За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Немога да си преместя снимка от съответната галерия в галерия "Искам критика!". Опитвам чрез редактиране да я избера от падащото меню. Това нарочно ли е или е бъг?
Също бих искал да попитам за снимките в конкурсите. Това, че немога да изтрия снимка заела почетното петдесет и девето място в отдавна приключил конкурс не е ли малко тъпо? Коректно ли ще бъде да я кача в друг сайт? А снимка заела едно от челните места и спечелила усмивка по радиото (3 безплатни кода) във малко по-различна редакция вече съм качил на друго място = това коректно ли е или да я изтрия оттам овреме?
Също бих искал да попитам за снимките в конкурсите. Това, че немога да изтрия снимка заела почетното петдесет и девето място в отдавна приключил конкурс не е ли малко тъпо? Коректно ли ще бъде да я кача в друг сайт? А снимка заела едно от челните места и спечелила усмивка по радиото (3 безплатни кода) във малко по-различна редакция вече съм качил на друго място = това коректно ли е или да я изтрия оттам овреме?
За "Искам критика!" ще проверя дали няма бъг, засега - просто качи същата снимка отново
За конкурсите - виж правилата
http://www.4coolpics.com/k_esen_zima
Това го има в правилата на ВСЕКИ конкурс:
"Други условия:
Организаторите на конкурса могат да поискат от авторите хартиени копия с размер 20/30, 25/20 или файл за тяхното отпечатване в споменатите размери, като същите могат да се използват при организиране на изложба и не подлежат на връщане.
Фотографиите качени от авторите за участие в настоящия конкурс могат да бъдат използвани от организаторите на конкурса за рекламни и други свързани с популяризирането на сайта цели.
Качените в конкурса снимки няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта"
За конкурсите - виж правилата
http://www.4coolpics.com/k_esen_zima
Това го има в правилата на ВСЕКИ конкурс:
"Други условия:
Организаторите на конкурса могат да поискат от авторите хартиени копия с размер 20/30, 25/20 или файл за тяхното отпечатване в споменатите размери, като същите могат да се използват при организиране на изложба и не подлежат на връщане.
Фотографиите качени от авторите за участие в настоящия конкурс могат да бъдат използвани от организаторите на конкурса за рекламни и други свързани с популяризирането на сайта цели.
Качените в конкурса снимки няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта"
Редактирано от автора , 15.01.2006 09:54:03
Ами прати ми един код и ще я кача десет пъти една и съща снимка във всяка различна галерия
На принципа "седем пъти мери = един път режи" първо съм прочел правилата и след, като не съм намерил конкретните отговори съм отворил тази тема. Също се опитвам да правя разлика между ВСЕКИ конкурс и АНОНИМЕН конкурс. В анонимния не бих си позволил да качвам подобни работи на друго място, където е името ми.
На принципа "седем пъти мери = един път режи" първо съм прочел правилата и след, като не съм намерил конкретните отговори съм отворил тази тема. Също се опитвам да правя разлика между ВСЕКИ конкурс и АНОНИМЕН конкурс. В анонимния не бих си позволил да качвам подобни работи на друго място, където е името ми.
Качените в конкурса снимки няма да могат да бъдат изтривани от техните автори и остават в историята на сайта
Ние тва много добре го знаеме. Аз питах дали мога да я кача на друго място?
Ние тва много добре го знаеме. Аз питах дали мога да я кача на друго място?
Ами какъв е проблемът да я качиш на друго място, щом няма изричното условие, снимката да не се качва на друго място? Което не е забранено е разрешено.
vadin
За бъга с преместването в "Искам критика!" сега се сещам дали не се дължи на това, че същата снимка е в "Избрано от редактора"
За бъга с преместването в "Искам критика!" сега се сещам дали не се дължи на това, че същата снимка е в "Избрано от редактора"
драсни СМС и ето ти код
или пък блъскай на рулетката и О ЧУДО пак код....
мрън мрън мрън мрън
или пък блъскай на рулетката и О ЧУДО пак код....
мрън мрън мрън мрън
jumbo, имам безплатни кодове и се чуда кво да ги права
ако не си разбрал, че я качих пак и, че се шегувах за това, че искам код
дърабъра дърабъра дъра бъра
ако не си разбрал, че я качих пак и, че се шегувах за това, че искам код
дърабъра дърабъра дъра бъра
За да коментирате, моля, влезте в профила си!