Популярни снимки за

Всички снимки

ЗАПИСВАНЕ за февруарската(17-19) среща във Вили Костенец

Що така, бе, Мая няма да дойдеш?
някой ще ме вземе ли в колата си?
не
За такива, които се чудят относно транспорта (не че не мога да си карам и самичък, де ) -
имам 3 свободни места в колата - ще попием, ще попеем и кротко ще си попътуваме.
Пишпаузите - с апарат в ръка, предполагам

В случай, че има интерес - dephil@dir.bg

Поздрави & лек ден на всички!
elrisha: Засега само Джъмбо се е записал при мен като пътник, така че би трябвало и за теб да има място. Може би и Балевски.
вадимски аз сега има вероятност да пътувам с динко в петък така че....
И аз мога да взема хора в колата, но ще тръгна от София някъде към 11.00 ч., не по-рано.
ама и в петък ли може да отидем
svetal: Не си чел внимателно темата най-горе, написано е от 17 до 19.02
Jumbo: Няма проблеми, както ти е по-удобно, стига Динко да не пътува за другата изложба
оф
абе нещо не е ясно за сега
vadib:обърках се по примерната програма и срещата в ихтиман на 18 .
а кои смята да ходи на 17 ?
май за сега аги
Вадин, удоволствието да пътувам с теб и Джъмбо не е за изпускане а ако добавим и Елришата... (ще стигнем ли до Костенец тогава? )
Jumbo: За всеки случай при мен ти се пази едно предно място
аз май си останах без превоз....
elrisha: Ми дай някакви координати де, или ми се обади на кю или на мейл, моите са дадени в профила ми.
Моля ви ,който идва да потвърди ,за да знам как да ви разпределим,двойните спални са само 8,и 2 от тях си ги запазиха Алмера и Светълчо,така че казвайте:)да не ви разделим от половинките,о:)
о,и да не си забравите банските:)
Звънете ми на 0888(330-169), да се разберем за разпределенито !
Потвърждавам една стая, не държа на двойна спалня
kolov
за кви бански бе провокатор
как ще отснимаме девойките а????
kolov, имам много голяма молба най-вече към теб, а и към другите форумци! Мога ли да си взема кучето, тоя път съм много затруднена да я оставя някъде?
Все пак е животно и се чувствам длъжна, да ви запозная задочно с нея, за да прецените http://www.4coolpics­.com/show.php?id=293­83.
Моля, някой да го активира, че не знам как!
Начи, тя не знае, че е куче, обича всичко и всички, никога не и е минавало през ум, че може да хапе, дори на игра. Вътре беля няма да направи, обещавам да не и даваме бира ! Това от което се притеснявам е, че ако я държим много затворена сама вътре, може да плаче и притеснява другите наоколо, но не виждам причина за това, ще я водим да снимаме.
Моля, обаче за по-бързичък отговор, защото ако е отрицателен, трябва да се чудя какво да я правя по-овреме.
Ако я приемете, тя ще пътува в събота.
Колов, ние сме двама + щерката - има ли тройки?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола