Популярни снимки за

Всички снимки

Дневен лимит на качване на снимки

Анкетата е неактивна.
Анкета: Лимит за качване на снимки.
  • Дневен лимит от 2 снимки;
    54.9 %
  • Седмичен лимит от 14 снимки (както е в момента);
    39.22 %
Как смятате,колеги,не е ли добре да се въведе дневен лимит на качване на снимки?Да изстреляш наведнъж 14 кадъра като откос от картечница според мене не е проява на добър вкус.По -скоро ми прилича на изпразване на мемори -картата...

Редактирано от администратор , 07.10.2015 16:09:37

Съгласен съм Две на ден са напълно достатъчни. В някои сайтове това е лимита за седмица. А и повярвайте... по мои наблюдения никой от тези, да ги наречем "автори", от възпитание разбира се, не е допринесъл с нищо за облика на сайта. Да не говорим, че не е отворил да погледне нито една снимка на някой друг освен своите. Просто изсипва една торба с плява и си бие камшика. Ами администраторите... може и да помислите по въпроса
цитат от vladimir12
Съгласен съм Две на ден са напълно достатъчни. В някои сайтове това е лимита за седмица. А и повярвайте... по мои наблюдения никой от тези, да ги наречем "автори", от възпитание разбира се, не е допринесъл с нищо за облика на сайта. Да не говорим, че не е отворил да погледне нито една снимка на някой друг освен своите. Просто изсипва една торба с плява и си бие камшика. Ами администраторите... може и да помислите по въпроса

Харесва ми :) Ще го обсъдим след почивните дни.
цитат от vlatom
Как смятате,колеги,не е ли добре да се въведе дневен лимит на качване на снимки?Да изстреляш наведнъж 14 кадъра като откос от картечница според мене не е проява на добър вкус.По -скоро ми прилича на изпразване на мемори -картата...

Добре казано!Една на 24 часа е далеч по-нормално ,но едва ли ...
Позволихме си да добавим анкета, към темата на @vlatom
По 2 на ден е по добре те пак ще са 14 на седмица... 
Съгласен съм с Владимир.
Дори мисля,че и това е много.Не познавам автор,който би направил 14 заслужаващи внимание снимки
всяка седмица.
Мисля,че по една на ден е достатъчно,дори 5 на седмица.
Смятам,че това ще повдигне качеството.
Като гледам спамаджиите ще изпреварят в анкетата, но защо не видях един да напише нещо в защита на тезата си И сам ще си дам отговор: Вероятно защото така им е по-удобно да останат анонимки, каквито ще бъдат и занапред във фотографията с "шедьоврите" които бълват - ами честито
твърдо "ДА" за дневен лимит 
"За" по 2 на ден. Някои наистина прекаляват с количеството, което изсипват наведнъж.
За последните 2 години съм качил около 30 снимки, тоест лимита за 2 седмици май трябва да дам газ на публикуването , ама няма да го направя ЗАЩО ЛИ???
Защо трябва да има лимит.?!.
Аз мисля, че това е глупаво.
Все едно, да сложиш лимит на таланта на някого...
Скрит талант-БЕЗ НИТО ЕДНА ПУБЛИКУВАНА СНИМКА!
не съм кликал на анкетата защото съм за дневен лимит, но не сега - и без това се пускат малко снимки. 
Аз гласувах за "Дневен лимит от 2 снимки" само защото го нямаше варианта "Дневен лимит от 1 снимка".
цитат от mishel58
не съм кликал на анкетата защото съм за дневен лимит, но не сега - и без това се пускат малко снимки. 

Според мен трябва да е сега и без това никой не гледа каченото по 10 наведнъж: )
Талантът и глупостта  нямат лимит и не трябва да им се налага такъв.Спадам към втората категория и гласувах за 14 на седмица.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола