За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
http://ildar-gumerov.newmail.ru/oduvan.htm
и идея си нямам какво осзначава тая дума на РУСКИ език но за сметка на това ме присърбяха ръчичките да го разколача тва чудо да видим как се справил пича с потвърждението на фокуса при КАНОН - ако някой го има или продава подобно ИСКАМ да му направя една лека дисекцийка да разбера кво е правил
и идея си нямам какво осзначава тая дума на РУСКИ език но за сметка на това ме присърбяха ръчичките да го разколача тва чудо да видим как се справил пича с потвърждението на фокуса при КАНОН - ако някой го има или продава подобно ИСКАМ да му направя една лека дисекцийка да разбера кво е правил

На мен стана интересно, че действителният фокус е различен, от видимия в окуляра... Не съм снимал с друг огледално рефлексен, освен със Зенити някои Практики/стари неща/... Но при него няма разлики от фокусите... На какво се дължи това ???
Редактирано от автора , 31.01.2006 09:32:51
аги
горби във ФФ нет беше пуснал тема че ще купува такива
някъде май по 40 лв излизаше....
мини и питай там
горби във ФФ нет беше пуснал тема че ще купува такива
някъде май по 40 лв излизаше....
мини и питай там
Одуванчик на руски значи глухарче, но какво се има предвид в случая, така и не разбрах. Обаче "нещото" ме заинтересува определено, защото имам Зенит от едно време с разни обективи и конвертори. Така че напиши, ако си научил нещо повече!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!