За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Днес се рагистрирах във вашият сайт , и ми прави впечатление че тук нещата са подредени малко като едно време , както беше при комунизма.
Защо трябва да си избирам апарат в графата "Оборудване" от вашият списък ?
Може някой да снима с апарат който го няма там, или да притежава нов модел апарат който не сте добавили още в списъка си.
Нима хората не могат сами да си напишат моделите на апаратите с които снимат?
Малко тъпо ми се вижда това .
Дори и за вас е трудоемко да актуализирате списъка всеки ден.
Може би трябва да оставите место където посетителите сами да си вписват оборудването.
Защо трябва да си избирам апарат в графата "Оборудване" от вашият списък ?
Може някой да снима с апарат който го няма там, или да притежава нов модел апарат който не сте добавили още в списъка си.
Нима хората не могат сами да си напишат моделите на апаратите с които снимат?
Малко тъпо ми се вижда това .
Дори и за вас е трудоемко да актуализирате списъка всеки ден.
Може би трябва да оставите место където посетителите сами да си вписват оборудването.
Комунизъма така и не успяхме да го построим.
Ти социализъма помниш ли го?
Ти социализъма помниш ли го?
От комунизма до сега си разглеждам апарата и още не мога да открия , къде точно е написано това Q .
Преди 50 години си купих Canon EOS 5D ,
а тук в този сайт ми казват че апарата ми е Canon EOS 5QD
Преди 50 години си купих Canon EOS 5D ,
а тук в този сайт ми казват че апарата ми е Canon EOS 5QD
Редактирано от автора , 14.01.2006 20:36:56
направено е за удобство за постоянните ползватели
но мърморковците явно край нямат
но мърморковците явно край нямат
просто не е вкаран още в каталога може просто да го кажеш на админа
явно ти като ползвател не си чувал за лентов канон еос 5 DQ (в превод - Data Quartz или просто казано с гръб за печатане на дата )
тук сме скромни и не предполагаме че такива титанични ползватели на 5 дизел ще ни удостоят с присъствието си
явно ти като ползвател не си чувал за лентов канон еос 5 DQ (в превод - Data Quartz или просто казано с гръб за печатане на дата )
тук сме скромни и не предполагаме че такива титанични ползватели на 5 дизел ще ни удостоят с присъствието си
jumbo
такива титанични ползватели на 5 дизел ще ни удостоят с присъствието си
такива титанични ползватели на 5 дизел ще ни удостоят с присъствието си
От 2000 до 2002 година снимах с Canon EOS 5 , много добре съм запознат с модела .
Тук става дума за налагане на някакви ограничения от админите.
Хората искат свобода.
Направете така , че да могат посетителите да вписват свободно каквито модели си искат.
Тук става дума за налагане на някакви ограничения от админите.
Хората искат свобода.
Направете така , че да могат посетителите да вписват свободно каквито модели си искат.
уууууууууууууууууууу админите да се оковат пред народно събрание на общо поругание и да се замерят с гнили домати
мафия мафия мафия мафия
мафия мафия мафия мафия
Въведен
А анархия няма да има
Не става всеки да си въвежда техниката защото не всички са запознати какво е точното означение на модела а има и недобросъвестни.
Когато се натрупат данни в базата и въведем търсене по модели ще настане една кашаааа
Ако това не ти е достатъчно - при качване на снимката попълвай данните, които ти се струват важни в "ключови думи"
А анархия няма да има
Не става всеки да си въвежда техниката защото не всички са запознати какво е точното означение на модела а има и недобросъвестни.
Когато се натрупат данни в базата и въведем търсене по модели ще настане една кашаааа
Ако това не ти е достатъчно - при качване на снимката попълвай данните, които ти се струват важни в "ключови думи"
Редактирано от администратор , 15.01.2006 08:39:23
И Panasonic FZ30 го няма,... аз да си кажа !
Не, че държа, да го вписвам, но все ще се появи някой да измрънка!
Не, че държа, да го вписвам, но все ще се появи някой да измрънка!
Слагам!
...e 6te mu trqbwa wreme na admina da wpi6e wsi4ki modeli i marki, ako mnogo dyrjite 4ak tolkowa mnogo na towa, ne mislq 4e e naj-wajnoto. A do togawa li, ami kupete si takiwa kakwito ima w spisyka , ili takiwa s kakwito snimat profitata i tqh maj gi ima.
Баси и тъпотията!
Щяло да стане анархия .
Абе админ ти като нямаш доверие на хората защо изобщо си го отворил този сайт ?
Това е фотографски сайт , а не сайт за простотий.
Предполага се че тук ще влизат разумни хора.
А и какво има лошо в това някой да напише че снима с апарат :
Canon EOS 1DSX Mark III - 25 Mgpx
Щяло да стане анархия .
Абе админ ти като нямаш доверие на хората защо изобщо си го отворил този сайт ?
Това е фотографски сайт , а не сайт за простотий.
Предполага се че тук ще влизат разумни хора.
А и какво има лошо в това някой да напише че снима с апарат :
Canon EOS 1DSX Mark III - 25 Mgpx
dj_mad, приятелю, още снимка не си качил, да не говорим, че не се забавляваш, а заяждаш ;) Прочети тематиката на един сайт като влизаш в него! (безплатен съвет, като повечето безполезни такива) Качвай да видим какво снимаш с твоя "НЕЗНАЕН". Иииии, забавлявай се бе човече, опитай да се усмихнеш, като за начало. Виж в този "комунистически" сайт, колко бързо ти се разреши проблема. Абе "комунизма" си е друго нещо в един сайт
dj_mad: Ей ПИЧ - si111 е права що не се забавляваш и просто не споменеш че твоя модел го няма никой няма да ти каже нищо лошо - все пак тематиката наистина е ФОТОГРАФИЯ .... но все пак нека сме честни ФОТОГРАФИЯ за ЗАБАВЛЕНИЕ а не за нещо за което да се обсиш айде аз ти пожелавам лек ден и по полека с нервите - тук всички сме симпатяги
Не става така бе хора , не искам никой да обидя , но не е така както се опитвате да го изкарате .
Това е като заведенията - отиваш в дадено заведение за първи път и не ти харесва , какво правиш после ?
Не ходиш повече там.
Защо трябва да ходиш там след като има безброй заведения в които ще ти е приятно.
Ето защо не съм качил още снимки тук.
Даже се чудя дали изобщо да качвам.
...............(и без това нямам толкова хубави снимки)
Това е като заведенията - отиваш в дадено заведение за първи път и не ти харесва , какво правиш после ?
Не ходиш повече там.
Защо трябва да ходиш там след като има безброй заведения в които ще ти е приятно.
Ето защо не съм качил още снимки тук.
Даже се чудя дали изобщо да качвам.
...............(и без това нямам толкова хубави снимки)
Редактирано от автора , 16.01.2006 02:09:12
Абе симпатяги - защо се впрягате на моите оплаквания ?
Аз си пиша на точното място. Отгоре пише :
За сайта
Мнения, оплаквания и въпроси за сайта
Аз си пиша на точното място. Отгоре пише :
За сайта
Мнения, оплаквания и въпроси за сайта
Споко, качвай и не се притеснявай.
dj_mad, ми може би, защото не беше избрал верния тон, за да си изсвириш болчицата. Иначе всички тук имаме мнения, оплаквания и въпроси за сайта, защото си го харесваме и никой не претендира, че е съвършен. Като влезеш някоя вечер в случаен магазин и точно онова което търсиш го няма не започваш да обиждаш, че е тъп и архаичен, надявам се...
Пък и когато управителя на този магазин, се постарае да ти го осигури до сутринта, въпреки че не си негов постоянен клиент и не разчита на оборот от тебе..... Мииии, не знам, аз бих се усмихнала и би ми станало приятно. Ако са ти кът усмивките, долу в дясно, първата емоцийка се нарича така, качвай я по често тук. Качвай и снимки и аз не мога да снимам, но пък мога да се усмихвам, това е по важно тук, от това с какъв точно апарат Не мога да снимам
Пък и когато управителя на този магазин, се постарае да ти го осигури до сутринта, въпреки че не си негов постоянен клиент и не разчита на оборот от тебе..... Мииии, не знам, аз бих се усмихнала и би ми станало приятно. Ако са ти кът усмивките, долу в дясно, първата емоцийка се нарича така, качвай я по често тук. Качвай и снимки и аз не мога да снимам, но пък мога да се усмихвам, това е по важно тук, от това с какъв точно апарат Не мога да снимам
От: si111
[i047
това са малките усмивки, големите ги даваме на послушните !
[i047
това са малките усмивки, големите ги даваме на послушните !
Може ли да помоля за добавяне в оборудването на :
фотоапарат Konika-Minolta Dinax 5D
и обектив Minolta AF 18-70 f/3,5-5,6 (D)
фотоапарат Konika-Minolta Dinax 5D
и обектив Minolta AF 18-70 f/3,5-5,6 (D)
добавено
Мдааа , явно модела на Апарата е от жизнена важност за живота на тая Планета !!! Si111 - много те подкрепям и ме радва примера ти :)) Степенуване по важност , приоритети , забавление - май някой не знае за какво са :))
Определено модела на фотоапарата не е нито от жизнена, нито от друга важност. Просто е много по-лесно и най-вече за улеснение на гледащите (които разбира се се интересуват по-задълбочено от фотография) когато видят една снимка да видят и с какво е снимана. Вместо да се питаме непрекъснато и да пишем еднотипни отговори поне според мен това е доста полезна опция още повече при положение, че не се вижда exif-а на снимката.
Та такива ми ти работи
Та такива ми ти работи
за мен е много важен апарата като го увеся такъв голям на врата си и девойките ми се лепят като пчелички на узряла круша
на що девойки съм отказал от както го имам никончето ехееее
на що девойки съм отказал от както го имам никончето ехееее
За да коментирате, моля, влезте в профила си!