Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте на всички! Дойде момента да си закупя и аз най-после малко по хубав апарат... до сега бях с разни powershot-ти G5 G9 бля бля.. канон не мисля да си взимам отново много шум много нещо... е предполагам DSLR апаратите им са добри(предстои вие да давате мнения и препоръки..) НО, все пак съм се орянтиръл към марката Nikon!
A именно модела на който съм се спрял е Nikon D3200 (на този етап със стоковия обектив, а по на там може да сложа: "Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D" :) 
Бюджета с който разполагам е скромен... около 600лв +-.. може да се оглеждам и за нещо 2ра ръка :) 
Та казвайте мнения, препоръки... дали за 5/600 лева това е най-доброто което може да се вземе или има и други сходни модели...
Благодаря!
Снимала съм с този апарат и не  мога да кажа лошо, но не мога и да го похваля много. Средна работа. Като за начало обаче ще ти свърши работа. В този ценови клас алтернативите са ти Canon 1200 или Pentax Ks.
Но има и хубави безогледални системи.

Пробвай и sony a57. Той е SLT технология, не точно DSLR но това са подробности които в последствие ще научиш. :) Той е по - стар модел, не знам дали може да се намери нов все още, наследника му  (уж наследник, но това е друга тема) е малко по - скъп от твоя бюджет към 800лв мисля беше а58 той със сигурност е на пазара. Друго не се сещам в този ценови клас. Успех и после да покажеш какво снимаш с новата техника :) Не ти препоръчвам така наречените турбосапунери. Изчакай два три месеца, събери 100-200лв. повече и скачай в дълбоките води дори и да е в най-нисък клас DSLR. Казвам го от опит, моя първи турбосапунер беше panasonic fz28. Четях разни неща и все се чудех абе защо не стават с моя апарат. Книгите за фотографи са написани за DSLR. 
Danivas чудесно се включваш. И аз мисля че старт с тази система е по-добрия вариант. Е не го предложих тъй като за момента наистина ще се наложи да се съберат малко повече парички но си струва. Дерзай и снимай и се похвали какво си взел.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола