За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Добър ден! С мои роднини ни хрумна да създадем сайт за снимки и да вложим в него. Желаем да го разпространим възможно най-много, за да стане известен. Намерили сме и екип, който ще ни помага за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват: 1. Как е по-добре - да купим нов домейн или стар. Разгледах доста и все повече хора ми казаха да закупя стар, защото по-лесно ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да го взема и каква ще е неговата цена? 2. Трябва ни линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко време трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира. 3. В Интернет четох и за така наречените сателитни мрежи. Актуално ли е все още това, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих тествал, за да видя какъв ефект ще мога да постигна. Тук отново стои въпроса как точно да я направя – с чисто нови домейни или със стари.
Винаги е по-добре ако е "стар", но с положителен имидж.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!