Популярни снимки за

Всички снимки
Понеже все говорим какво не ни харесва, реших да пусна тема за това което ни харесва.

Аз ще започна първа с надеждата някой да ме последва ( за което имам огромни съмнения, но ще видим) 

Най - много ми харесват опциите в настройка на профила.
Мога да си наглася за кое да получавам известие, кои галерии да са ми в предпочитани. Като цяло мога да си направя персоналната страница по мои предпочитания и ако нямам време да преглеждам всички снимки, да видя поне тези които ме интересуват. Не че сега има много снимки, но някой ден ако има повече снимки ще ми е много полезна опция, когато искам да надникна само в две галерии като по - важни за мен.
Харесва ми, че мога да визуализарам само снимките на "следвани" автори като по важни за мен. 
Харесва ми, че има много малко текст като бутони, има само икони, по изчистено и не ми се вадят очите от много букви.
​Харесва ми търсачката, че търси само във форума. 
Амиииии аз това ползвам, може и друго да ми хареса ако започна да го ползвам пак ще пиша.

Забравих да добавя: днес дъщеря ми има рожден ден, поне днес ме пощадете от злосторни нападки. Иска ми се поне веднъж да прочета нещо хубаво и оптимистично. Ако не виждате такова нещо, моля ви тогава не пишете нищо. Има друга актуална тема, ползвайте нея за това което не харесвате. Тази е само за "харесващи", точно каквито са всички тук - дават усмивки, вдигнати палци и ръкопляскат.

Редактирано от автора , 27.11.2015 01:39:42

Да се включа и аз Хора, може и да страдате за старата страница, на мен също ми беше мила... обаче не си спомням преди, някой да е пускал анкети за мнението на потребителите. Тук доста неща се промениха по желание на потребителите. Може да не е всичко, но пък не може нещата да се оправят с вълшебна пръчка. Виждам че хората имат желание за промяна, визирам потребителите и собствениците. С малко търпение нещата ще се променят към добро надявам се Не можем да върнем времето назад, така или иначе. Най лесно е да се мрънка. По добре си помислете, дали пък "вие" сте толкова перфектни и чак тогава да проявявате такава нетърпимост към останалите. Наистина липсват конкурси в които хората да проявят творческо виждане по зададена тема, но се надявам това да се помени. Аз лично давам шанс на новите собственици и администраторите да направят нещо положително за нас потребителите на сайта, което съответно ще рефлектира положително и в тяхна посока. Моля проявете търпение и най вече си направете равносметка, какво аз направих за този сайт и другите потребители Поздрави на всички
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола