За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Що така, бе, Мая няма да дойдеш?
някой ще ме вземе ли в колата си?

не

За такива, които се чудят относно транспорта (не че не мога да си карам и самичък, де
) -
имам 3 свободни места в колата - ще попием, ще попеем и кротко ще си попътуваме.
Пишпаузите - с апарат в ръка, предполагам
В случай, че има интерес - dephil@dir.bg
Поздрави & лек ден на всички!

имам 3 свободни места в колата - ще попием, ще попеем и кротко ще си попътуваме.
Пишпаузите - с апарат в ръка, предполагам

В случай, че има интерес - dephil@dir.bg
Поздрави & лек ден на всички!
elrisha: Засега само Джъмбо се е записал при мен като пътник, така че би трябвало и за теб да има място.
Може би и Балевски.

вадимски аз сега има вероятност да пътувам с динко в петък така че....
И аз мога да взема хора в колата, но ще тръгна от София някъде към 11.00 ч., не по-рано.
ама и в петък ли може да отидем

svetal: Не си чел внимателно темата най-горе, написано е от 17 до 19.02
Jumbo: Няма проблеми, както ти е по-удобно, стига Динко да не пътува за другата изложба

оф
абе нещо не е ясно за сега
абе нещо не е ясно за сега

vadib:обърках се по примерната програма и срещата в ихтиман на 18 .
а кои смята да ходи на 17 ?
а кои смята да ходи на 17 ?

май за сега аги
Вадин, удоволствието да пътувам с теб и Джъмбо не е за изпускане
а ако добавим и Елришата... (ще стигнем ли до Костенец тогава?
)

Jumbo: За всеки случай при мен ти се пази едно предно място

аз май си останах без превоз....
elrisha: Ми дай някакви координати де, или ми се обади на кю или на мейл, моите са дадени в профила ми.

Моля ви ,който идва да потвърди ,за да знам как да ви разпределим,двойните спални са само 8,и 2 от тях си ги запазиха Алмера и Светълчо,така че казвайте:)да не ви разделим от половинките,о:)
о,и да не си забравите банските:)
Звънете ми на 0888(330-169), да се разберем за разпределенито !
Потвърждавам една стая, не държа на двойна спалня

kolov
за кви бански бе провокатор
как ще отснимаме девойките а????
за кви бански бе провокатор
как ще отснимаме девойките а????
kolov, имам много голяма молба най-вече към теб, а и към другите форумци! Мога ли да си взема кучето, тоя път съм много затруднена да я оставя някъде?
Все пак е животно и се чувствам длъжна, да ви запозная задочно с нея, за да прецените http://www.4coolpics.com/show.php?id=29383.
Моля, някой да го активира, че не знам как!
Начи, тя не знае, че е куче, обича всичко и всички, никога не и е минавало през ум, че може да хапе, дори на игра. Вътре беля няма да направи, обещавам да не и даваме бира ! Това от което се притеснявам е, че ако я държим много затворена сама вътре, може да плаче и притеснява другите наоколо, но не виждам причина за това, ще я водим да снимаме.
Моля, обаче за по-бързичък отговор, защото ако е отрицателен, трябва да се чудя какво да я правя по-овреме.
Ако я приемете, тя ще пътува в събота.
Все пак е животно и се чувствам длъжна, да ви запозная задочно с нея, за да прецените http://www.4coolpics.com/show.php?id=29383.
Моля, някой да го активира, че не знам как!
Начи, тя не знае, че е куче, обича всичко и всички, никога не и е минавало през ум, че може да хапе, дори на игра. Вътре беля няма да направи, обещавам да не и даваме бира ! Това от което се притеснявам е, че ако я държим много затворена сама вътре, може да плаче и притеснява другите наоколо, но не виждам причина за това, ще я водим да снимаме.
Моля, обаче за по-бързичък отговор, защото ако е отрицателен, трябва да се чудя какво да я правя по-овреме.
Ако я приемете, тя ще пътува в събота.
Колов, ние сме двама + щерката - има ли тройки?
За да коментирате, моля, влезте в профила си!