За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Не съществува ли вече функцията "добави в любими"? Поне при мене не се получава...
Не се получава при никого от средата на февруари!

Да!Така е,но има и други опции в сайта които не
функционират!
функционират!

И вие се учудвате? Спомнете си началото!Обещания за нова визия,конкурс за ново лого...Нещо да се случи?...Сайтът отдавна е на автопилот,дойде време автопилотът да се повреди...
Да,не се получава и при мен...
Здравейте,
функционирането на "любими" вече е възстановено. Моля опишете кой други функции не работят за да ги коригираме ако е необходимо. Може да сигнализирате и на support@4coolpics.com
функционирането на "любими" вече е възстановено. Моля опишете кой други функции не работят за да ги коригираме ако е необходимо. Може да сигнализирате и на support@4coolpics.com
Не работи брояча на Снимки в Избрано
Благодарим за сигнала.
Отстраняваме проблемите в момента и ако имате наблюдения в/у други проблеми ще сме Ви благодарни да ги съобщите.
Отстраняваме проблемите в момента и ако имате наблюдения в/у други проблеми ще сме Ви благодарни да ги съобщите.
Всяко едно отваряне на кадъра и затваря на същия от автора на снимката, се отчита и така снимката става най-гледана. По данни на автор и ползвател на 4Coolpics за 3-4 минути снимката става най-гледаема със актив 100-120 отваряния и излиза на позиция "най-гледана снимка". Проверено от мен до 10 такива отброявания върху моя снимка. Условието е да се затваря страницата на 4Coolpics, така е активно горепосоченото. Голяма работа сме българите ! Обещаха ми и други тайни да споделят за страницата.
Не работи и брояча на автори PRO за ужас на някои автори ха ха
Моля Ви... оправете го, че ще ви тежат на съвестта поне няколко инфаркта

Къде да търся функция любими,никъде не я намирам
Къде да търся функция любими,никъде не я намирам
Всяка снима има иконка със сърце -> добави в любими.
Във Вашият профил можете да намерите всички любими фотографии.
Собствени снимки не можете да добавяте към любими.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!