това,от кого си оторизиран, да не би пък сега ти да си собственика ? Ако не уважаваш фотографите от страницата и "виновниците" за идеята за изложба, уважавай себе си ! И това невзрачно натрапено название PhotoPlace..Къде отиде идеята на Шивачева ? Възмутен съм от поведението ти "по тирлици" ! Искам ясен отговор !

Редактирано от автора , 02.04.2015 12:11:55

Жоро, пишеш пълни глупости. Споделих събитието, което е публикувано първоначално във ФБ. Вероятно админите ще го постнат и като отделна тема тук в сайта. А пък като обикновен потребител мога да публикувам единствено и само в темата, което и направих. Останалите ти твърдения и предположения определено не са в рамките на добрия тон, нито пък са верни. И щом собствениците са си избрали име и лого /името беше известно още от миналата година/ най-малкото ние имаме основания да им се бъркаме в работата. Да не говорим, че за нищо което правя или говоря не съм ти длъжен да давам обяснения.
spstefanov, така уронваш авторитета и на предищния Админ, и на настоящия Админ, някаква двойна игра, за мен нечистоплътна и към другите Автори. След като си се нагърбил с нещо, прави го по правилата и етиката. Възползваш се от състоянието на страницата , за да изпъкнеш и извлечеш полза. За мен не са понятни такива действия, прочети по-внимателна по-горе. Понякога трябва и по-твърд тон за "действия по терлици". А ако са те оторизирали, бъди точен и етичен към двамата админи. Дабъл плей се казва !
Джорко, чул ли си за смерш? Говори ли ти нещо?
От: P_E_T_I_O, ремува се с пияндеш ! На фокус ли си ?
Понякога се чудя, защо ли съм толкова търпелив. Продължавам да се чудя...
spstefanov, има една дума, "лоялност", лоялност към другите, към фирмата, към колегите, към взетите решения. Лоялност към всичко към приятелите и така нататък. Но то или го имаш, или го нямаш. Ако някой бъде нелоялен към теб, ще съм първия, който ще те подкрепи. А като мислиш, пак прочети какво съм писал. Не съжалявам, че не участвах в изложбата.

Редактирано от автора , 04.04.2015 10:11:18

Не се рЕмува, дори не се и римува. Но е нещо, на което твърдо залагаш, като значение.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола