Популярни снимки за

Всички снимки

какво става със сайта днес?

Неее ... там да ги ръчкаме за да се хванат в ръце
Сръчкването е нещо, което помага.
Извинявам се, че имаше проблеми.

Извинението се приема при условие, че в бъдеще няма да се случват ПАК такива неприятни ситуации. Е, никой за нищо не е 100% застрахован, но.....  дано вече нещата се нормализират! Поздрав добросърдечен!

Радва ме фактът, че живота в сайта отново процъфтява под зоркото око на определен диктатор, позволяващ си да определя кой какво да харесва, чии съвети да вземем под внимание ( или пък не), да ни определя кое качество хора сме и от време на време да ни удостоява с истински шедьоври, та да разберем как се прави. А останалите съфорумци люпят семки по трибуните и гледат сеир. ...
Яяяя, ама вие тука ли сте още? 
Ти да видиш. 

Иначе да, абсолютно съм съгласна с това защо сайта е труп. Аз го говорих години наред това, ама на... 
Години наред..., а той видиш ли не умира :)
Това е нещо като девиза на радистите:  "Умри, но свръзка дай!".... пък той (радистът) нито свръзка дава, нито умира... :)
Темата е вечна....за тези които не са се отчаялиСайта е запецнал от няколко дни и не могат да се качват снимки,но това не вълнува никого май...
цитат от dobnej
Темата е вечна....за тези които не са се отчаялиСайта е запецнал от няколко дни и не могат да се качват снимки,но това не вълнува никого май...

Интересното "спичане" е оправено.

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола