Популярни снимки за

Всички снимки
Здравейте, това лято се запалих по планинарството и ми се иска да си купя хубави обувки за преходи. Обиколихме по родните природни пътеки. Мисля, че ще е добра инвестиция и зимата ще мога да си ги нося в снеговете. Само, ако можете да ми препоръчате добър магазин където да продават качествени, маркови обувки за преходи?
Добре дошла в клуба! Планината винаги е чудесно място за отдих, а още повече в България природата е толкова красива, че не можеш да й се нарадваш. За обувки бих ти препоръчал да разгледаш в екстрем спорт, предлаганите от тях обувки са маркови, изключително здрави и качествени. Цените също са добри и ще намериш подходящи, обаче бих ти препоръчал да си вземеш два отделни чифта спрямо зимния и пролетно-летен сезон. Ще ти бъде по-комфортно и ще можеш да се насладиш на преходите пълноценно!
Ще се доверя на мнението ви като човек с повече опит и ще си взема два чифта обувки. Разгледах в предложения сайт и си харесах вече обувки. Наистина при тези добри цени си заслужава да си взема различни видове обувки според сезона. 
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола