За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Може ли да се въведе автоматично изчисляване на получените гласове като процент от общия брой посещения на дадена снимка? Мисля, че е необходимо, защото ще се съгласите, че не е все едно да получиш примерно 5 гласа от 50 виждания и от 1000 виждания.
ima logika - 6te pomislia :)
интересно е! само тогава не трябва да се включват авторските виждания в изчисляването
аз понякогя гледам дадена своя снимка доста често - особено при наличието на коментари
аз понякогя гледам дадена своя снимка доста често - особено при наличието на коментари
глупости на търкалета хич не го и мисли
точките не се осребряват
ако искаш точки бегай в друг форум там дават крем против хемороиди за всяка спечелена точка....
аман от точкаджии коефициентаджии и тем подобни......
точките не се осребряват
ако искаш точки бегай в друг форум там дават крем против хемороиди за всяка спечелена точка....
аман от точкаджии коефициентаджии и тем подобни......
това за коментарите е вярно понякога има по 100 коментара под снимка щото сме си хванали лафа там и кво в един момент се оказва че синимката не струва нищо щото има 100 (от 10 човека) коментара ама само 10 гласа
съгласна съм
bezmisleno...
Ami To za lafene si ima 4at be jumbo !!! Puk i nyakoi hora ne polu4avat pari za snimkite si , a iskat pohvala ! Nyama losho v predlojenieto !
Аре стига вече с тия точки......
Правилно, Вадин! Да се махне гласуването и да остане само опцията "Любими" та която ти хареса да си я сложиш към профила ... така ще стане ясно коя колко се харесва.
Тия гласувания от хора най случаини .. просто...???
На мен ми се случва отново и отново да преглеждам едни и същи снимки (интересни са ми коментарите и кой какво съветва). Не гласувам за всички снимки, които отварям .
... подкрепям опцията "Любими"
... подкрепям опцията "Любими"
Редактирано от автора , 18.01.2006 01:17:13
Не мисля, че http://4coolpics.com/ е хубаво да се превръща във http://photo-forum.net!!!
... и да се мъдрят какви ли не системи за оценяване.. и тези системи да се сменят през 3 месеца...
Нека оставим удоволствието от фотографията да ни води, а не някакви глупави точки!!!
... и да се мъдрят какви ли не системи за оценяване.. и тези системи да се сменят през 3 месеца...
Нека оставим удоволствието от фотографията да ни води, а не някакви глупави точки!!!
Браво Юли!!
За мен много по-ценни са коментарите под снимката, отколкото гласовете към нея. Повече съм благодарна, ако някой отдели време да драсне две думи, отколкото ако просто гласува. Опцията "гласуване" използвам само, ако нямам време да пиша или ако нямам какво особено да кажа.
И аз съм за махане на гласуването и без това от него полза няма
Нека да се гласува само в конкурсите, а иначе ако има стандартен коментар "Харесва ми" (вместо бутона за глас) вероятно ще е от полза на по-мързеливите
Нека да се гласува само в конкурсите, а иначе ако има стандартен коментар "Харесва ми" (вместо бутона за глас) вероятно ще е от полза на по-мързеливите
Monika, loveforever, Ceaser, vadin,
Така мисля и аз! Скоро ще узреем май за подобна промяна! Вече някъде споменах – коментираме И ГЛСУВАМЕ в конкурсите; в галериите САМО коментираме!
Така мисля и аз! Скоро ще узреем май за подобна промяна! Вече някъде споменах – коментираме И ГЛСУВАМЕ в конкурсите; в галериите САМО коментираме!
Monika, loveforever, Ceaser, vadin,VoxGabrieli
и аз съм съгласен тъкмо ще видим кой го мързи или бърза !
и аз съм съгласен тъкмо ще видим кой го мързи или бърза !
balevsky: аз съм за!
а ноща си отиваше бавно
със вятър и дим и мъгла
и на малката уличка
слънце отново изгря
със вятър и дим и мъгла
и на малката уличка
слънце отново изгря
Студ злокобно в улуците свири,
и припява рефрена си стар,
гладно куче с надежда задиря
преминаващ край него клошар.
и припява рефрена си стар,
гладно куче с надежда задиря
преминаващ край него клошар.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!