Популярни снимки за

Всички снимки

Към всички, относно гласуването в сайта

И за да не говоря излишно, от днес на всички снимки, които пусна извън конкурсите ще забранявам гласуването, тъй като нищо не мога да си купя с тези точки.
То си е решено, аз само мога да ви подскажа. Ако не искате да се подценява снмките ви, отмятате без гласуване и готово.
ima re6enie, wijte w photo-forum.net kak e , moje da se widi awtora edwa sled kato glasuwa6 za snimkata zna4i ima na4ini horaaaa
..аха
аз предлагам следното
който се чувства недооценен да ми се обади, а аз от своя страна ще ида и ще пиша нещо хубаво за снимката му :D:D:D
навити ли сте?

ПП
аве тва що не отива най-доле :D ц ц ц излагация

Редактирано от автора , 30.01.2006 17:28:23

carico: На мен пък не ми харесва как е там. Просто , като не виждам автора, спрях тотално да гласувам. Имам си автори, към които проявявам интерес, знам че имат стойностни неща и им влизам в профилите и ако нещо ми хареса там, мога и да гласувам. За анонимни снимки не искам да гласувам, лично мен ме дразни това.
VADIN и JUMBO и KOZMO и BININ и SVETAL и CARICO са прави Сайта е за забавление с фотография и точките се се трупат в клубните карти Който се чувства недооценен илиощетен нека отметне гласуването . А за конкурсите и със и без гласуване хубавото си личи
i towa li e wsek isi mlakwa emi .....
приятели, пишете на кирилица
carico, ma az ne procetoh niakoi da te osporva. Prosto i iasno - ZABAVLIAVAI SE, ako iskash da se dokazvash publikuvai vav fotosaitove v koito ZABAVLENIE ne e kliuchova duma. Tuk e. Vadin ti go e kazal iasno. Tochki ne si trupka, a i ne go topliat. Kefi se choveka i tova e.
Az sum tvurdo za anonimnosta , pisah daje mail na admin-a s predlojenie , ne mislia 4e triabva da se vodi karanica tuk a po-dobre da se davat predlojenia . Eto moeto :
Imeto na avtora da ne se vijda predi da se glasuva a sushto da ima i "Ne glasuvam" s koeto ne se dava vuzmojnost za glasuvane pove4e !
Bi bilo dobre sushto da ne mogat da se razglejdat snimkite po avtori za da se izbegne napulno glasuvaneto na priatelski na4ela !
Taka shte iz4eznat i komentarite ot roda na "Haresva mi"
Tova e moeto mnenie !
Направи ли се сайта анонимен, аз ще спра да качвам снимки. Не съм дошъл тук да трупам точки и да се състезавам с някого, а анонимността ще доведе до превръщането на сайта в сайт за точкогонство. Защото реално анонимност няма, точкогонците ще препращат снимките си по чатовете и ще стане още по-лошо. Вярно е, че има лудо амбициозни хора, но считам, че има достатъчно сайтове, където човек може да се доказва. Самата идея на този сайт е съвсем друга и се надявам това да се запази. А за конкурсите е най-добре да се избира компетентно жури за всеки конкурс. Не че ще е винаги по-обективно, но по-добре е снимките да се оценяват от хора, които наистина са запознати с фотографията.

Редактирано от автора , 30.01.2006 19:31:33

Или да има награди на публиката и на журито.
Навремето бях доста активен във Фото-Форум.нет. В момента много рядко влизам там, защото не ми харесва атмосферата там. Надявам се, тук да не стане същото.

Редактирано от автора , 30.01.2006 19:30:53

Вадин, напълно подкрепям споделеното по темата ти тук. Мога да кажа, че поради подобни аргументи не влизам да качвам снимки в други сайтове, а съм тук, за да се забавлявам (от известно време дори забранявам да се гласува за снимките, които качвам; с малки изключения, разбира се, но за това си имам аргументи... за мен тук не е място за признание толкова, колкото продължение на веселбата, която споделяме на седмичните и ежемесечни сбирки в София и страната).
Съгласен съм, че е добре при конкурсите да има известна анонимност (при все, че Вадин правилно уточни, че тя е относителна; а от друга страна повечето от редовните членове на сайта вече имат собствен стил и не е нуждо да виждам името, за да се сетя чия е снимката), а след приключването на конкурса да има оценка на жури, което да определя победителите (това, обаче, е друга тема на дискусия; пък и все пак това е мое мнение).
Ей, приятели/колеги, малки и големи, девойки и юноши, момци и девици, красавици и чаровници - веселба да става, купон да има и повече поводи за усмивка и добро настроение!

Редактирано от автора , 30.01.2006 19:39:25

а бе я разкарайте изобщо тия точки
Точки, точки точки точки точки точки точки точки точки точки точки точки точки точки точки точки
Ей, не мога да спя зарад тия точки
Стаам през ноща да видя дали некой аджеба ми гласува за снимките и кат вида , че никой и немоа да спя ти каам
Отиам на бачкане и само точки точки точки точки точки са ми в главата Почнах да слабея зарад тия точки
Админеее мАхни ги тия точки , че се поболех, нека само в конкурсите се гласува и тва е, баси!!!
Kakto obiknovenno sled Vadin ne ostava mnogo da se kaje. Abe hora, chetete imeto na saita! Zabavlenie e kliuchovata duma i koito iska da uchi, da uchi fotografia. Tuk ne e miasto za dokazvane, a glasovete i komentarite pone za men i mnogo drugi hora tuk sa, urok, savet, kritika ili priatelsko potupvane po ramoto, za tova che si razvalnuval sas neshto niakogo, no niama da ti donesat prestij na fotograf. Stiga ste chepkali tochkogonstvoto, che e grozna tema za vesel sait. Neka badem priateli i se priemame takiva kakvita sme, da se zabavliavame s tova, da se radvame na hubavite i po - dobri neshta, koito uspiavame da pravim. Glasove ili komentari, kakvo znachenie ima, niama da napraviat nikoi ot nas po-dobar fotograf i ne e vajno
carico, виж сега.... тази тема е деликатна, меко казано. Имаше един пост във форума, който услужливо беше изтрит(чиста проба цензура, защото беше неприятен за определен кръг от хора ), та в този пост имаше една квалификация - .......както и изречения, характеризиращи едва ли не като бездарници всички, които имат някакви претенции относно гласуването в сайта. Е, та с тези точки един вид печелиш одобрението на хората, правещи подобни изкази, което за мен не е критерий за качествата на дадена снимка, още повече че възприятията са нещо твърде субективно, и никой, ама никой неможе да ти вменява кое е хубаво и кое не.
Всеки се чуства най-добре в средата, в която е израстнал, дори и тази жена ....
И не се впрягай за глупости - тук не е мястото, където ще получиш адекватна позиция. А и не си заслужава, да се стремиш към такава, гледай, чети, снимай и се забавлявай, материал има колкото искаш !

Редактирано от администратор , 31.01.2006 22:25:05

I az sum suglasen s Vadin , neka v konkursite da niama glasuvane i da se opredeliat s Kompetentno Juri Naj-dobrite snimki , no estestveno jurito da ne se izbira ot nas a ot Admin-a primerno za da e bezpristrastno ! smiatam 4e taka e nai-spravedlivo i shte iz4ezne to4kogonstvoto ! Glasuvam s 2 ruce za tova predlojenie !
старая се да има равновесие

Красива всеки ден - гласуване, решаващ глас на журито
Усмивка - гласуване, решаващ глас на журито
Туризъм и пътувания есен зима 2006 г. - гласуване
Таралежите се раждат без бодли - награди с гласуване, награди с жури
Обработка на снимки ФAНТАЗИЯ - гласуване
Туризъм и пътувания пролет - лято 2005 г. - 50%гласуване, 50%жури
bravo , no mislia 4e bi bilo strahotno vsi4ki konkursi da sa bez glasuvane (nikakvo) i reshavashto da e mnenieto na juri koeto moje da oceniava snimkite ednakvo pristrastno i obektivno !
Данчо Русев - представяш ли си тогава журито колко снимки ще трябва да изгледа - без никакъв предварителен подбор - лелееее
Чета, чета ... размишлявам ...

Абе хора какво ще кажете за идеята да могат да гласуват само определени хора? Става въпрос за хора с доказано разбиране и усет във фотографията. Не го казвам по отношение на конкурсите(не че и при тях не може да е така), но повече за снимките в галериите. Затова и предлагах да има възможност за дежурен коментар "харесва ми". Така всеки може да отбележи внимание към дадена снимка, а колкото до гласовете поне на мен ми се иска ако ги има то да имат пряка връзка със стойността на снимката като фотография. Мисля, че в сайта има достатъчно много и квалифицирани, а и отговорни хора, които не биха давали гласа си просто така без заслуга. Няма да давам концепция, но съм убедена ,че при желание винаги може да се намери правилната формула за определянето на гласуващите.
Нещо подобно ми се върти отдавна в главата най-вече защото лично аз се дразня когато една хубава снимка има толкова или по-малко гласове от една посредствена, само защото автора на последната е член на "групичка за взаимно гласуване". Знам, че мотото на сайта е "забавление", но точно в това тържество на посредствеността аз не намирам нищо забавно.
Дано не съм ви била отегчителна
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола