Популярни снимки за

Всички снимки
Днес се рагистрирах във вашият сайт , и ми прави впечатление че тук нещата са подредени малко като едно време , както беше при комунизма.

Защо трябва да си избирам апарат в графата "Оборудване" от вашият списък ?
Може някой да снима с апарат който го няма там, или да притежава нов модел апарат който не сте добавили още в списъка си.
Нима хората не могат сами да си напишат моделите на апаратите с които снимат?
Малко тъпо ми се вижда това .
Дори и за вас е трудоемко да актуализирате списъка всеки ден.

Може би трябва да оставите место където посетителите сами да си вписват оборудването.
Комунизъма така и не успяхме да го построим.
Ти социализъма помниш ли го?
От комунизма до сега си разглеждам апарата и още не мога да открия , къде точно е написано това Q .
Преди 50 години си купих Canon EOS 5D ,
а тук в този сайт ми казват че апарата ми е Canon EOS 5QD

Редактирано от автора , 14.01.2006 20:36:56

направено е за удобство за постоянните ползватели
но мърморковците явно край нямат
просто не е вкаран още в каталога може просто да го кажеш на админа

явно ти като ползвател не си чувал за лентов канон еос 5 DQ (в превод - Data Quartz или просто казано с гръб за печатане на дата )
тук сме скромни и не предполагаме че такива титанични ползватели на 5 дизел ще ни удостоят с присъствието си
jumbo
такива титанични ползватели на 5 дизел ще ни удостоят с присъствието си
От 2000 до 2002 година снимах с Canon EOS 5 , много добре съм запознат с модела .
Тук става дума за налагане на някакви ограничения от админите.

Хората искат свобода.

Направете така , че да могат посетителите да вписват свободно каквито модели си искат.
уууууууууууууууууууу админите да се оковат пред народно събрание на общо поругание и да се замерят с гнили домати
мафия мафия мафия мафия
Въведен
А анархия няма да има
Не става всеки да си въвежда техниката защото не всички са запознати какво е точното означение на модела а има и недобросъвестни.
Когато се натрупат данни в базата и въведем търсене по модели ще настане една кашаааа
Ако това не ти е достатъчно - при качване на снимката попълвай данните, които ти се струват важни в "ключови думи"

Редактирано от администратор , 15.01.2006 08:39:23

И Panasonic FZ30 го няма,... аз да си кажа !
Не, че държа, да го вписвам, но все ще се появи някой да измрънка!
Слагам!
...e 6te mu trqbwa wreme na admina da wpi6e wsi4ki modeli i marki, ako mnogo dyrjite 4ak tolkowa mnogo na towa, ne mislq 4e e naj-wajnoto. A do togawa li, ami kupete si takiwa kakwito ima w spisyka , ili takiwa s kakwito snimat profitata i tqh maj gi ima.
Баси и тъпотията!
Щяло да стане анархия .

Абе админ ти като нямаш доверие на хората защо изобщо си го отворил този сайт ?

Това е фотографски сайт , а не сайт за простотий.
Предполага се че тук ще влизат разумни хора.

А и какво има лошо в това някой да напише че снима с апарат :
Canon EOS 1DSX Mark III - 25 Mgpx
dj_mad, приятелю, още снимка не си качил, да не говорим, че не се забавляваш, а заяждаш ;) Прочети тематиката на един сайт като влизаш в него! (безплатен съвет, като повечето безполезни такива) Качвай да видим какво снимаш с твоя "НЕЗНАЕН". Иииии, забавлявай се бе човече, опитай да се усмихнеш, като за начало. Виж в този "комунистически" сайт, колко бързо ти се разреши проблема. Абе "комунизма" си е друго нещо в един сайт
dj_mad: Ей ПИЧ - si111 е права що не се забавляваш и просто не споменеш че твоя модел го няма никой няма да ти каже нищо лошо - все пак тематиката наистина е ФОТОГРАФИЯ .... но все пак нека сме честни ФОТОГРАФИЯ за ЗАБАВЛЕНИЕ а не за нещо за което да се обсиш айде аз ти пожелавам лек ден и по полека с нервите - тук всички сме симпатяги
Не става така бе хора , не искам никой да обидя , но не е така както се опитвате да го изкарате .
Това е като заведенията - отиваш в дадено заведение за първи път и не ти харесва , какво правиш после ?
Не ходиш повече там.
Защо трябва да ходиш там след като има безброй заведения в които ще ти е приятно.

Ето защо не съм качил още снимки тук.
Даже се чудя дали изобщо да качвам.
...............(и без това нямам толкова хубави снимки)

Редактирано от автора , 16.01.2006 02:09:12

Абе симпатяги - защо се впрягате на моите оплаквания ?
Аз си пиша на точното място. Отгоре пише :

За сайта
Мнения, оплаквания и въпроси за сайта
Споко, качвай и не се притеснявай.
dj_mad, ми може би, защото не беше избрал верния тон, за да си изсвириш болчицата. Иначе всички тук имаме мнения, оплаквания и въпроси за сайта, защото си го харесваме и никой не претендира, че е съвършен. Като влезеш някоя вечер в случаен магазин и точно онова което търсиш го няма не започваш да обиждаш, че е тъп и архаичен, надявам се...
Пък и когато управителя на този магазин, се постарае да ти го осигури до сутринта, въпреки че не си негов постоянен клиент и не разчита на оборот от тебе..... Мииии, не знам, аз бих се усмихнала и би ми станало приятно. Ако са ти кът усмивките, долу в дясно, първата емоцийка се нарича така, качвай я по често тук. Качвай и снимки и аз не мога да снимам, но пък мога да се усмихвам, това е по важно тук, от това с какъв точно апарат Не мога да снимам
От: si111
[i047
това са малките усмивки, големите ги даваме на послушните !
Може ли да помоля за добавяне в оборудването на :
фотоапарат Konika-Minolta Dinax 5D
и обектив Minolta AF 18-70 f/3,5-5,6 (D)
добавено
Мдааа , явно модела на Апарата е от жизнена важност за живота на тая Планета !!! Si111 - много те подкрепям и ме радва примера ти :)) Степенуване по важност , приоритети , забавление - май някой не знае за какво са :))
Определено модела на фотоапарата не е нито от жизнена, нито от друга важност. Просто е много по-лесно и най-вече за улеснение на гледащите (които разбира се се интересуват по-задълбочено от фотография) когато видят една снимка да видят и с какво е снимана. Вместо да се питаме непрекъснато и да пишем еднотипни отговори поне според мен това е доста полезна опция още повече при положение, че не се вижда exif-а на снимката.
Та такива ми ти работи
за мен е много важен апарата като го увеся такъв голям на врата си и девойките ми се лепят като пчелички на узряла круша
на що девойки съм отказал от както го имам никончето ехееее
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола