Популярни снимки за

Всички снимки
Да!Този сайт просто умря!Отварям за да погледна последните снимки и що да видя?От 20 снимки четири са на jordan и четири на whiterosepl !!! И това за два дни!!!! Нямам нищо против авторите които споменах , просто констатирам че доста добри и креативни личности напуснаха сайта.Явно в държавата хубавото трябва да го свързваме с миналото!Жалко е !!!
Интересна тема... 

Не казвам ,че не споделям наблюденията ти , но се питам ...
Защо си задаваме подобни въпроси и на кой всъщност му пука за сайта :)?

Отвори коментарите и гласуването на собствения си профил и го разгледай добре, а после разгледай и публикуваните снимки. Ако след това можеш да ми кажеш, че е нямало по-хубави снимки от намръщаната чаша на прозореца или черния лебед с неподходяща поза и гледна точка на заснимане , няма смисъл да се коментира нищо по тази тема ,която си започнал!

Още по-интересно ми става като говориш за онова минало на милата ни родина , което е било хубаво ?
Сигурен съм ,че имаш примери за това и съм любопитен да ги чуя :) 

Еми ... да ти отговоря,макар че не виждам смисъл темата да се превърне в чат! Относно държавата и миналото - какво липсваше 1 - джендъри 2-хора без никакво съзнание, чест и достойнство 3-пълна комплексарщина 4-мазна чалга 5-една прослойка от хората си знаеше мястото ....и още много неща, които в момента са в изобилие!Но ти си в Лондон и няма как да знаеш за това което говоря!Относно снимките за които гласувах - видях че са на хора които са нови в сайта и реших да ги подкрепя, докато и те не са напуснали без време...Относно миналото - визирах и времето когато този сайт беше  4CoolPics и ако си бил в него ще разбереш за какво иде реч! 
Поздрави

Румен
Привет отново,

Интересно съждение е ,че ние хората ,които живеем в чужбина не знаем много за родината си .Чудя се в кое време живеем?
Наблюдавайки изказванията ти под снимки на други автори и теми във форума си мисля ,че си голям патриот. Това е качество , което е добре да притежават всички , но в някои случаи (да не кажа често) то може да се превърне във фикс идея или защитен механизъм за някои хора.Не съм убеден ,че това би било здравословно за тях самите,а и за околните също.

И за да приключим по-бързо с "отегчителния чат" ето няколко въпроса и отговора.

Толкова ли е беден българският речник, че използваме чуждици (джендър) или е по-модерно така? (не към теб е това , погледни го като явление и неговото отразяване в медийте). Сещам се за някои българи от близкото минало,които са се борили срещу чуждиците в нашият език :) Интересно ми е, кое точно те дразни в този случай, обаче? Конвенцията ли? Факта,че срещаш такива индивиди в ежедневието си?

Всички "проблеми" на обществото ни ,които си споменал по-горе и те дразнят днес(1-5), са отдавна част от българската действителност . Затова и се зачудих за кое "хубаво минало" се сещаш .Ако се сещаш за хубавите си детски години, те май не са част от зрялата възраст на никой ,за да ги даваме за пример.

Много често хората се оплакват от това ,как светът около тях не отговаря на техните принципи и очаквания , а всъщност по-важният въпрос е -кои  морални, етични и естетични принципи/мерки е здравословно да се въведат в едно модерно общество ( не само българското)? Още повече ,че констатацията на определен проблем е началото на справянето с него само ,ако съществува план за да се преборим с конкретния проблем .Тогава има надежда че нещо може да се промени...евентуално .

В този смисъл , констатацията ти за сайта е закъсняла малко..., с няколко години :). По важното е ,че план за справянето с обезлюдяването на сайта няма. Истината  е ,че това е бизнес, а не твое или наше пространство. Също така, не го бъркай със средище за фотографско развитие, защото ако беше такова , тази и другите подобни теми нямаше да съществуват , а ние вместо това, щяхме да коментираме фотографии,фотографски жанрове и техника, а не липса на добри кадри .Съжалявам да го кажа,но си мисля, че е факт.

Защо са си отишли повечето добри фотографи от този сайт ?Това не е нито нова новина , нито неизвестна величина от математическа теорема.Интернет пространството е голямо , сайтове много , има и по-примамливи фото форуми от този. Ако искаш да видиш добри фотографии лесно можеш да ги намериш ...та дори и тук ,но с уговорката че ще се поровиш малко повече :).

И за да завърша,ще кажа ...да, жалко е да сравняваме настоящето с миналото (което българина винаги прави), но още по -жалко е ,че не смеем да погледнем към бъдещето. 

С добри чувства!

Редактирано от автора , 27.10.2018 07:51:11

Факта че единствено двамата си говорим във фотографски сайт в България е красноречив и говори сам за себе си!

Редактирано от автора , 05.11.2018 12:44:39

Принципно правило е да не се "изнася" личната кореспонденция,но понеже това минава всякакви граници - ще го наруша. Лични от Руси:
"Този сайт си стана твой!Като го отворя-само твоите бълвочи!За последните 2 дни - 4 твои снимки!!!А бе Йордане!!!Йордане моме!!!Все от втората световна бе Йордане моме!!!София бе срината от бомбандировки на американците!Мислиш ли че имаш място тук???Най-мразя родоотстъпниците!!!Те са рептили които ще си постигнат заслужиното с делата си!Ха сега снимай един небостъргач в Манхатън за да се покажеш колко си велика!!!Аз пък ще отида до едно обезлюдено село в Родопа - и повярвай ми ще ми е по-добре!!!!Срам ме е от такива като теб!!! "
"ТрЪмП ...махни малките букви и ще разбереш къде си !Съжалявам те!БЪРГАРИЯ е история и чистота които вие -тъпите американци заличихте!!!!Къде имаше зоопарк с хора????Къде не можеха да се придвижват хора различни от бели???Кои сте вие?Толкова тъпо общество като това в което си ти няма!!!Пълна профания и джендърство и ако някой прогледне го убивате...пример - Уитни Хюстън--Майкъл Джексън...и много други!!!Въпроси???Кръстила си се Йордан- а всъщност си жена????Схващаш ли???Аз съм Румен и не бих се подвизавал с името Румяна примерно!!!!Замълчи и си мри в твоя РАЙ ! КАЗАХ! "

Това е нивото на потребителя (неграмотен -препинателни знаци,членуване... дори името на Родината си не може правилно да напише...), за когото всички останали сме прослойка,която не си знае мястото...

Редактирано от автора , 27.10.2018 20:37:12

Винаги съм се опитвал да запазя добрия, цивилизован тон .

Няколко уточнения за теб Руси..
1. Пред Биг Бен няма кафенета , студено е вече ,а мястото е опаковано, има скелета и ще се ремонтира още  поне две години.

2.Нямам ни най-малкото желание да те провокирам, но това не означава ,че трябва да си затворя очите .
Предполагам ,че са малко нюансите на характера ти за които не знам или не съм разбрал.Това ,което знам е ,че ако бях на твое място щях да се опитам да преосмисля някой свои основни позиции по отношение на света ,който ме заобикаля и хората в него. Ние българите не сме еталон за подражание Руси! Онези "велики" и истинки чисти неща в  нашата история са извършени в миналото от едни "други" българи, които са имали качества, които повечето от нас днес не притежават. Лесно е да поглеждаш назад и да се тупаш в гърдите колко велики сме българите ,но забравяш да си зададеш въпроса с какво си допринесъл за това ти самия. Аз ще ти кажа ...с нищо!

3.Всичките тези неща ,които пишеш или говориш не са дори твои прозрения , а неща които са ти известни от медия,приятелски или махленски разговори. Не мисля ,че си способен да анализираш информация и формираш собствено мнение  и не се учудвам от това защото гледайки към профила ти и коментарите ,които си оставил под снимките намирам отговора на този въпрос.

4.Това ме води до твоето изказване "Тук - ръчички...усмивки и простотии дето трябва да си с 4-то отделение за да си админ и да те е грижа какво се случва!!!"  Къде са твоите конструктини коментари под снимките ?От близо 400 страници коментари , на колко от тях си изказал критика или нещо показващо интерес или бегло  фотографско познание?После пак се чуди защо добрите автори бягат от този сайт.

Ако си мислиш ,че целя да те обидя или нападам се лъжеш .Целта ми е да се осъзнаеш .Светът не се върти около теб , мен или някой друг ,било то патриот или родоотстъпник . 

Редактирано от автора , 28.10.2018 03:36:48

Безсмислено е да се опитваш да водиш какъвто и да е ( камо ли цивилизован)диалог с горния потребител. Както виждаш, почти всики останали потребители са били атакувани от него под някаква форма във времето, затова и никой не обърна внимание на първоначалния му пост, в това число и аз ( въпреки, че името ми беше замесено). Съветвам те да го игнорираш, той сам се сритва по физиономията.
Kъм Jordan... 

"Винаги гледай на нещата от светлата страна, ако няма такава – изчакай на тъмно, докато не изгрее слънце."
Точно

Редактирано от автора , 05.11.2018 12:45:52

Очакваме magic 
Да , по цял ден си пием кафето заедно.

Повърхностно и жалко е това, което правиш .По -добре си замълчи и продължавай в същият дух, щом така си решил. Аз няма да съм свидетел на това ,което ще ти  се случи, но дано някой ден се върнеш към този пост и прeосмислиш нещата .Желая ти късмет !

Редактирано от автора , 29.10.2018 10:34:32

Да се посмея ли?! Е не мога да се засмея!
 Ехнатон, звучиш точно като застаряла лелка, която не може да си намери любовник! Иначе възпитана!
И да допълня, ако имаш предвид фараонът Ехнатон, да ти припомня, че фараоните са били до един самовлюбени, повечето от тях, за да не кажа почти всички (е ЕХНАТОН сигурно не е от тях, имал шест дъщери, и един син от ДРУГА жена, има нещо привидно, някакъв стремеж, за показване в светлина, която не му е прилягала, тщестлавие) са правели секс със сестрите си, а някои от тях , както и римски владетели - ах!!! каква дума- ВЛАДЕТЕЛ, са убивали майките си! Не е хубаво да си слагаш име на фараон, защото идеята е кофти! Тя е малко като "Боже, благодаря Ти, че не съм като другите човеци, грабители, неправедни, прелюбодейци и особено не като тоя бирник." Та за боклука е...идеята!
Посочваш снимките на rucy (съвсем не съм му фен, де) обаче и твоите са от посредствени, все по-посредствени!
Аз вече съм бил тук, все се мъча да се върна, и все виждам, че няма защо! Като цяло не ме кефи идеята тук за ***************** когато публикуват тук тъпи снимки с грозни и тъпи, или курвенски физиономии, а някои от тях травеститски бих казал, САЩ МАШ Лендън, мендън, Пе-уи-с, и палче за палче... та се махнах!
Бъдете живи и здрави!
Прав си, че не е смешно. Трагичен е факта, че си толкова наивен и прозрачен. За съжаление обаче не си способен да заблудиш друг освен самият себе си. Има една книга на Антон Дончев "Девет лица на човека"  Прочети я, може пък да ти помогне. Що се отнася до "застарялата лелка" - по - добра опция е от страхливец, който се крие зад новосъздадени профили. 
Къде са администраторите?Що за чудо е рекламата на stephgrey???
Заядливa, Kulagin=ehnaton! Лельо, страхлива си ти! На всичкото отгоре си БЕЗДАРЕН! Няма да ти казвам защо, за да си останеш бездарник! Стой си тук с тъпите си снимки тук и да клюкарстваш, Кулагин! Застаряла лелка!
Смешник!

„Само Бог може да пребори глупостта!”
 Не мога да се боря с ГЛУПАЦИТЕ В ТОЯ СКАПАН САЙТ, за това драскай си под снимките, пиши си коментари, за това колко си ВЕЛИК и "самокритичен", ГЛАСУВАЙ за собствените снимки, както правят тук ВСИЧКИ!
И тук не става въпрос за това кой е страхлив, а за завистта в лелската ти мутра! И най-вече за некадърността ти!
Аз изчезвам!
Последно сбогом...страхлива и некадърна лельо Пена!
Привет!
Позволи ми първо да ти се извиня за нанесените от мен морални щети :). Знам , че е трудно да се отговори на толкова искрено изказване(даже две), а стила на който е написано ме поразява с оргиналността си .Сещам се за още един потребител ,който се изказва също толкова добре и признавам ,че ми е трудно да ви различа. Но това си е мой проблем , нали :) ?

Сега , нека се разберем ...ще си ходиш ли от този сайт или ще си идваш ?Все казваш ,че няма да те видим вече тук или ,че било последно сбогом , но мога да се обзаложа ,че пак ще възкръснеш с нови дрешки и грим .Кажи сега ,че не е вярно...:)))

Истината е ,че ще направиш някого много щастлив, ако си замълчиш и наистина не се появиш вече . Само да уточня ,че това няма да съм аз. Когато те няма дните ми са сиви и тъжни , няма живец в тях  и искрено се надявам да продължим да си говорим.
Аз лично се забавлявам ,а ти ?
Не ти се вярва нали?

До скоро !Поздрави !

Ехнатон
ehnaton - 49 снимки
Показвания - 170241
Гласове - 4977
Получени коментари - 5773
направени коментари - 10264 ????
Явно обичаш да коментираш ! А как с 49 снимки си задържал вниманието на 170241 души ??? Ансел Адамс не би успял ! Как го постигна ?
Ти си дедектива... Само, че в уравнението ти има грешка. Няма да ти подсказвам. Ти си умно момче  сам ще откриеш отговора на този  въпрос. 

Ансел Адамс е колосална фигура във фотографията, но е невъзможно да се предвиди какво е щял да постигне в днешното Интернет общество. Затова нека си почива в мир.

​Открий грешката
Та казваш деДектива ли?И интернет с главна буква ли???Яснооо!!!Наистина е прав човека , които те нарече лелка!Защо не си плетеш интригите на друго място лелче?Тук не ти е мястото!!!
Това ли е? Направил съм правописни грешки? Покорно моля за извинение всички четящи ,за това че не проверих правописа преди да публикувам предишният си коментар . А дали ми е мястото тук или не, далеч не е твоя работа !

Ти си човек на който му липсва каквото и да е достойство. Криеш се зад „фалшиви“ профили  вместо да се изправиш и да кажеш това , което имаш да казваш от свое собствено име. Да се правиш на "отворен" и пишеш простотии от профили на които няма "кьорава" снимка е лесно ,но далеч не е толкова лесно да го направиш, когато погледите са право в теб, нали ?  Мислиш ли ,че мнението ти струва нещо?Съмнявам се!

Когато се изправиш като нормално човешко същество способно да участва в цивилизован разговор , може и да продължим да си говорим.

Виждам ,че се изкушаваш да пишеш под кадрите, които съм публикувал. Не те спирам, радвам се че проявяваш интерес ! Само исках да те уверя в това :).

Знам ,че тръпнеш в очакване да ме затапиш и затвориш темата . Да не те бавя повече .Давай ...
Ама как обичам махленските спорове! 
Мине се, не мине влизам тук само и единствено за да ги чета. 
Обаче това тук вече минава всякакви граници на каквото и да е общуване. 

Обикновено под теми със заглавия тип "сайта умря", "искаме си стария сайт", "майната им на потребители Х, У и Z" копирам един любим мой коментар отпреди няколко години. Сега обаче като гледам няма нужда. Защото не само админите не са го прочели, НО вече няма и потребители, които да четат. 

И да, драги мои писателстващи тук, ние всички дърдорковци сме живото доказателство как един хубав сайт (с дървен интерфейс, но все пак популярен), който беше индексиран първи в гугъл преди 7 години, може да изпадне до смотана фейсбук група. 

Моите съболезнования!

Впрочем, махленските спорове тип чат нищо не решават. Тук не е важно кой колко грамотно пише (за щастие, не е сайт за лично творчество и стихове и пр.), а какви снимки представя. Но държанието все пак си има значение. Уви, май на повечето от вас мааалко ви липсва по някоя и друга година. 

Не ме разбирайте погрешно, не защитавам никого конкретно тук. Просто заглавието на темата и написаното в нея нямат нищо общо.  
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола