Популярни снимки за

Всички снимки

Нови галерии за сайта

Започна се пак старото остроумничене с нова сила. На чисто и на изметено. Вие изкарайте хубави снимки, пък ще намерите в коя категория да ги качите и кой да Ви ги гледа :)
Кратко точно и ясно... Браво за коментара.
Точно така! Категорийте са си ок, само хубави снимки да има:) дори бях чел някъде едно изказване на фотограф, което гласеше, че на снимките не бива да се дават имена и категории, защото в крайна сметка те говорят сами за себе си.
И аз съм за колинарна фотография :)
Петьо е прав, направихте Вавилонско стълпотворение. 
Как мога да кача репортаж от серия снимки, напримар "Пясъчни фигури-2015" Бургас / България :
https://plus.google.com/u/0/photos/117890975089345025170/albums/6167955727662143329
цитат от Djoro
Как мога да кача репортаж от серия снимки, напримар "Пясъчни фигури-2015" Бургас / България :
https://plus.google.com/u/0/photos/117890975089345025170/albums/6167955727662143329

Вашият отговор

Както добавяте и другите си снимки само, че този път ги качвате в категория "Репортаж, Журналистика"
В  категория "Репортаж, Журналистика" , трябва да се допускат една или повече от една снимки, когато са тематично свързани за определено събитие, снимките се обогатяват като информация една друга и затварят информацията като една снимка. Така е и с общите изложби, допуска се няколко снимки да се броят като една, щом информативно са свързани. Както посочвате снимките да се качват  една по една разделно се  губи  представата за определено събитие. Но аз благодаря на страницата на сайта, че моят репортаж чрез линка е посетен от много автори и написаха под него мнението си . Поздрави !
В галерията "Компютърна графика" няма нито една компютърна графика. От вчера има една. Почти всички работи там са колажи. По точно фотоколажи. Така че тази галерия би трябвало да се казва "Фотоколаж/Компютърна графика". И да, трябва да има галерия "ЧБ Фотография", въпреки че картинките там ще са чб конверсии от шарени цифрови файлове. Или може би галерия "Черно-Бяло". И там да се пускат евентуално и монохромни и/или псевдо-монохромни работи. 

P.S. Разгледах по внимателно. Има и работи които отговарят на критериите за компютърна графика в една или друга степен. Но фотоколажа преобладава. Няма да е лошо ако се помисли и за едно поленце за обяснения. Който автор желае да даде пояснение/описание за публикуваната работа.

Редактирано от автора , 03.01.2016 13:16:10

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола