За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Az ne sum ot Varna,no mi se iska da sum tam s vas!
Еееее заповядай тогава приемаме и от други градове
ВАЖНО: Тази седмица сменяме заведението - РОЩОК, долу, 18 - 18,30 ч.
ВАЖНО: Тази седмица сменяме заведението - РОЩОК, долу, 18 - 18,30 ч.
ПЕТЪК, 24. 02.
ПЕТЪК, 24. 02.
Редактирано от автора , 20.02.2006 12:56:16
Други няма ли
Там сме , но какво значи това ДОЛУ в Рощок ?
В механата
задо4но 6те съм там
А наяве
na 27.02
Do Lina!!! Hubavo si prepechatala snimkata na Elrisha ot Pozvanete - Varna! Sluchaino obache da si prochela che purvo trjabva da se iska suglasieto na izdatelite? Vtoro intervuto i neobosnovano golemia interes koeto to predizvikva v teb i ostanalite v tozi forum sushto vurvi s prava i te sa na Pozvanete!
Уважаеми г-н Ялъмов!
1) Никъде във Вашия вестник не видях такова изискване,напротив, там пише: "При препечатване на материали позованенето е задължително" - изришно съм посочила откъде е материалът. Не претендирам за авторство.
2) Снимката не е Ваша, а на самата фотографка, а тя беше уведомена.
3) Самото интервю не е преснето!
4) По този начин направих реклама на Вашия вестник, който е популярен и купуван предимно заради безплатните обяви и реклами, а не заради интересни журналистически попадения.
1) Никъде във Вашия вестник не видях такова изискване,напротив, там пише: "При препечатване на материали позованенето е задължително" - изришно съм посочила откъде е материалът. Не претендирам за авторство.
2) Снимката не е Ваша, а на самата фотографка, а тя беше уведомена.
3) Самото интервю не е преснето!
4) По този начин направих реклама на Вашия вестник, който е популярен и купуван предимно заради безплатните обяви и реклами, а не заради интересни журналистически попадения.
lina Що му обръщаш внимание? Не си трови нервите с глупости!
Голям саит станахме, разни вестничета се интересуван от нас!!! Що ли?
Голям саит станахме, разни вестничета се интересуван от нас!!! Що ли?
За да коментирате, моля, влезте в профила си!