Популярни снимки за

Всички снимки

NIkon D60, Nikon D80 или NIKON F60

Здравейте! Въпросът ми е следният: кой е по добър и с по-добри характеристики с една дума кой от трите си заслужава повече.NIkon D60, Nikon D80 или NIKON F60. Въпросът ми е отправен към специалистите и по-опитните фотографи. Мерси предварително ;)
Между трите апарата - не може да се прави сравнение - по простата причина, че NIKON F60 е лентова камера .

Така - остават другите 2 модела -   модели отпреди 8-10 години .  Като за първи дигитален апарат, при условие, че цената е супер изгодна?!? - защо пък  и не ?  Лично в случая бих отдал предпочитания на по-стария модел  Nikon D80 - поради факта, че има повече фокусни точки и вграден авто-фокусен мотор, т.е. би работил и с обективи, които нямат такъв.  Но...

Лично аз, в днешно време, не бих си взел нито един от останалите 2 модела - Nikon D60 и Nikon D80.
Налични са на пазара 2-ра ръка доста по-нови и съвременни тела на Nikon на приемливи цени.

И понеже не сте дали повече информация за това, какво ще снимате или пък за разполагаем бюджет - горното писание може и да не е полезно.
Потърсете приятел, който е в течение на питането, консултирайте се на повече места,почетете  сама в Интернет   и може би сам/а ще направите избора.

Успех! 

Редактирано от автора , 23.10.2017 16:52:10

Много благодаря!Попринцип съм любител фотограф но искам нещо по професионално
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола