За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Евентуални дати 17-19.02
Засега имаме само eдно предложение от Jujata за Вили Костенец.
Kolov изпрати подробностите:
"Здравейте отново,х-л Езерото е на 80км от София,намира се на вили Костенец над гр.Костенец,отбива се от магистралата на табелата за Костенец,нощувките за 2006г са 25 лв на човек ,но за форумците отстъпка 5 лв, има сауна за 6лв.,солариум за 5лв,джакузи за 12човека(по 5лв на човек),фитнеса е безплатен,ресторанта е на цени като кварталните в София,целия хотел е с мин.вода,и локално парно-топло е:)кухнята е добра,който иска може да се разходи до Боровец на 37км.е. За снимане става на където и да се обърнеш:)планински район сме,освен Костенския водопад има други интересни неща(стари къщи,старци баби,кучета,коне,овци и крави за пейзашчета е ясно :) ,ще ви разходя наоколо,за всеки по нещо:)повечето ми снимки са правени в околията. Ако се навиете ще се организираме !"
Засега имаме само eдно предложение от Jujata за Вили Костенец.
Kolov изпрати подробностите:

"Здравейте отново,х-л Езерото е на 80км от София,намира се на вили Костенец над гр.Костенец,отбива се от магистралата на табелата за Костенец,нощувките за 2006г са 25 лв на човек ,но за форумците отстъпка 5 лв, има сауна за 6лв.,солариум за 5лв,джакузи за 12човека(по 5лв на човек),фитнеса е безплатен,ресторанта е на цени като кварталните в София,целия хотел е с мин.вода,и локално парно-топло е:)кухнята е добра,който иска може да се разходи до Боровец на 37км.е. За снимане става на където и да се обърнеш:)планински район сме,освен Костенския водопад има други интересни неща(стари къщи,старци баби,кучета,коне,овци и крави за пейзашчета е ясно :) ,ще ви разходя наоколо,за всеки по нещо:)повечето ми снимки са правени в околията. Ако се навиете ще се организираме !"
Редактирано от администратор , 01.02.2006 10:42:24
Аз съм за, нека този път е малко по-близо до София.
Редактирано от автора , 25.01.2006 18:30:26
И аз съм ЗА - нека е малко по близичко до Софията

направо при кмета

Стига бе Джъмбич, поразходи се и ти малко

е де....
това беше грубо
все едно нарочно не съм дошъл оня ден....
това беше грубо

все едно нарочно не съм дошъл оня ден....
Стига бе Джъмбич, без умисъл е, просто винаги ни липсва твоята компания

Дано да успея да дойда и аз този път.
nai veche na men ;)
хотела:
http://www.ezeroto.com/
Говорих с Г-н Колов и той обеща да ни направи добра оферта и програма
http://www.ezeroto.com/
Говорих с Г-н Колов и той обеща да ни направи добра оферта и програма

Редактирано от администратор , 25.01.2006 20:21:44
Кой ще го организира! Да даде повече подробности!!!
аз съм за

хубава идея
ама само при мен ли се отваря като паспортна снимка???? на каква резолюция се гледа?
ама само при мен ли се отваря като паспортна снимка???? на каква резолюция се гледа?
ехо здравейте,утре ще седна да напиша какво мога да предложа,сигурен съм че ще ви хареса,само 80км. от София са
,jumbo отваря се сайта е полуготов но можете да добиете представа за хотелчето,ще помисля какво може да се организира за разходка преди биричката

А какво ще снимаме там то ако е само пиенето... На мен не ми е на 80 км Бих дошъл ако има какво да се снима или ще се самоснимаме

гогски ми може да се съблека гол ката един разюздан бакхус на фона на хетери
Много добре изглежда, да видим офертата.
Иначе съм за
Иначе съм за

Джъмбо, тази ти оферта ще събере доста форумки;-)
Местенцето е страхотно! Трудно може да се опише с думи-трябва да се види
Ще кача няколко кадъра, които направих тогава заедно с Колов въпреки дъждовното време

algaivel ми налага се щото нали форумките ще го играят хетери

наистина готино местенце!!!!
заслужава си да се снима, дано врмето позволява!
а сайта е много забавен г-н Колов ( като изключим малко правописни грешчици ;) - особено ме изненада, когато на мястото за SPA център илизат снимки на уютен ресторант с каминка
заслужава си да се снима, дано врмето позволява!
а сайта е много забавен г-н Колов ( като изключим малко правописни грешчици ;) - особено ме изненада, когато на мястото за SPA център илизат снимки на уютен ресторант с каминка

Здравейте отново,х-л Езерото е на 80км от София,намира се на вили Костенец над гр.Костенец,отбива се от магистралата на табелата за Костенец,нощувките за 2006г са 25 лв на човек ,но за форумците отстъпка 5 лв, има сауна за 6лв.,солариум за 5лв,джакузи за 12човека(по 5лв на човек),фитнеса е безплатен,ресторанта е на цени като кварталните в София,целия хотел е с мин.вода,и локално парно-топло е:)кухнята е добра,който иска може да се разходи до Боровец на 37км.е. За снимане става на където и да се обърнеш:)планински район сме,освен Костенския водопад има други интересни неща(стари къщи,старци баби,кучета,коне,овци и крави за пейзашчета е ясно :) ,ще ви разходя наоколо,за всеки по нещо:)повечето ми снимки са правени в околията. Ако се навиете ще се организираме !
Редактирано от администратор , 26.01.2006 11:52:12
аз съм за само на 200 км ми е

Mnogo dobra oferta, az veche sym navita:))))
За да коментирате, моля, влезте в профила си!