Популярни снимки за

Всички снимки

Мисля,че е време да спрем хулиганстването в сайта

Реших да се намеся в спора, защото ми се видя доста страшна философията да не се намесваме в нещо, ако то не ни засяга! Който е възпитан в този дух, като стане зрял човек ще гледа отстрани пожара в къщата отсреща, защото него не го засяга; отминава, ако някой бие някого до смърт, защото него не го засяга... Няма малки и големи неща - има нравствени и безнравствени! Който не търпи критика, т.е. не иска да се научи на фотография, да напусне сайта! Който се държи арогантно, присмехулно и нагло - да напусне сайта! Който казва на черното бяло, защото е точкогонец, да напусне! Който припознава себе си в изреденото, да напусне! Който не се припознава, ние ще му помогнем! От ноември 2014 година съм на сайта и съм благодарна на всички фотографи, които са ме критикували; на всички, които понякога са ме правили на нищо за някоя снимка! Не съм си позволила да изразявам несъгласие и да се държа непристойно, защото това е начинът да се напредне - да ни се показва кое е добро и кое не е! Всички сме тук за удоволствие, а не да си каляваме нервите и да изпитваме границите си на търпимост! Има хора, за които не съществуват авторитети, те се изживяват като специалисти и не зачитат компетентното мнение на другите! На тях ще кажа: като сте неспособни на социално общуване, не ви е мястото тук! И ще завърша с това, с което започнах - когато участваме в нещо, ВСИЧКО, което го засяга, засяга и нас! Ако искаме да има сайт Фотоплейс и ние да сме в него, трябва да пазим фотографското му ниво, като реагираме навреме на хората и обстоятелствата, които искат да го принизят и дори да го съсипят, изгонвайки другите, които не търпят дивотии и агресия! Жалко е само, че трябва фотографите да изпълняват функцията на администратори, което не е наша работа! Но като няма капитан, като няма и автопилот, искаме или не, хващаме руля...
Rucy, Предвкусваше вече победата, нали?

Редактирано от автора , 18.02.2018 18:02:25

Бистра, не разбирам съпоставката ти. Никой друг,освен Руси, не си позволява да диктаторства така, нито пък се чувствам като жертва.
Galicia, противоречиш си сама - разпореждаш се кой (би трябвало) да напусне и признаваш, че сме тук  за удоволствие. Явно измерението на удоволствието е различно за различните потребители и за някои "арогантно, присмехулно и нагло" поведение, "точкогонец" и всичко, което си изредила е начин за забавление.
Всички сме на гости тук, разпореждането на едни потребители спрямо други, е неприемливо. Домакинът шета из кухнята и няма желание да дърпа ушите на немирните.

Редактирано от автора , 18.02.2018 18:15:03

Ще напусне този, за когото забавлението е да бъде присмехулен, арогантен и нагъл! Те са 2-3-ма такива, всички ги знаем! Ти, Jordan, може да си гостенка тук, но аз не съм - аз съм част от всичко, което се случва на сайта, т.е. аз съм от домакините, които ще се разпореждат, когато трябва, за да бъде къщата мирна и успешна! Това е последното, което имам да ти кажа - нямам намерение да влизам в кореспонденция с теб, тъй като говорим за различни неща от несъвместими гледни точки...
Йордане - зад това чудесно име стои жена нали?В България се мъчат за трети пол , но явно няма да им се случи! При вас са 31....но това си е ваша работа!Отделно да ти кажа - уважавам хората, които като кажат нещо и го правят!Ти наскоро каза "сбогом" но отново си дейна участничка ,но това е разбираемо са такива като теб!Застъпничката ти - магик е същата работа...справка-отвори zvezda666!!!За теб мога да кажа че наистина имаш доста добри снимки и добър поглед върху композицията, но доста от снимките ти са тенденциозно настроени и едва ли не рекламиращи Велика Америка и не мога да разбера що чинят в сайт като този ! 
Щом като не разбираш - ще говорим с цитати - кратки, точни и ясни. 
Става дума за ето този екземпляр: http://photoplace.bg/user/Gesha.htm
И най-вече за поведението му под този кадър (в конкретния казус, иначе има и други изцепки): 
http://photoplace.bg/user/photo/769182/by-Gesha
Та, под тази снимка, когато той тръгна да се заяжда с теб - защо никой не ти беше крив или полит. некоректен?! 
Не се ли усещаш, че това е меко казано лицемерие?! (и сега, ако почнеш и тоя "феномен" да ми го защитаваш, просто ще си изповръщам вечерята). 
За протокола - не е само той и не само той си позволява подобно отношение. 

По отношение с разпореждането на сайта - отново ще бъдем конкретни, ама много конкретни, така да се каже: 
Реших да направя една справка и да проверя няколко неща. Ето какво открих (след скролване до откат): регистрирана съм в този сайт, и качвам снимки от приблизително месец юли 2012.

За това време, смятам че съм си извоювала поне минималното уважение на онези потребители, с които съм си писала. По начало не се заяждам целенасочено, ОСВЕН АКО не ме предизвикат. 

Когато някой, регистриран вчера или преди две седмици, има наглостта да използва епитети по мой адрес, не само, че ще се разпореждам, но и ще се погрижа да си го получи. Предполагам с мен ще се съгласят и останалите. Има си правила на поведение. Точка по въпроса. И тук изобщо не става дума за това кой на кого е на гости. Не смятам, че потребителят Х, само защото е достатъчно нагъл, трябва да има повече права от мен и поведението му да бъде толерирано, защото "той така се бил забавлявал". 

Ще ти дам един съвет - простичък - следващият път, когато се сблъскаш с ширещата се простащина, бездарност и наглост в този сайт - спомни си своя апел към толерантност. И хубаво си помисли, дали трябва фактът, че някой буквално те псува в коментар към твой опит за конструктивна критика да бъде смятано за "неговия начин за забавление". 

На мен може да ми е забавно, ей сега, да извадя една въздушна пушка и да почна да стрелям по всичко дето мърда. Вярвай ми, в МВР хич няма да бъдат толерантни и бързо-бързо ще ме зачислят първо в следствения арест, а после с някое висящо дело. 

Та, питам аз, (макар че дълбоко ме съмнява да получа искрен и адекватен отговор, съдейки по написаното по-горе) - теб защо толкова много те боли за всичко това? Нали не те засяга пряко? Или може би бъркам? И се чудя, ако някой друг беше на мястото на въпросната Маги, дали щеше да се застъпиш? Ако някой нормален и хрисим потребител беше подложен на тормоз от именно тези наши "хулигани". Тогава ти какво би направила? Ще се държиш като "гостенка" и ще оставиш другия да бъде смазан от чуждата наглост, или ще се застъпиш, дори с риск да те обвинят, че се "разпореждаш". Кое е по-редно, как мислиш? 

Казах го и първия път, ще го повторя и тук - лицемерието е лошо нещо. В САЩ може и да го смятат за норма на поведение, но тук не е така (особено в подобни платформи). Иронията в цялата работа е, че именно ти си автор на темата... а сега ние сме "нетолерантни" и "се разпореждаме в сайта". 

Редактирано от автора , 18.02.2018 18:55:00

Що бе,Руси? Снимките от Италия,Испания, Великобритания, Германия ...и те ли налагат мнението за Величие на съответните държави? Що така ме сочиш с пръст тенденциозно?
Не обичам интригите Йордане! Истината е далеч от тях !
Из редовете на Светото писание:

ИЗХОД 20, 2 – 17

[20:2] Аз съм Господ, Бог твой, Който те изведох от египетската земя, от дома на робството;
[20:3] да нямаш други богове, освен Мене.
[20:4] Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;
[20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,
[20:6] и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди.

Чао!

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола